15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ideer til karneval i sort og hvid – kostumer, make -up og dekoration

Karneval i sort og hvid deco kostume make-up

Selvom Mardi Gras er kendt for sine lyse farver, betyder det ikke, at kostumet skal være farvestrålende for at gøre et godt indtryk. Men tværtimod! Karneval i sort og hvid kan også være sjovt, imponerende og passende, forudsat at du finder på noget originalt. Og der er mange gode muligheder for dette, hvoraf nogle er endda meget nemme at implementere. Lad dig inspirere af vores sjove ideer herunder og find forslag til forskellige kostumer, mottoer og make-up.

Karneval i sort og hvidt som motto for en fest

Karneval i sorte og hvide stribede duge desserter

Planlægger du en karnevalsfest med mottoet “Mardi Gras i sort og hvid” eller hjælper med planlægningen, så sørg for at lede efter interessante ideer til dekorationen. Du kan sammensætte noget passende her med tekstiler, papir og andre materialer, men også med snacks, drikkevarer og desserter. Papirtallerkener og balloner i matchende farver kan let findes i en festbutik. Brug kakaokiks, cola eller andre snacks og drikkevarer, der er klar til at købe eller bage kakao cupcakes selv, som du derefter pynter med en hvid topping. Sorte oliven eller blåbær og hindbær kan også serveres og derefter serveres ikke kun til konsum, men også som en behagelig dekoration.

Karneval i sort og hvid fest dekorere striber plaid

Du kan også lave vimpelkæder, blæsere og sort og hvid konfetti eller få færdige dekorationer i disse to farver. Uanset om streamers, lanterner, papirstjerner eller andre skøre og sjove ideer, kan meget sættes sammen. Og i kombination med det rigtige outfit til karneval i sort og hvid er hele atmosfæren garanteret unik og festen en komplet succes. Det sort -hvide farvetema kan også kombineres med en accentfarve. Om det er rødt, guld, mintgrønt eller en anden farve er ligegyldigt. Bare sørg for, at dette virkelig kun fungerer som en accent og ikke driver de to andre farver ind i baggrunden.

Kostume lavet af sort -hvide filmtemaer

Sort -hvide film er også en god idé til et festtema. Her kan du efterligne visse helte fra velkendte film og selvfølgelig i den passende tøjfarve eller simpelthen efterligne udseendet af sort-hvide film ved at bære sort og hvidt eller gråt tøj fra datidens mode og make-up din hud i en lysegrå tone. Med en matchende frisure, make-up og smykker får du det til at ligne, at du lige er trådt ud af en gammel film.

Karneval i sort og hvid – ideer til outfittet

Karneval i sort og hvide smykker lavet af perler Hepburn

Men også kostume og make-up er vigtige for et karnevaltema sort og hvidt. Du har valget mellem klassiske varianter som en pantomime, en sort engel eller tyve og moderne, selvskabte varianter. Vi har også sammensat nogle forslag, så du er et rigtigt blikfang ved karnevalet i sort og hvid.

Mimes – karnevalskostumer i sort og hvid

Karneval i sorte og hvide pantomime forklædningskvinder

Når du tænker på et sort og hvidt kostume, kan det første, du tænker på, være pantomime. Dette skyldes, at dette er klassisk klædt i sort og hvidt og også lavet, hvorved røde accenter også er tilladt for make-up (for eksempel for munden). Så hvis du vil have et bestemt strejf af farve på trods af karnevalsfestmottoet sort og hvid og for eksempel et karnevalskostume i sort, hvid og rød, er denne variant en god mulighed. Kostumet er også hurtigt og let at lave selv. Du har muligvis allerede passende beklædningsgenstande derhjemme, og hvis ikke, kan du hurtigt finde dem i butikken: høje vandtøj eller alternativt bukser med seler og en langærmet, sort og hvid stribet skjorte, en baret, hvid handsker og sorte sko er klassiske elementer i kostumet. Alternativt kan du kombinere den stribede skjorte i sort og hvid til karneval med en nederdel med seler og bruge en anden type kasket eller hat, hvis du vil være lidt mere original.

