15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Håndværk med skumgummi – 15 sjove kunsthåndværksideer med børn

Håndværk med skumgummi børn-forår-DIY-pige-blyant-sommerfugl

Håndværk med skumgummi byder på sjove kunsthåndværksideer og forskellige teknikker, der udvikler de smås fingerfærdighed og fantasi. Skumgummi har længe været et populært håndværksmateriale. Fordi skumgummipladerne er meget bløde og derfor lette at skære ud, har børnene det sjovt at lave kunsthåndværk med skumgummi. Det er også meget velegnet til håndværksideer, som du kan fremkalde hjemmelavede smykker, individuelle frimærker, forårsdekorationer eller for eksempel påskekurve med. Der er et stort udvalg af enkle instruktioner med skabeloner til, hvordan man laver smukt og farverigt legetøj ud af skumgummi med børn. Du kan finde praktiske tips om dette under de interessante håndværksideer i vores samling.

Udformning med skumgummi tilbyder en lang række ideer til forårsdekorationer

Håndværk med skumgummi børn-forår-DIY-pige-blomst-krans-piberenser

Udformning med skumgummi er særligt velegnet til mindre børn på grund af den hurtige følelse af præstation, når de skaber blomster, dyr eller andre figurer af skumgummiet. Mens skumgummipladerne bruges til at pille i muntre farver eller med glitter, er der praktisk talt ingen grænser for fantasien. Forskellige former kan let og præcist skæres ud af dette håndværksmateriale med en saks. Til figurer med lige linjer, f.eks. Bogstaver eller billedrammer, anbefaler vi, at du bruger en fræser. De populære alle dekorations fans slagmaskiner kommer også til undsætning, når de laver kunsthåndværk med skumgummi.

Håndværk med skumgummi – skab smukke forårs- og påskedekorationer med børn

Håndværk med skumgummi pige-børn-hjemmelavet-blomster-krans-piberenser

Billedet ovenfor viser de materialer, der kræves til en blomsterkrans lavet af skumgummi som en forårspynt til at lave dig selv. Til denne håndværkside har du brug for sløjfer, rørrensere i lysegrønne og skumgummiblade i muntre farver. Blomster skæres ud af dette, og der laves to huller i midten af ​​hver figur. Opstil blomsterne på den grønne piberenser, mens du gennemborer ledningen i hullerne. Læg skumgummiblomsterne i forskellige farver ved siden af ​​hinanden og dekorér med sløjfer i matchende nuancer imellem, så håndværksidéens forårsfølelse virkelig bringes frem.

Praktiske ting og gaver til kunsthåndværk med skumgummi

Håndværk med skumgummi børn-tinkering-idé-stempel-vinpropper-skumgummiplader

Skumgummistemplerne er selv et værk at designe og dekorere med forskellige håndværksideer som lykønskningskort, kalendere osv. Uanset om det er jul, fødselsdag eller mors dag, kan du altid regne med et passende, individuelt design. Håndtaget på et frimærke kan være fremstillet af en lang række materialer – små, kubiske træstykker eller vinkorker, som i eksemplet vist. Men billederne af frimærkerne er lettest at designe ud fra skumgummi, fordi det kræver lidt mere indsats og omhu med materialer som kartoffelhalvdelene, viskelæder eller linoplaterne.

Fremstilling af påskekurve – en idé til påskedekorationer lavet af skumgummi

Kunsthåndværk og skumgummi, der piller idé-børn-påske-kurv-påskehare-instruktioner-grøn-gul

Den typiske farveglæde i påskepynten kan skabes med dygtighed, når man piller med skumgummi. Klip græsset til en påskekurv lavet af skumgummi i lys og mørkegrøn ved hjælp af en skabelon og håndtaget og hegnet – lavet af skumgummi i lysegult. Påskeharer eller andre påskemotiver kan laves af stykker i hvidt, babyrosa, lilla og andre farver og dekorere påskekurven med glitter eller rhinestones efter din smag.

Børnetaske til at lave dit eget kunsthåndværk med skumgummi og håndværkssnor

Håndværk med skumgummipose-påskekurv-børn-hjemmelavet-orange-pige

Håndværk med skumgummi er meget populært blandt børn, fordi de kan bruge det til selv at lave farverige 3D -objekter. En sjov børnetaske lavet af to kontrastfarver af skumgummi kan let oprettes ved at følge trinene i de givne instruktioner. De to sider af posen og forbindelseselementet er perforeret på kanten og syet sammen ved hjælp af en håndværkssnor. Lim posens håndtag og yderligere dekorationer til siden af ​​børnetasken. B. skåret ud af skumgummi med glitter.

Nutzhafen tinker blyantsposer med skumgummi – en farverig håndværkside til børn og voksne

Kunsthåndværk-skumgummi-tinkering-idé-blyant-taske-børn-DIY-instruktioner-gør det selv

Hvis du senere kan bruge slutprodukterne til kunsthåndværk med skumgummi eller andre materialer, så er håndværkshyggen bestemt meget større. Vi præsenterer dig ideen om, hvordan du selv kan lave en blyantpose og dekorere den individuelt med figurer lavet af selvklæbende skumgummi i forskellige farver.

