15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Panoramavindue at markere – udsigten er attraktionen her

Panoramavindue til højdepunktet -by-by-lejlighed-hvid-chic

Lys oversvømmede værelser med en generøs størrelse og en fantastisk udsigt er bestemt en drøm for mange boligejere. De store vinduer skaber det visuelle indtryk for åbne og luftige områder. Hvis du vil transformere følelsen af ​​tæthed og enhed, skal du starte Panoramavinduer som højdepunkt i en moderne stemning. Vi præsenterer 20 fremragende eksempler fra arkitekthuse, hvor der føles en god stemning.

Panoramavinduer et højdepunkt i den moderne bylejlighed

Panoramavinduer til at fremhæve -aften-udsigt-by-stue-ædel

Glasoverfladen i stort format, som panoramavinduerne har, er normalt afbrudt i få dele eller slet ikke. Nogle designs fungerer endda som ydre eller skillevægge og muliggør dermed en høj forekomst af lys. Især med den i øjeblikket meget populære åbne rumplanlægning fungerer panoramavinduer som et højdepunkt uden visuelt at afgrænse lokalerne.

Panoramavinduer som højdepunkt i byhuset

Panoramavindue til fremhævning -moderne-hus-pool-lyst-spiseplads

Et gammelt hus i victoriansk stil er blevet renoveret, rekonstrueret og designet, så alle fællesrum er indrettet på et åbent planområde. Fokus for det moderne livskoncept af Canny Design er den naturlige lysindfald. Takket være panoramavinduerne drager alle værelser fordel af dette, og du kan nyde poolen, der er lagt med gråblå fliser, indefra.

Panoramavinduer at fremhæve i villaen ved flodkysten 

Panoramavindue til højdepunktet -havsudsigt-terrasse-oval

Et moderne hus bygget i Australien ved flodkysten nyder maksimalt af sin særlige beliggenhed. Vendt ud mod floden giver en buet glasfacade en umiddelbar udsigt over den anden side. Panoramavinduerne kan flyttes og dermed helt afskaffes, så du kan nyde den smukke udsigt i fred.

Panoramavinduer for at fremhæve og mere lys

Panoramavinduer til at fremhæve -minimalistiske terrassedøre-have-stue-grå

Belzberg Architects har designet et luksuriøst huskompleks – 1232 Sunset Plaza, som ligger på en skråning over West Hollywood og tilbyder smuk udsigt over grønne områder, palmer og tage. Panoramavinduer mod den tilstødende have eller pool sikrer et direkte udsyn.

Panoramavinduer som højdepunkt i soveværelset

Panoramavindue til højdepunktet -hus-soveværelse-terrasse-trægulve-terrassedøre

Den smukke have med tropiske planter og et smukt trædæk kan nydes fra sengen i soveværelset. Men kun hvis du udskifter de uigennemsigtige ydervægge med panoramavinduer. Som inspiration tager vi Casa Mecano fra Robles Arquitectos.

Villa på havkysten med billedvinduer til at fremhæve i hvert værelse

Panoramavinduer til højdepunktet -ocean-outlook-terrasse-inifnity-pool

En lejlighed i Cape Town, Sydafrika gør alle drømme om eksotiske luksusferier til virkelighed. I umiddelbar nærhed af havet, hvor bølgerne bryder, kan du nyde den smukke natur i fred indefra, på trædækket eller i poolen. Projektet ejes af Antoni Associates.

Moderne, åben planlægning med glasvægge og panoramavinduer som højdepunkt

panoramavindue-højdepunkt-havudsigt-pejs-læsning hjørne-badekar

Når du har havet eller havet lige uden for døren, er det simpelthen spild at ikke nyde udsigten med alle mulige midler. Panoramavinduer er ikke et rigtigt højdepunkt, hvis udsigten, de præsenterer, ikke er betagende. * Nettleton 195 House af Antoni Associates

Hus designet helt i hvidt – panoramavinduer for at markere og direkte adgang til terrassen

Panorama-vindue-fremhæv-moderne-hus-hvid-træterrasse-terrassedøre

Et arkitekthus – Casa 115, designet af Miquel Lacomba på Mallorca, er designet på flere niveauer og indrettet i en moderne strandhusstil. Interiøret skinner i hvidt og accenter er indstillet af lyseblå boligtilbehør, og udendørsområdet er kun adskilt af en glasoverflade.

Panoramavinduer langs hele stuen inviterer dig til at blive hængende

panoramavindue-fremhæv-hus-hav-typer-strandbelysning

Er der noget bedre end en solnedgang ved havet? Panoramavinduer langs husets side ud mod kysten tilbyder denne betagende udsigt hver dag og fra hvert værelse. Det moderne luksushus Carpinteria Foothills Residence er et projekt af Neumann Mendro Adrulaitis Architects.

