15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Maleri lærred: fremtryk glade malerier med børn

At male et stort lærred er sjovt og et godt tidsfordriv for børn. Vi har sammensat ideer til muntre malerier og mange kreative maleteknikker til dig. Forslagene er perfekte til børn i alderen 5 til 12 år.

Malelærred: hvilke farver skal du bruge med børnene?

At male lærred med børn og dekorere ideer

Hvis du vil male en landmur med børnene, kan du vælge mellem olie, akryl eller gouache.

  • Hvis du vælger oliemaling, har du brug for et lærred, der har en ru struktur. Fordelen ved dette lærred er, at fejlene er mindre mærkbare. Inden du begynder at male, skal du vælge den rigtige overflade. Her har du valget mellem en vandbaseret primer og en terpentinbaseret. Hvis du vil male noget med mindre børn, så er den vandbaserede primer velegnet. Børn på ni år og derover kan også anvende en terpentinprimer.
  • Akrylmaling er også perfekt til lærredet. Fordelen: Du behøver ikke at påføre en primer, og du kan male direkte på lærredet.
  • Gouache er en særlig type vandfarve fremstillet af groft formalet pigment og kridt. Disse farver kan anvendes hurtigt og nemt.

Du kan tegne de ønskede motiver med oliepasteller og derefter male dem.

Malet lærred: Smør malingen med alkohol

At male lærredsideer med smørealkohol til børn

Den første idé er velegnet til børn fra 7 år. Især børn i folkeskolen har de nødvendige færdigheder til at tegne en spiral og derefter male den. Lad barnet kombinere farverne, som de ønsker. Billedet skal være fuldstændigt malet, der skal ikke efterlades tomme områder på lærredet. For at gøre dette skal du bruge oliepastel til at tegne detaljerne præcist, og derefter bruge vand eller akrylmaling til at udfylde dem. I mellemtiden kan du fylde en tom og ren sprayflaske med alkohol. Sprøjt maleriet med alkohol, mens malingen stadig er våd. Derefter kan barnet smøre dem med en flad børste og skabe glatte gradienter.

Mal lærredet med oliemaling og dekorér med knapper

Malende lærred med regnbuer og knapper med børn

Kunne du tænke dig at male noget med børnene? Så er den næste idé noget for dig. Påfør først en vandbaseret primer, derefter kan børnene male lærredet blåt. Du kan male himmelens nuancer sammen ved hjælp af forskellige nuancer af lyseblå og hvid maling. Brug derefter en flad pensel og pastelfarver som pink, gul, hvid, himmelblå og lilla til at male en regnbue. Mal også to skyer under regnbuen og lad farverne tørre helt, gerne natten over. Vælg derefter knapper tone-til-tone med regnbuens farver og lim dem på maleriet. Du kan implementere denne idé til et tredimensionelt billede på mange forskellige måder. Du kan bede børnene om at tegne et træ og derefter sætte røde knapper (til frugt) på det.

Dekorer lærredet med superhelte og temaer fra tegneserierne

Lærredsmaleri med børn superhelt skabelon

Børn elsker superhelte og deres eventyr. Med en skabelon og de rigtige gouachefarver kan du fremkalde spændende motiver på lærredet, der er inspireret af tegneserier. Påfør først en basistone og lad den tørre. Du kan bruge en børste eller en svamp til dette formål. I mellemtiden kan du lave en skabelon og klippe den ud. De fleste håndværksbutikker har også færdige skabeloner om emnet “superhelte”, som du også kan bruge. Lad børnene overføre skabelonens konturer til lærredet og udfylde byens silhuetter og superhelte -motiver.

