15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav selv karnevalshatte – Nemme DIY -ideer til kostumet

lav selv karnevalshatte ideer-instruktioner-frugt-hatte-kreppepapir

Huer er et godt tilbehør til karnevalskostumer og giver looket prikken over i’et. Afhængigt af kostumet kan hatte også laves hurtigt og nemt selv. Du kan selv sy hatte eller lave dem af papir. Vi har samlet nogle ideer og instruktioner til at hjælpe dig i år Lav selv karnevalshatte kan. Ideerne er velegnede til både børn og voksne.

Lav selv karnevalshatte – klassiske festhatte

Lav dine egne karnevalshatte inspiration-fest-hat-blomst-diy-klovn

Festhatten er fantastisk som karnevalshue. Disse karnevalshatte kan bruges til forskellige kostumer og endda lavet af begyndere. Festhuen går for eksempel godt sammen med klovnekostumet. Alt du behøver er en tragt, som du kan lave af papir eller filt. Du behøver ikke engang at kunne sy, hvis du selv vil lave festhatte som karnevalshatte.

Lav selv karnevalshatte – ideer at efterligne

Lav selv karnevalshatte festhatte-pomponer-pap-papir

Du kan derefter dekorere tragten, som du vil. Du kan bruge farverne på dit kostume som en vejledning. Hvis dit kostume for eksempel har et prikmønster, kan du også designe dette på hatte. Du er også velkommen til selv at lave pom-poms til karnevalshuerne. Tilføj også nogle til karnevalskostumet. Alt skulle jo passe sammen.

Gør-det-selv cirkus-karnevalshatte

karneval-hatte-lav-selv-cirkus-motto-telt-hat

Hvis du leder efter det rigtige kostume til en karnevalsfest med et cirkustema, kan denne hatte -idé komme godt med. Et cirkustelt er simpelthen lavet af et hvidt krus og en tragt efter strimler er blevet malet. Glem ikke elastikken og flaget, når du selv laver disse karnevalshatte. Sjove hatte som denne er gode til forskellige kostumeidéer.

Lav selv karnevalshatte – ideer med et blomstret look

Lav selv karnevalshatte blomster-crepe-papir-instruktioner-håndværk-ideer-damer

Der er blomsterhuer i en lang række designs og lavet af en lang række materialer. Hvis du selv vil lave karnevalshatte, er det undertiden nødvendigt med en bundramme. Så også til dette storslåede tilbehør. Du kan nemt lave rammen af ​​papkasser. Derefter kan du klæbe det med blomsterblade lavet af crepe -papir, stof, filt eller skumgummi.

Blade som hovedbeklædning

Lav selv karnevalshatte blade-skum-gummi-papir-hårbånd-let

Sådanne blade, der kan bruges til frugtkostumer, kan også laves af ethvert materiale. Stilken kan bestå af et stykke rør, som du dækker med det respektive stof. Fastgør derefter bladene og stilken på et pandebånd eller pandebånd. Sådan hurtigt kan du selv lave karnevalshatte!

Filte blomsterhue

Karnevalshuer-gør-det-selv-blomsterhue-idé-filt-tinker-sy

Du kan selv lave simple karnevalshatte, som du ikke nødvendigvis skal sy til, for filt kan også limes vidunderligt. Du kan vælge enhver form til hatte. Hvis du selv laver sådanne karnevalshatte, kan du bruge dem til blomsterpige eller eventyrkostumer. Et venligt tilbehør til unge og gamle!

Lav selv karnevalshatte – vejledning til en blomsterhætte

karnevalshuer-lav-selv-blomster-hat-let-tinker-karneval-ideer

En anden sød ting er sådan en kasket, som også er lavet af filt. Men andre stoffer er også fantastisk velegnede. Du har brug for et rundt låg af enhver størrelse, hvis du selv vil lave sådanne karnevalshatte. Læg masser af fyldmateriale på låget, som du derefter omslutter med et rundt stykke klud. Lim det gule stof til kanten af ​​låget.

Lav kronbladene

karneval hatte-make-stof-tinkering-instruktioner-stencil-kronblade

Det er bedst at bruge en hjemmelavet stencil til kronbladene. På denne måde kan du være sikker på, at alle kronblade ser ens ud. Sy langs kanten med en nål og tråd, og træk derefter i tråden. Sådan opretter du samlingsmønsteret. Gentag dette trin for alle kronbladene. Der er kun et par trin tilbage til at lave dine egne karnevalshatte.

Gennemfør karnevalshatten

karnevalshuer-gør-det-selv-pandebånd-tilbehør-tilbehør

Lim derefter kronbladene til undersiden af ​​låget. Sørg for, at bladene er tæt sammen. Dæk derefter låget med et cirkulært stykke filt, hvorpå du til sidst fastgør et pandebånd, så hovedbeklædningen kan sættes på. Der er ikke mere at gøre med at lave karnevalshatte selv.