Materialer, der kræves til projektet, er fremstillet af blyantstikkere af skumgummi

Kunsthåndværk-skum-gummi-blyant-taske-børn-DIY-skabelon-gør-det-selv-tinkering idé

Brug svampgummiplader DIN A4 og skær den rektangel ud som vist på billedet ovenfor. Du behøver ikke andre værktøjer end saks og en lineal.

Blyantpose lavet af skumgummi – sæt det sammen og dekorér det selv

Kunsthåndværk-skumgummi-tinkering-idé-børn-blyant-taske-hånd-punch-gør-det-selv

Lav en Minion blyantbeholder af en dåse med skumgummi

Kunsthåndværk-skum-gummi-børn-minions-DIY-blyant-beholder-skabelon-tinkering-idé

Forstør den vedhæftede skabelon for detaljerne i håndværksfiguren, så den matcher størrelsen på en dåse. Skær derefter de typiske Minion -dungarees ud i hvidt, gråt, sort og blåt fra skumgummi.

Minion blyantbeholder-udformet med skumgummi så let som 1-2-3

Håndværk-skumgummi-børn-tinker-idé-håndlangere-DIY-blyant-beholder-lim

Skær to rektangler ud af kanarisk gult skumgummi og dæk formens indre og ydre overflade med dem. Brug de detaljer, der allerede er skåret ud til at fremtrylle formens form. For mere præcist kunsthåndværk med skumgummi kan du bruge en punch – z. B. for øjencirklerne og brillerne.

En farverig håndværkside til børn – alfabet lavet af skumgummi

Håndværk-skumgummi-bogstaver-tinker-idé-børn-aplhabet-tøjklip

Gør læring af alfabetet til et spil ved at pusle med skumgummi og tøjnåle. Hvis du laver projektet med småbørn, er det bedre at bruge selvklæbende skumgummi i stedet for universel lim til limning.

Fotoramme lavet af skumgummi selv lav – en dejlig gave til mors dag

Håndværk-skumgummi-fotoramme-hjemmelavede-børn-blomster-glitter-haerz

Fotorammen er en vellykket gave eller gave at lave dig selv ved mange lejligheder, f.eks. Børns fødselsdagsfester eller mors dag. Det kan også implementeres som en sjov håndværkside til jul eller forårspynt.

Fotoramme lavet af skumgummi – vejledning og tips til understøttelsen

Håndværk-skumgummi-fotoramme-pille-idé-børn-blomster-glitter-haerz

Bagsiden af ​​fotorammen er lavet af massivt pap i en rektangulær form. Lim et lag klar film ovenpå og fastgør det fra tre sider. Dekorer fotorammen med skumgummifigurer i forskellige former efter din idé. Støtten skaber du af et stykke hård karton, som du folder i en zigzag og fastgør til bagsiden.

Håndværk med skumgummi – glitrende tilbehør til små kvinder

Håndværk-skum-gummi-piger-børn-hjemmelavet-hår-klip-krone-idé

Opret en lille bobby pin -kroner lavet af skumgummi med glitter i de populære farver på din lille prinsesse. Diameteren på hver krone skal svare til størrelsen på den anvendte bobby pin.

Kronen bobby pin – udformning med skumgummi skaber smukke ting

Håndværk-skum-gummi-piger-børn-selvfremstillede-hairclip-krone-instruktioner

Dekorer overfladen af ​​den valgte bobby pin med en sløjfe af den passende bredde og lim skumgummikronerne på den med varm lim.

Håndværksideer til Hebst – kreative ting lavet af skumgummi i varme farver

Håndværk-skum-gummi-børn-urter-deco-DIY-træ-blade-pap-tallerken

Lad børnene føle efterårets skønhed gennem denne enkle og bæredygtige håndværkside. Først tegnes et træ på en papplade og derefter limes skumgummi på grenene.

Præcis skårne træblade af skumgummi med et slag

Håndværk-skumgummi-børn-urter-instruktioner-DIY-punch-out-gul-orange

Hjælp de små håndværksfans med dette projekt ved først at slå cirkler ud af gult skumgummi med et hul. Opret derefter to træblade ud af det og lad børnene selv skære bladene ud af skumgummiet i orange efter dette mønster med en saks.

En snemand som julepynt til kunsthåndværk med skumgummi

Håndværk-skumgummi-børn-DIY-jul-snemand-hvid-idé

Håndværk med skumgummi til jul – emballage idé til at lave selv

Håndværk-skum-gummi-børn-lav-selv-julegave-emballage

Den komplette vejledning til skumgummi blomsterkranen kan findes her.

Komplette instruktioner til skumgummiblyantposen findes her.

Den fulde vejledning til alfabetet med skumgummi kan findes her.

Den komplette vejledning til bobby pin -kronerne findes her.

Den komplette vejledning til efterårstræet findes på papplader her.

Previous Post
Henna Tattoo – Det indiske kropsmaleri til sommeren
Next Post
Maleri lærred: fremtryk glade malerier med børn