15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jungle kostume til karneval – gode ideer til børn og voksne

jungle kostume ideer-tips-tarzan-jane-film-lændebeskyttelse

Tænker du allerede på et passende karnevalskostume? Temaet “jungle” tilbyder en bred vifte af kostumer, der passer til både voksne og børn. Måske er du blevet inviteret til en junglefest og leder efter en passende idé. Vores dagens forslag til en Jungle kostume kan hjælpe dig med at træffe dit valg og inspirere dig. Du kan endda lave mange af ideerne selv hurtigt og nemt uden at skulle bruge mange penge på et kostume.

Jungle kostume – ideer til unge og gamle

jungle kostume ekspedition-par-kostume-kvinder-mænd-hat

Jungle ranger kostume er en god idé, når det kommer til at finde det rigtige jungle kostume. De er velegnede til både kvinder og mænd og børn ser også meget søde ud med sådan et kostume. Du har måske allerede det rigtige outfit i din garderobe. Brug jordfarver, og alt du skal gøre er at få en matchende hat.

20 tema fest ideer til en fest i Afrika stil

Lav selv bjørnedragt: ideer til børn og voksne med instruktioner

Med denne flotte leopardmakeup bliver du på kort tid en stor kat!

Ideer til jungelkostume – kannibaler og jungleboere

jungle kostume indfødte-mennesker-ben-ruskind-pels

Oprindelige folk kan også efterlignes ved hjælp af et kostume. Sådan et junglekostume er igen velegnet til begge køn. Du skal bruge ruskind og pelse og ideelt set nogle kunstige knogler, som du selv kan lave af papirmache. Tilbehør til indiske kostumer kan være meget nyttigt i dette tilfælde.

Jungle kostume til kvinder – en krigerprinsesse

jungle kostume jungle prinsesse-grøn-hud-kranium-hovedbeklædning

Du kan også kombinere jungle -outfit med en interessant hudfarve. Mange kannibaler og andre racer maler deres hud. Ovenfor er en interessant idé til damer med en matchende hovedbeklædning, der indeholder et kranium. Kostumet får det sidste præg ved at sminke ansigtet og kroppen.

Elefantkostume med hovedbeklædning lavet af filt

jungle-kostume-elefant-grå-pandebånd-snabel-ører

Til sådan et jungle -kostume skal du kun bruge en grå jakke eller trøje og en matchende kasket. For elefanten skal hætten bestå af store ører og en stamme. Du kan lave disse hurtigt og let fra grå filt. Til kostumet ovenfor blev der først lavet et pandebånd, hvortil ørerne og bagagerummet derefter blev fastgjort.

Kostume til næsehorn

jungle-kostume-næsehorn-grå-tøj-emhætte-horn-tinkering

Gråt tøj kan også bruges til at lave et næsehovedkostume. Eller du kan selv sy et passende outfit af gråt stof. Hovedbeklædningen til kostumet er særlig vigtig her. Horn bør ikke mangle. For at gøre dette skal du sy en hætte eller bruge et hovedbånd, som du udstyrer med ører og horn.

Kostume abe på jungletemaet

jungle-forklædning-chimpanse-hverdagstøj-diy-sy-begynder

Aber kan også findes i junglen, og derfor er de velegnede til jungelkostumet. En brun T-shirt er en vidunderlig base. Et lysere farvet stof sys derefter på maveområdet. Også her er hovedets design meget vigtigt. Fremspringende ører kan fastgøres til en selvfremstillet kasket. Men en færdig hat kan også bruges.

Mardi Gras kostumer med jungle tema

jungle-kostume-idé-abe-hale-diy-idé-ører-pille

Og så må halen selvfølgelig ikke mangle i dette abekostume. Selv begyndere kan nemt gøre dette. Du syr et rør, som du fylder med fyldemateriale. Halen kan derefter sys på matchende bukser eller fastgøres med en sikkerhedsnål eller -knap.