Gruppekostume til karneval i sorte og hvide striber

Mime -kostumet kan bruges som partner eller gruppedragt. Det er netop derefter, at beklædningsgenstande kan variere, så hele gruppen ser interessant og unik ud. Hvis du har sammensat mime-kostumet til karneval i sort og hvid, er alt hvad du behøver, den rigtige make-up. Du finder et par tips og ideer til, hvordan du gør dette nedenfor. Alt i alt kan du nemt implementere dine egne ideer her. Dette gør hele outfittet endnu mere originalt!

 Klæd dig ud som en ravn

Karneval i sort og hvidt ravnebarnedragt

Der er også mange forskellige sorte dyr at omdanne til på karneval. En af dem er ravn eller krage. Både børn og voksne kan bruge denne idé til karnevalsklædningen. Med hverdagstøj som sorte bukser eller jeans og en sort sweatshirt, som du pynter med fjer eller frynser, kan kostumet laves selv på ingen tid. Du kan også lave næbbet selv af pap eller papir.

Sort panter til et sort og hvidt karneval

Karneval i sort og hvid pantermaske DIY

Eller hvad med en sort panter? Hvis den simple vildkat er for kedelig for dig, kan du også vælge den moderne panter fra filmen og få et passende kostume i butikken. Men du kan sagtens lave dette karnevalskostume selv ved at bruge sort tøj, en maske og selvfølgelig en dejlig lang hale. En simpel sort kat er en klassiker og især populær blandt kvinder. Så hvis du vil vælge denne gamle klassiker til karnevalet i sort og hvid, tager du garanteret ikke fejl.

Black Angel – White Angel

Karneval i sorte og hvide englehvide hårvinger

Englekostumet er også velegnet til karneval i sort og hvid. Om du vælger den sorte eller den hvide engel er selvfølgelig op til dig. Men måske vil du være original? Derefter kan du kombinere begge dele i et kostume. Så du kan lave den ene halvdel af kostumet i hvidt og den anden halvdel i sort. Kombinationen af ​​sorte og hvide engle er lige så velegnet til et partnerkostume. Deltager du i karnevalsfesten med din bedste ven eller søster? Så ville det være en god idé, ikke sandt?

Klæd dig ud som en indbrudstyv

Tyveri kostume sort og hvid stribet politimand

Selv som indbrudstyv kan du bære sorte og hvide striber til karnevalet. Derudover er der sorte bukser eller leggings, en hat, maske og selvfølgelig pengeposen, som du med succes har fanget på forhånd. Om det er et individuelt kostume til karnevalet i sort / hvid eller som et gruppedragt med en politibetjent, er ligegyldigt. Du får garanteret smilende ansigter. Du kan også designe masken med sort make-up, hvis du ikke har fundet nogen, og du ikke har lyst til at lave kunsthåndværk eller har tid.

Hvid og sort svane

Karneval i sort og hvid svane mænd kostume kvinder

Du kan også kombinere sort og hvid med disse dejlige dyr, eller du kan vælge en variant. Det er op til dig. Selv som mand kan du vælge svanen og lave nogle grin til festen med noget feminint tilbehør. Stemningen skal jo være munter og sjov! Leggings og en tutu samt et par fjer kan være nok til kostumet. Det eneste, der mangler, er den rigtige make-up til karnevalet i sort og hvid, og du kan være på vej.

Make-up til karneval i sort og hvid

Mime sminkede sig til karnevalsmakeup

Begge farver kan kombineres med hinanden eller bruges individuelt til karnevalsmake-up. Det hele afhænger af, hvilket kostume du har valgt, og hvordan du forestiller dig det overordnede udseende. Der er trods alt ingen strenge regler. Og så længe du ikke vælger komplicerede mønstre, kan du som nybegynder fremkalde noget interessant med karnevalsmake-up. Vi anbefaler at prøve det planlagte projekt på forhånd, så du har en præcis idé og ikke pludselig bliver presset til tiden på festdagen, hvis du ikke er tilfreds med resultatet.

