15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

12 fantastiske hjørnesofaer i læder til dit komfortable hjem

Hjørnesofaer i læder, sofa, læder, opholdsstue, sofabord, oval

Hjørnesofaer i læder? Vær ærlig, det er bestemt ikke det første, du tænker på, når det kommer til komforten i din stue. Men du vil næsten helt sikkert ombestemme dig snart. Især hvis du læser denne artikel til slut! Fordi hjørnesofaerne er hyggelige og indbydende møbler, der kan overraske dig med en masse komfort. Og komforten vil aldrig falme af de elegante og alsidige designs, som disse møbler emmer af. Fra traditionelle til funky, læder hjørnesofaer fylder rummet og giver den rigtige mængde siddepladser og afslapning for dig, din familie og dine gæster! Nyd disse 12 designs og ideer, vi har sammensat til dig i dag.

Hjørnesofaer i læder for en storbyfølelse

Læder hjørnesofaer-design-moderne-turkis-urban-livsstil

Turkis, udsmykkede og moderne nok til at følge med i rummets rene palet og glatte overflader, viser denne sofa stil og alsidighed. Lavet let, mere feminint eller fint, passer denne hjørnesofa også godt til den stærke kontrast mellem sort og hvid, også med moderne stuetilbehør. Og det særlige boligareal får en simpel bymæssig atmosfære, som passer fantastisk til denne sofa.

Hjørnesofaer i læder giver plads til hele familien

moderne hjørnesofa grafit sort læder sofabord stue sæt

Men måske vil du have noget mere traditionelt, men stadig meget moderne og stilfuldt på samme tid? Så tag et kig på dette flotte grafitsorte design. Der er plads nok til hele familien, og det enkle design gør det muligt at bygge denne hjørnesofa i en minimalistisk til futuristisk stil. Vi kan godt lide måden lys- og skyggen af ​​grafitfarvenuancerne kombineres i rummet.

Hjørnesofa med integreret sidebord

Læder-hjørnesofaer-xxl-størrelse-moderne-hvide-cremede sideborde-sofapuder

Hvid og cremet er den næste hjørnesofa med indbyggede borde i begge ender, der afrunder det moderne design. Denne smukke lædersofa giver et varmt og indbydende udsagn i et stilfuldt rum. Vi beundrer det unikke design af dette møbel.

Moderne farvefinish

Læderhjørnesofaer-Kirro-brændende-orange-hyggelige-siddepladser

Den brændende appelsin på denne fantastiske hjørnesofa er fuld af liv, den viser sin egen personlighed og verver og fylder rummet med stil. Også her er der plads nok, komfortable siddepladser til familie og gæster. Den moderne udførelse af stykket giver designet en innovativ flair og gør det unikt og livligt.

Elegance i sort

Læder hjørnesofaer-kæmpe-elegant-design-sort-polstret-moderne

Og hvordan finder du denne slanke sorte skønhed? Den elegante hjørnesofa er ret stor, så den skulle placeres i et stort rum. I princippet er den sorte farve temmelig overvældende og kan let få et værelse til at se mindre ud. Men her kan du kombinere denne moderne vision med fantastisk tilbehør!

Lys og neutral

Hjørnesofaer i læder-hvid-sidde-sofa-sæt-cremefarvet

Denne sektionssofa er lidt mindre end de andre på listen, men den er ikke mindre stilfuld. Vi elsker de sarte ben på dette smukke, cremefarvede møbel. Det passer godt i dette store og lyse, neutrale rum, men kan også placeres i mindre rum, der stadig har plads nok. Alt du skal gøre for at gøre det hyggeligere er at smide nogle farvestrålende puder og tæpper på det!

Neutrale toner

Læder-sofa-sidde-i-lys-Karmell-stue-industriel-stil

En læder hjørnesofa i lys karamel! Dette farvede møbel passer meget godt til et blødt værelse i industriel stil i dit hjem eller din studiolejlighed. De slanke ben skaber en luftig følelse i denne stue, og de neutrale toner skaber en enkel og ren atmosfære.

Komfortabel sofa

Hjørnesofaer i læder-moderne-sofasæt-behagelig-sofa-karamel

En anden karamel sofa, der er behagelig nok til at sove i og stilfuld nok til at være glad for at vise sig frem. Vi elsker dette sofasæt! De teksturerede metalsider er imponerende, de tilføjer en moderne og meget moderne vision. Den midterste del er holdt blød, glat og indbydende. Ryglænene kan også bevæge sig frem og tilbage for mere komfort!

Luksus hvid sofa

Læder hjørnesofaer-sofasæt-moderne-hvidt-sort-sofabord

Dette er vores personlige favorit på hele listen, denne smukke hvide sofa har alt, hvad du kan ønske dig. Fra glatte overflader til nok siddepladser til dig og alle dine gæster, vil dette moderne stykke passe fantastisk i ethvert rum. Vi elsker også det indbyggede endebord og stilfuldt tilbehør rundt omkring!

Læder hjørnesofaer-sparta-sidde-sofa sæt-brunt læder-moderne

Hvis du leder efter noget simpelt, kan denne chokoladefarvede sofa være noget for dig. Det har ikke det stramme sorte udseende af tidligere modeller, det er ikke for overvældende eller uvelkomment. Men denne lædersofa er moderne og moderne i sit klassiske look. Vi elsker også kombinationen mellem lædersæder og metalfødder. Fantastisk er det ikke?

design-læder-hjørne-sofaer-Ubrich-quiltet-sort-polstring-puder-farverige

Sort, sort, sort! Og flot polstret med kunstlæder! Denne sofa er fuld af kraft og livlig stil. Du kan virkelig gøre alt, hvad du vil, med sådan en fantastisk sofa. Du kan designe en hun reden eller et kunstfærdigt indrettet værelse med alt omkring det. Selvom det måske ikke ligner det mest behagelige sæde, ændrer et par tæpper stemningen. Og visionen, selvfølgelig!

grå-læder-hjørne-sofaer-U-formet-sofabord-design-moderne

Beundre den største suite på vores liste i dag, og vi kan roligt sige, at det er en af ​​vores favoritter. Grå nuancer blandes med hinanden i et væld af temaer om rum og stil, nytteværdi og komfort. Du kan placere denne vidunderlige hjørnesofa i enhver form du ønsker i rummet. Og disse puder, diskret, moderigtigt og behageligt! Du kan lide dem lige så meget som os?

Læder-hjørnesofaer-moderne-font-b-design-L-formet polstret sæde

Previous Post
Moderne polstrede møbler fra Alpa Salotti sofa designs med en feel-good faktor
Next Post
Lav dine egne julekort med knapper – 28 gode ideer