Lav selv girafkostume

Jungle karneval kostume-giraf-tinker-t-shirt-maling-tape

Hvis du selv vil lave et jungle -kostume til børn, er giraffen en let mulighed. Alt du behøver er en gul t-shirt eller, i koldt vejr, en sweater og gule bukser. Sæt tape på tøjet for at skabe pletterne på giraffens pels. Mal derefter tøjet med brun maling og fjern tapen.

Lav selv tiger kostume til børn

Lav selv tiger -karnevalskostume til børn med tape

Du laver også et tigerjungle -kostume på samme måde. Du kan designe mønstre som med girafkostumet. Skær kun denne gang orange tape i stykker (så de ligner tigerstriber) og sæt dem derefter direkte på et sort tøj. Den samme teknik fungerer også for crosswalks.

Tinker tiger kostume tilbehør

Lav selv tiger kostume ideer ud fra tøj, som alle har derhjemme

Til ørerne kan du enten bruge en hætte eller hætte igen, eller du kan lave et pandebånd. Brug tekstiler i orange og sort. Du har allerede selv lavet jungelkostumet.

Tinker tigerører med tape og hovedbånd

jungle-kostume-tiger-forklædning-gør-det-selv-pandebånd-ører

Hjemmelavet zebra kostume

Zebra og tiger laver dig selv jungle kostume til børn

Jungle festkostume – løver som familiedragt

jungle-kostume-vildkat-løve-familie-inspiration-gør-det-selv

Uanset hvilken idé du vælger til kostume med jungle-tema, kan enhver af dem let bruges til et gruppedragt til hele familien. Ovenfor kan du for eksempel se en løvefamilie. Mens faderen bruger et færdigt løvekostume, bruger kvinden og barnet almindeligt tøj og har udstyret dem med kunstig pels. De søde ører er også iøjnefaldende.

Papegøje som en farverig jungle forklædning til karnevalet

jungle-kostume-filt-papegøje-inspiration-kasket-næb

Det er også bedst at bruge færdiglavet tøj til et papegøjekostume. Skær derefter fjerformede elementer ud af filt, som du limer eller syer på tøjet. Du designer vingerne på ærmerne og fuglens hale på balderne. Lav derefter en maske med et næb eller fastgør næbbet til en hat eller hjemmelavet kasket.

Anvendelse af make -up som en abe eller gorilla – gode ideer til dit abekostume til Halloween eller karneval

Panda kostume og maske til børn: Sådan laver du sød forklædning til Halloween og Mardi Gras!

Lav selv papegøjekostume: ideer med instruktioner til unge og gamle

Jungle kostume og jungle hovedbeklædning

jungle-kostume-hovedbeklædning-papegøje-frugter-blomster-eksotisk

Papegøjer kan også bruges som tilbehør til et junglekostume. Ovenfor kan du se en attraktiv hovedbeklædning lavet af eksotiske frugter, blomster og fugle. Da junglen ikke kun har interessante dyr, men også planter at byde på, kan disse bruges til at gøre ethvert karnevalskostume mere interessant.

Jungle kostume – slangebarnedragt

jungle-kostume-børn-voksen-slange-boa-hale

Glem ikke at overveje slangen. Især boa er et godt dyr at vælge til en junglefest. Opret en lang og tyk hale, typisk for boa. Du kan stadig fastgøre tænder og slangetungen til hatten. Du kan vedhæfte en løkke til halen for at gøre den lettere at bære, mens du kører.

Jungle kostume – design panda

jungle-kostume-panda-regnskov-dyr-sort-hvid-bjørn

Der er forskellige muligheder for pandaen som et karnevalskostume. Et sort romperdragt er f.eks. Forsynet med lidt hvidt stof, og du får en yndig pandakrop. Men andet tøj i sort og hvid er også velegnet. Der kan laves en maske til ansigtet. Men det er endnu lettere at simpelthen male ansigtet med make-up.

Små jungle dyr 

jungle-kostume-gift-pil-frø-blå-frø-regnskov-tinkering-idé

Glem heller ikke de små dyr fra junglen, som ikke er mindre imponerende. Dette inkluderer også giftpilfrøen med sin lyse farve. For eksempel, på blå tøj, fix nogle sorte pletter. Til hænder og fødder kan du lave frøben af ​​filt. Interessant er også hætten, som du bruger til at designe frøens hoved.

