15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ikea dekoration ideer – de smukkeste nyheder i Ikea kataloget 2018

Ikea dekorationsideer -katalog-2018-samling-skinnende-øjeblikke

Det nye Ikea -katalog 2018 er her. Meget kan allerede købes eller bestilles online. Produkterne fra den sidste kollektion og dem til jul vil være tilgængelige fra oktober 2017. Som altid tilbyder den svenske møbelproducent mange smukke leveidéer, flotte møbler og boligtilbehør, der imponerer med deres funktionalitet. Derudover vil de fantasifulde Ikea -dekorationsideer virkelig inspirere alle DIY -fans. I det følgende rapporterer vi om vores foretrukne innovationer.

Ikea -dekorationsideer: Nye varer og samlinger i Ikea -kataloget 2018

Ikea dekorationsideer -katalog-2018-trends-farver-blank

Ifølge mottoet for Ikea -kataloget 2018: “Gør plads til livet!”, Møbelproducenten skaber nye møbelidéer og livskoncepter, der kan tilpasses beboernes individuelle behov. Ikea er kendt for det fantasifulde og ekstremt praktiske design af små rum og præsenterer i år yderligere multifunktionelle og pladsbesparende løsninger til hvert område af lejligheden.

Ikea dekoration ideer: skinnende 

Ikea dekorationsideer -katalog-2018-skinnende-guld-messing-optik

I 2018 præsenterede Ikea nye designsamarbejder, etablerede stillinjer og efterlod budskaber. Den nye kollektion “Shining Moments” vil være tilgængelig fra august 2017. Ædle mørke farver som blå og grøn og tunge stoffer dominerer. Formfulde dekorative genstande af glas og messing sætter smarte accenter og skaber en særlig glamourøs atmosfære. De meget farverige og pompøse designede værelser ser ikke rigtig “skandinaviske” ud, men de viser en ny stilretning, som Ikea vil gå ind i.

Ikea dekoration ideer: Ypperlig samling 

Ikea dekorationsideer -katalog-2018-samling-hø-ypperlig

Et særligt højdepunkt i det nye Ikea -katalog er kollektionen “Ypperlig”, som er et samarbejde med det danske designfirma HAY. Det mangfoldige produktsortiment er kendetegnet ved ligetil og funktionelt design og overholder fuldt ud Ikea -principperne for “ærlige produkter og til overkommelige priser”.

ikea-deco-idéer-katalog-2018-hø-samling-ypperlig

Jordnære, praktiske og bæredygtige produkter med et subtilt farveskema svarer til forståelsen af ​​skandinavisk design. Serien indeholder en sofa med en springmadras, der er virkelig god til at sove, en monoblock stol velegnet til indvendig og udvendig, andre små møbler, en meget, meget smal lampe og en ny styling af det måske mest berømte Ikea -produkt – Ikea tasken. Møbler serien vil være tilgængelig fra oktober 2017.

Ikea dekoration ideer: Stunsig samling

ikea-deco-idéer-katalog-2018-samling-stunsig-sengetøj-tekstiler

I sommeren 2017 dukkede kollektionen “Stunsing” op. Ikea samarbejdede med designere og kunstnere verden over, og resultatet er en række iøjnefaldende mønstre og tegninger, der er trykt på enkle, hvide dagligdagsgenstande som fade, sengelinned og tekstiler. De iøjnefaldende og usædvanlige printmotiver tilføjer et legende præg til hverdagen, og du vil helt sikkert starte din dag bedre og nyde din kaffe eller morgenmad mere, hvis du bliver mødt af muntre motiver om morgenen.

ikea-deco-idéer-katalog-2018-samling-stunsig-porcelæn

Samlingen afgiver et statement og fokuserer på unge mennesker, der ønsker at forkæle sig selv med et mere godt humør i hverdagen. Ud over service, pudebetræk, stofposer, opbevaringsbokse og skitsebøger er de alle trykt med farverige og muntre motiver. De skiller sig virkelig ud og stimulerer fantasien. Nogle fremstår som refleksioner af vores miljø, efterlader budskaber, andre inspirerer og fortæller om utopiske verdener. De grafiske designere designede temaerne og motiverne, så de også kan kombineres med hinanden. Dette skaber en spænding, der bare er interessant.