Pantomimen, som vi allerede har nævnt ovenfor, kan sammensættes på forskellige måder. Et trist, et skælmsk, et lykkeligt, men også et grimt ansigt kan designes, hvorved det glade og smilende ansigt muligvis er bedst egnet til karneval. Den hvide farve fungerer som baggrund og base. Design derefter øjnene, øjenbrynene og munden i sort. Du kan se et par forslag til dette på billedet ovenfor, men du kan selvfølgelig også selv finde på noget. Hjerter, tjek eller prikker på kinderne er ikke ualmindeligt og gør sminken endnu mere livlig. Malede tårer er også meget typiske. Hvis du har travlt eller ikke vil bruge så meget tid på at lægge din makeup, kan du også udelade den hvide baggrund for din karnevalsmakeup i sort og hvid og efterlade den med din naturlige hudfarve.

Lav din egen make-up til karneval i sort og hvid

Ideer karneval make-up sort øjenskygge

Sminken til Mardi Gras behøver ikke nødvendigvis at skildre et bestemt tema eller en bestemt figur for at være interessant. Her kan du for eksempel se en original idé, som du bogstaveligt talt kan klare med et par penselstrøg, og det uden at du har nogen særlig erfaring med make-up. Med sort karnevalsmake-up designer du først låget, såvel som de resterende områder omkring øjet. Tag derefter lidt makeup med penslen og tilføj så mange vatpinde som du vil. Disse kan også strækkes lidt.

sort og hvid makeup ansigt makeup inspiration

Denne idé, hvor ansigtet er delt i to, er også meget original. Dette er for eksempel en fantastisk variant til det dobbelte engel- eller svanedragt, men ser også meget effektivt ud med en enkel jakkesæt, kjole eller anden oufit. Del ansigtet med en lige linje eller en bølget en som denne, som du kan lide. Makeupen ser også meget interessant ud diagonalt. Prøv bare hvad du bedst kan lide. Denne makeup-idé til et karneval i sort og hvid er særlig let og også fantastisk til begyndere.

Smink dyr

Dyr make-up til karneval kanin mus

Uanset om det er en hvid kanin eller en sort kat, kan du gøre ansigtet til visse dyr i den rigtige farve til karneval i sort og hvid. Der er bestemt passende masker, men hvis du vil gøre et endnu større indtryk, så prøv det bare med make-up. Mange dyr er ikke så svære at finde på, som du måske tror. Til denne kanin skal du for eksempel bare bruge en hvid maling som bund. De mindre elementer tilføjes derefter med sort. Dette inkluderer whiskers, næse, øjenbryn og andre accenter. Damer kan endda tilføje en eyeliner.

Karneval paryk i sort og hvid

Paryk til karneval i hvidt sort læder

Og hvis kostumet ikke er særlig iøjnefaldende, så kan du indstille den perfekte accent med en hvid eller sort og hvid paryk. Dette er også det perfekte tilbehør til et kostume i sidste øjeblik. Den er ikke kun velegnet til klassikere som Cruella Deville, en paryk kan også bruges til meget individuelle kostumer, fordi den fås i en lang række varianter – lange og korte, monokrome og med effekter. Du kan endda selv lave parykker af forskellige materialer. Hvad med en paryk lavet af papir eller uld? Afhængig af parykfarven skal du bruge et passende kostume, så det er godt understreget.

original paryk i sorte og hvide effekter damer

Som du kan se, er det ikke så svært at sammensætte alt, hvad du har brug for til en perfekt karnevalsfest i sort og hvid. Med lidt fantasi, entusiasme og vores forslag vil alt sikkert også fungere godt for dig, hvad enten det er kostume eller hele planlægningen af ​​en fest inklusive karnevalsdekorationer og måltider. Uanset hvad du vælger, ønsker vi dig al mulig succes og selvfølgelig meget sjov ved den kommende fest!

Previous Post
Henna Tattoo – Det indiske kropsmaleri til sommeren
Next Post
Maleri lærred: fremtryk glade malerier med børn