Ubegrænset pool og panoramavinduer er højdepunktet

Panorama-vindue-fremhæv-moderne-hus-infinity-pool-belysning

En dagseng ved infinity -poolen, til enhver tid underholdende, er en drøm, der går i opfyldelse for husejerne af Casa Torcida i Costa Rica designet af SPG Architects. Panoramavinduet får det ydre område til at se tættere og mere håndgribeligt ud, hvilket fuldstændigt eliminerer grænsen mellem indvendigt og udvendigt. I det indre kan du mærke vinden og solens stråler.

Åben planlægning og masser af glas i det moderne hus ved søen – panoramavinduer som højdepunkt

Panorama-vindue-fremhæv-havudsigt-åben-planlægning-glas rækværk

Panoramavinduer er ikke kun et højdepunkt i moderne indretning, de er rent funktionelle og meget praktiske og helt i harmoni med den åbne plan og reduceret møbleringsstil.Glas er mangefacetteret og er ubestridt en del af moderne indretning.

Moderne designet spiseplads – designermøbler med panoramavinduer som højdepunkt

Panorama-vindue-fremhæv-udsigt-bjerge-moderne-spiseplads-bord

Et søhus i Crystal Bay, Nevada, USA er begunstiget af de fantastiske naturomgivelser. Bjerge møder vand, og du kan nyde den vidunderlige udsigt, mens du spiser. Den elegant møblerede spisestue er designet som en udsigtsplatform lavet af glas af Mark Dziewluski Architects.

Panoramavindue at markere og en fantastisk udsigt over kysten fra soveværelset

panoramavindue-højdepunkt-hav-kyst-villa-udsigt-soveværelse

Soveværelse med udsigt over Stillehavets kyst er bare smukt. Fouregon Architects tegnede et strandhus, men soveværelset på billedet er i det. Fra en højde af 76 meter kan du se bølgerne bryde i klipperne gennem panoramavinduerne.

Hus i bjergene i en moderne landstedstil med panoramavinduer som højdepunkt

Panorama-vindue-fremhæv-bjerge-udsigt-land-stil-naturbeklædning af sten

Panoramafestivaler er ikke kun velegnede til regioner, der er begunstiget af et varmt klima, men også til bjergområder, hvor temperaturen er relativt lav året rundt. Dog kræves tredobbelt ruder af meget høj kvalitet, så energieffektiviteten er den rigtige. Den charmerende bjergvilla Lower Foxtail Residence af Reid Smith Architects & Len Cotsovolos er et glimrende eksempel på et hyggeligt og samtidig meget moderne interiør.

Hus i skoven med infinity -pool på terrassen og panoramavinduer som højdepunkt

Panoramavindue-højde-skov-uendelig-pool-træterrasse-trædæk

At se den falmende natur, der afspejles i poolens vandoverflade, fra dit hjemmets komfort er simpelthen fantastisk. Dette hus i skoven i Maryland, USA, designet af arkitekten Robert Gurney kan inspirere og være et forbillede for, hvordan arkitektur og natur smelter sammen til hinanden.

Terrassedøre fra gulv til loft-panoramavinduer til markering og direkte adgang til haven

Panoramavindue-fremhæv-stue-have-lys-grå-møbler

Med panoramavinduer fokuserer du på generøsitet – rummet er optisk bredere, loftet er højere. Derudover installeres panoramavinduerne enten fra gulv til loft eller i en højde på 1m-1,20m. Den første variant er normalt bygget funktionelt som terrassedør og kan derfor bruges som udgang.

Gå direkte udenfor fra spisepladsen

Panoramavindue-fremhæv-spiseplads-hvid-terrasse-have-hus

Med glidefunktion eller ej er et panoramavindue et yderligere positivt aspekt, der fører udsigten udad. En vinduesvæg udvider det indvendige rum til ydersiden, især i bygninger i stueetagen.

Skab mere lys i stuen – fremhæv panoramavinduer

Panoramavindue-fremhæv-åbent-rum-planlægning-stue-have

På grund af dets store dimensioner skal et panoramavindue opfylde særlige arkitektoniske krav. Krav inden for varmeisolering og sikkerhed kan føre til højere anskaffelsesomkostninger. Den særligt høje forekomst af naturligt lys og udsigten er afgørende grunde til ikke at undvære dette højdepunkt i huset. Hvis den er ideelt placeret, kan glasoverfladen have en effekt på rumopvarmningen, og glasets flydeeffekt kan bruges.

Indretning i skandinavisk stil og panoramavinduer er højdepunktet

Panorama-vindue-fremhæv-skandinavisk-stil-læsning-hjørne-lys-lænestol

For nogle betyder en stor glasoverflade udsættelse for nysgerrige øjne. Denne mindre sag kan undgås ved tonede glas, persienner eller fornuftig plantning.

Previous Post
12 fantastiske hjørnesofaer i læder til dit komfortable hjem
Next Post
Design af sidebord – 23 kreative ideer, som du selv kan bygge