Malerielærred: ideer til småbørn med akrylmaling

Maling af lærred med akrylmaling med idéer til børn

Hvis dine børn er mellem tre og syv år, kan du male lærredet med akrylmaling. Til den næste håndværksidé har du brug for en selvklæbende film og en pakke film. Skær en skabelon ud af den selvklæbende film. Børnenes navne er egnede, men du kan naturligvis bruge skabeloner med dyresilhuetter eller andre børnevenlige motiver efter eget valg. Når du har rettet skabelonen på lærredet, skal du sætte forskellige farver på lærredet. Du kan vælge nuancer fra den samme farvefamilie eller skabe spændende kontraster med en farverig blanding af farver. Dæk derefter lærredet med husholdningsfilm og lad børnene trykke på filmen med begge hænder og smøre farverne efter ønske. Til sidst fjernes forsigtigt film og lad farverne tørre. Så kan du også fjerne skabelonen med børnenes navne.

Maling med børnene: Påskehare på lærred

Maleri lærred med påskehare ideer til børn

Forbered dig på påske med en kreativ og meget smuk forårsdekoration med påskeharer. Med en vandbaseret primer og oliemaling kan du først male en baggrund i delikat lavendel og derefter male en påskeharen-silhuet i himmelblå. Lim til sidst en bobble til kaninen.

Maling på lærred: Malingsmotiver med farverige småstenblomster med børn

Maleri lærred med børn fra fingeraftryk

Hvis du leder efter et farverigt og kreativt projekt, så er det næste forslag til dig. Du kan male farverige mælkebøtter med børnene. Til dette formål skal du bruge oliemaling eller bedst af alt fingermaling. Tegn blomsterstammen med en oliepen og lad barnet dyppe fingrene i farverne. Derefter kan de trykke fingrene på billedet, og en farverig mælkebøtte skabes hurtigt og nemt. Du kan også bruge fingermaling til at male andre motiver.

Maling med børn: mal smukke motiver med boblefilm

Maling af lærredet med børn ved hjælp af husholdningsfilm

Hvis du ikke har vandbaserede malinger, kan du bruge bobleplast til at skabe charmerende mønstre. Bier og bivoks eller søde mælkebøtter: Brug bobleplasten som et stempel for at få motiverne ind på lærredet.

Maleri lærred: ideer til børn

At male lærredsideer til børn med geometriske motiver

Børn elsker at skabe geometriske mønstre. Med pensler i forskellige størrelser og tre farver kan der laves flere firkanter på lærredet uden større besvær.

Maleri lærred med børn ideer gode mønstre

Bed eventuelt barnet om at male geometriske former og brug derefter en pensel til at blande dem sammen. Slutresultatet er et abstrakt billede, der kan dekorere væggen i stuen.

Maleri lærred med børn med hånd og fodaftryk

Førskolebørn elsker at male med hænder og fødder. For at du kan tage et smukt billede med en hånd eller fodaftryk, har du brug for fingermaling. Her er nogle ideer til, hvilke motiver du kan male med et håndaftryk: en fisk, en elefant, en fugl. Du kan omdanne fodsporene til en sommerfugl eller en bi.

Maling af lærred med børn smøre maling med køkkenrulle

Der er mange variationer af, hvad du kan male med vand, olie eller gouache. Den næste idé ligner meget ideen med husholdningsfilmen og børnenes navne. Men der er også mange forskelle. Sådan gør du: lim eller mal en dejlig besked på lærredet. Derefter kan du tilføje flere klatter og smøre dem med et tørt lommetørklæde.

Maleri lærred med børn ideer til washi tape

Til den sidste idé skal du bruge papirbånd. Tape lærredet på en sådan måde, at geometriske former dannes. Børnene kan derefter male eller stemple dem, som de vil. Fjern ikke tapen, før farverne er tørret. Du kan hænge denne moderne kunst på væggen i vuggestuen.

Det er sjovt for unge og gamle at tegne smukke billeder med børnene. Lad dig inspirere af ideerne og implementer dem kreativt.

Previous Post
Karnevalslook: Mime, kat og stamprinsesse gør op med Mardi Gras
Next Post
Byg din egen vinkassehylde til et stilfuldt interiør