Lav en blomsterring

Lav selv karnevalshatte til at blomstre-filt-børn-voksne-klæde-blomster

Denne variant er også en god idé til blomsterhuer. De enkelte kronblade er trådet på et bånd. Hovedbeklædningen placeres derefter på hovedet som en hat eller en krone. Den nemmeste måde at lave disse karnevalshatte på er selv at bruge filt igen. Selvfølgelig kan andre materialer også bruges.

De enkelte elementer

karneval-hatte-gør-dig-selv-røde-kronblade-sy-bånd-hovedbeklædning

Til kronbladene skal du skære ovale stykker stof ud, hvis du selv laver karnevalshatte. Disse foldes derefter i midten. Sy kanterne sammen, så der er lidt åbent på begge sider i retning af foldelinjen, så du kan tråde båndet igennem. Opret så mange kronblade, som er nødvendige for den valgte størrelse.

Enkel dværghue uden syning

DIY-karneval-hatte-uden-syning-dværg-nisse-hat-tragt

Denne fede karnevalshue er igen et godt eksempel på, hvordan du kan arbejde med filt uden at sy. Hvis du gerne vil lave sådanne karnevalshatte selv, er alt hvad du behøver, en varm limpistol. Skær en trekant ud af et filtstof af enhver farve. Størrelsen afhænger af hovedets omkreds. Form en tragt med trekanten, og prøv størrelsen, hvis det er nødvendigt.

Lav selv en sjov hat

karnevalshuer-gør-det-selv-ideer-instruktioner-let-begyndere-karneval-kostume-børn

Tragten limes derefter sammen. Lad limen tørre et stykke tid, og skær derefter det overskydende stof af ved åbningen. Hatten er klar. Hvis du selv laver disse karnevalshatte, kan du også vedhæfte en elastik for at forhindre hatten i at glide ned. Du kan også dekorere hatten med blomster og andre ting.

Sy en heksehat selv

karnevalshuer-gør-det-selv-instruktioner-heks-hat-kostume-karneval

Selv en heksehat er gjort lettere, end du måske tror. Hvis du gerne vil vove dig ind i et sådant projekt og selv lave karnevalshatte, kan du bruge en skabelon til de enkelte elementer, som du kan finde i nedenstående link. I princippet behøver du kun en tragt som til dværghatten og et cirkulært stykke stof, som du fastgør tragten på.

Lav selv karnevalshatte – lav karnevalcylindre

karneval-hatte-lav-selv-cylinder-pantomime-klovn-sort-papir

Du kan bruge en Mardi Gras cylinder til et mime kostume. Men det er også velegnet til klovnekostume. Du kan selv lave tophatte som karnevalshatte, selv som nybegynder, fordi der ikke kræves særlige færdigheder. Forbered først et par stenciler, som du også kan lave i malingsprogrammet og derefter printe ud.

Lav selv karnevalshatte – vejledning til en tophat til karneval

karneval-hatte-gør-selv-filt-top-hat-karneval-kostume-tilbehør

Du kan lave karnevalscylinderen enten af ​​stof eller papir. Du kan gøre papiret mere stabilt med en filtindsats. Skær de enkelte elementer ud, og lim eventuelle indsatser på dem. Form en cylinder med strimlen og lim derefter kanterne, hvis du selv laver disse karnevalshatte.

Cylinder i lille format

karnevalshuer-gør-det-selv-instruktioner-begynder-kvinder-mænd-karneval-kostumer

Lim derefter låget på cylinderen. Når limen er tørret, kommer cylinderen på den større cirkel. Da limen sandsynligvis også vil være synlig her, kan du dække kanten med tape. På denne måde kan du også skjule enhver uregelmæssigt skåret kant. Hvis du selv laver mindre karnevalshatte, kan du tilføje et pandebånd eller pandebånd til dem.

Hat til den gale hatter

karneval-hatte-lav-dig selv-skøre-hater-idé-pap

Hvis du selv gerne vil lave et hattekostume, kan du bruge denne sjove hat som tilbehør. For at gøre dette skal du først lave “grundstrukturen” ud af papskiver og strimler, som du bøjer i form. Derefter kan du dække hatten med stof eller crepepapir og dekorere den, som du vil. Hvis du selv laver karnevalshatte, kan du bruge hverdagsmaterialer.

Indisk hovedbeklædning

karneval-hatte-gør-det-selv-indisk-hovedbeklædning-papir-farvede-fjer

Se instruktionerne ovenfor om, hvordan du selv kan lave et sådant indisk tilbehør af papir som en karnevalhue. Lim enderne sammen, og hovedbeklædningen forvandles til en hat, som du kan bære med dit kostume. Brug lyse farver til at skabe den bedste karnevalsstemning.

Instruktioner med skabelon til heksehatten her.

Instruktioner til frugthatte fra omslagsbilledet her.

Previous Post
Henna Tattoo – Det indiske kropsmaleri til sommeren
Next Post
Maleri lærred: fremtryk glade malerier med børn