Ikea dekoration ideer: Vässad samling

ikea-deco-idéer-katalog-2018-samling-vassad

“Vässad” kollektionen står for industriel charme og bæredygtigt design. Det er inspireret af Ikea -produkter fra 1980’erne og præsenterer skandinavisk livsstil, men denne gang i dæmpede toner. Møblerne og boligtilbehøret er kendetegnet ved et enkelt, robust design og neutralt farveskema. De kan kombineres vidunderligt med møbler i andre stilarter og vil helt sikkert finde et sted i forskellige områder af lejligheden eller, hvorfor ikke, på kontoret.

Ikea dekoration ideer, levende tips og inspiration fra det nye Ikea katalog 2018

ikea-deco-idéer-katalog-2018-stue-tæpper-polstring-farver

I det nye Ikea -katalog er fokus på stuen, som ofte indeholder flere funktioner. I dag bruges rummet også som studie-, gæst- eller legerum. Møblerne skal være designet så fleksibelt og modulært som muligt. Ikea har meget at byde på. Nye polstrede møbler og opbevaringssystemer skaber mere boligareal og fremstår indbydende. De opfylder flere funktioner, så rummet hurtigt kan konverteres efter behov. Æstetiske ideer til ruminddeling kan også findes. I det nye katalog omhandler Ikea også emnet farvedesign og at leve med farver. Der skal skelnes mellem to trends – indretning i elegante, mørke toner som blå, grøn og sort og rumdesign i sarte pastellnuancer som lyserød, laks og abrikos, mintgrøn kombineret med lysegrå. Insider-tip til dem begge er: ton-i-tone farveblanding.

Ikea dekoration ideer: enkel & farvet

ikea-deco-idéer-katalog-2018-nyheder-samlinger-serier

I det nye katalog præsenterer Ikea mange levende stilarter og blander dem modigt. Dette inkluderer stor inspiration til enhver smag. Spændende farver, overdådige tekstiler, skandinavisk design kombineres med en moderne barok -stil og skaber en levende atmosfære med en individuel karakter. Væggene i år er alt andet end hvide. Hyggelig charme emmer af dæmpede jordfarver og naturlige materialer som fyrretræ og birketræ, tang og jute. Dette giver rummet en naturlig og afslappet note.

Bæredygtige Ikea -dekorationsideer

ikea-deco-idéer-katalog-2018-bæredygtigt-selvfølgelig

Bæredygtige materialer og multifunktionelle møbler er det, der adskiller Ikea fra andre møbelproducenter. En ny stol kaldet “Odger” er præsenteret i det nye katalog, som er fremstillet af en blanding af træ og 50% genanvendt plast. Derudover kan den installeres let og uden værktøj, men ved hjælp af en knækfunktion. Et andet nyt højdepunkt er “Svalnäs” opbevaringskombination fremstillet af vedvarende bambustræ til vægmontering. Nye farver vises i hjemmetekstiler og polstring, hvilket gør det virkelig elegant eller hyggeligt og hyggeligt. For at skabe en rolig og afslappet atmosfære grupperes objekter med lignende farver. Planter fungerer som friske blikfang, og de elektriske apparater sættes væk så langt som muligt.

Ikea dekoration ideer til grønt liv

ikea-deco-ideas-catalog-2018-green living

Med livet i storbyer længes flere og flere mennesker efter mere natur og grønt. Indendørs planter er en fantastisk måde at have en positiv effekt på indeklimaet og følelsesmæssigt velvære. De er naturlige stressafledere og renser ikke kun luften, men de tilføjer farve til rummet og opliver det. Ikea tilbyder flere funktionelle løsninger for at bringe lidt mere natur ind i dine egne fire vægge. Opbevaringskombinationen “Elvarli” fungerer som grundlag for denne “levende væg”. Flere potteplanter er placeret på den, og den fungerer allerede som en slags grøn skillevæg.

ikea-deco-idéer-katalog-2018-plante-planter-containere

Derudover tilbyder Ikea flere fartøjer og kar til store og små planter. Altid i bevægelse er ikke længere en undskyldning, for alle kan skabe en mini-ørken med krævende kaktusser, sukkulenter og dekorative sten, der kræver meget sollys og lidt vand. Der er også selvvandende krukker, der gør pleje af planterne meget lettere. En særlig beholder kan bruges til stiklinger – “Rimforsa”, der ligner et rigtigt dekorativt objekt. For dovne tilbyder Ikea en række stedsegrønne kunstværker, der kan klare sig perfekt uden vanding og kan fremkalde en frisk, grøn note i ethvert hjem.