Gorilla som dyredragt og junglekostume

jungle-kostume-baby-børn-voksen-gorilla-sort-hat

Gorillaen er uden tvivl et af de mest imponerende dyr fra junglen. Da dette karnevalskostume er ret svært at efterligne, kan det være tilrådeligt at kigge efter et færdigt. Selvfølgelig kan du også prøve at tackle det på egen hånd. Et gruppedragt bestående af flere jungeldyr ville også være sjovt.

Jungle kostume – Jane og Tarzan som en idé

jungle kostume jane-tarzan-kjole-gul-kvinder-kjole op

Du har allerede set en idé til jungelkostumet til mænd på forsidebilledet. Dette er Tarzan, som også er et fantastisk partnerkostume, når partneren klæder sig ud som Jane. Damekostumet kan bestå af en officiel kjole samt et jungle -outfit.

Disney -film som inspiration

jungle karneval kostume jane-idé-damer-forklædning-karneval

Dette Jane -kostume efterligner jungeloutfittet fra filmen. Generelt fungerer Disney -filmene som en stor inspiration og skabelon til jungelkostumet. Så du kan også bruge en karakter fra junglebogen. Uanset om det er Mougli, Baghira eller Balu, er alle disse figurer gode til jungletemaet. I øvrigt er dyr et godt søgeord. Alle indbyggere i junglen er egnede som kostumer.

Jungle bog kostume

Jungle bog kostume ideer - Mowgli, Baloo og Baghira

Kan du lide Disney -film? Så tænkte du sikkert på junglebogen, når du tænkte på emnet “jungle kostume”. I det følgende vil vi gerne dedikere et par ideer til denne film, så du kan klæde dig ud som din yndlingsfigur, som du ønsker. Et gruppedragt, der består af flere karakterer fra filmen, kommer særligt godt til sin ret. Eksempelvis er slangen ovenfor velegnet til Kaa eller tiger kostume til Shir Khan.

Mowgli kostume

Klæd dig ud som Mowgli med korte, røde bukser og en hudfarvet top

Hvis du selv vil lave Mowgli -kostumet, behøver du ikke mange ting: korte, røde bukser og muligvis en paryk er teoretisk nok. Men da du ville være ret frisk til festen på denne måde, anbefales en matchende top i hudfarve og et par sko. Dette er især vigtigt for børn.

Baloo jungle bog kostume

Lav Baloo bjørne kostume selv i grå farve til børn og voksne

Hvis du selv vil lave Balu the Bear som kostume, behøver du virkelig ikke mere end noget mørkegråt tøj. Disse kan være hyggelige jakkesætbukser med en matchende jakke eller overalls, selvom simple bukser med en sweater også er velegnede. En hætte eller hat med bærører anbefales. Da Balu ikke har nogen særlige egenskaber, som man umiddelbart ville genkende ham, er kostumet bedre egnet til en partner eller gruppedragt med Mowgli.

Klæd dig ud som en panter for Baghira

Sort panter som Baghira med overall og hætte med ører

Det er lige så let at lave en panter, som du også kan bruge som Baghira -kostume. Du har simpelthen brug for sort tøj, som du hurtigt selv kan lave panterkostumet med. Hvis du bruger en sort jakke med hætte, kan du bekvemt bruge hætten til at klippe ører på.

Lav dit eget sort panter kostume

jungle-kostume-panter-sort-bukser-jakke-vildkat

Til halen skal du blot proppe et selvsyet rør med blødt materiale. Du kan bruge wire til at få halen til at stikke ud. Enhver idé til et jungle kostume til børn kan lige så let bruges til voksne.

Disney junglebog som kostumeidéer til Mardi Gras

Previous Post
Moderne væggenheder – praktiske møbler til hvert værelse
Next Post
Håndværk med skumgummi – 15 sjove kunsthåndværksideer med børn