Multifunktionelle og pladsbesparende Ikea-dekorationsideer til opbevaring

ikea-deco-idéer-katalog-2018-funktionel-pladsbesparende-køkken

Et vigtigt punkt med Ikea -produkterne er besparelse af plads. Et møbel eller boligtilbehør opfylder normalt flere funktioner. En sådan er “Veberöd” rumdeler, som primært bruges i køkkenet, men ikke kun til funktionelle formål. Det fylder lidt og skaber meget lagerplads. Gryder og køkkenredskaber kan let hænges på nettet. Nedenunder er der en anden opbevaringsmulighed – lommer af 80% bomuld og 20% ​​hør, hvor dækkeservietter og servietter kan opbevares perfekt.

Ikea dekorationsideer og praktiske tips til badeværelset

ikea-indretning-ideer-katalog-2018-badeværelse-farver-tendenser

Det er ikke ualmindeligt, at badeværelset kun har et par kvadratmeter plads, hvor flere tilbehør og redskaber skal finde et sted. God organisation er med til at sikre, at alt er ryddeligt og klar til en skøn start på dagen. Skabe, store beholdere til snavset vasketøj og friske håndklæder er alt og alt i alt et komfortabelt badeværelse uanset dets størrelse.

Ikea dekoration ideer med sjov for de små

ikea-deco-idéer-katalog-2018-børn-møbler-små

Måske er køkkenet det rum, hvor du altid vil have mere plads. Hele familien kan hjælpe med at forberede maden, og børnenes nysgerrighed opmuntres. Et særligt højdepunkt er ”Uddevalla” -køkkenfronterne i genbrugstræ og genbrugte PET -flasker med en tavlebelægning. Den lille højde på et af køkkenmodulerne er specielt designet til de små hjælpere. Ikea tilbyder nye ideer og løsninger, der er nemme at implementere og endda mulige uden at bore – såsom “Laddan” opbevaringsplade med sugekopper og plads til “små” redskaber.

Ikea dekoration ideer til vuggestuen

ikea-deco-idéer-katalog-2018-børneværelse-opbevaring-tavle-vægmaling

Et stort emne i Ikea -kataloget 2018 er børneværelset. Der sikres mere orden, men i henhold til barnets individuelle præferencer og regler. Fleksible opbevaringssystemer fremstillet af bæredygtige materialer som træ eller genbrugsplast, som barnet kan organisere og indrette anderledes, giver dem mulighed for at designe deres eget rum. For lidt større børn er der store pladsbesparende inspirationer, der udnytter den ledige plads optimalt.

Ikea dekoration ideer til multifunktionel LED belysning

ikea-dekoration-ideer-katalog-2018-belysning-led-usb-lampe

Godt lys er en del af det hyggelige livskoncept, og Ikea tilbyder også masser af nyskabelser på dette område. Ud over de særligt energieffektive LED-lys er der dem med en ladefunktion, der ikke kun imponerer med deres funktionalitet, men også med deres design. “Ikea PS 2017” er en bærbar LED -lampe, der kan oplades via USB eller en normal stikkontakt. Det er inspireret af de gamle toglys, som du kan tage med dig, hvor du vil have lys. “Et produkt med tidløs funktionalitet i et moderne hus” siger designeren Matali Crasset selv.

Ikea -dekorationsideer: plads til memorabilia og yndlingsstykker

ikea-deco-ideas-catalog-2018-highlights-pinboard-alternativ

Det, der giver det et individuelt præg og forvandler den nye adresse til et hjem, er de personlige detaljer og småting. Men du skal også holde dem ryddelige og præsentere dem pænt. Der er denne flotte “Myrheden” ramme i messingoptik med 12 klip. Det er ideelt ikke kun som et lille stiftbræt, men også til at vedhæfte små ting og memorabilia. Flere pin boards som denne, der er forbundet med hinanden, kan endda bruges til at adskille områder fra hinanden.

Ikea dekorationsideer med billeder til vanskelige steder

ikea-deco-idéer-katalog-2018-væg-deco-billeder

Kreativt præsenteret skinner væggene i et nyt lys uden at skulle redesigne hele rummet. Flere forskellige billeder og fotos kan vidunderligt fastgøres til væggen til præsentation i rammer. Så billedvæggen fremstår harmonisk og som en sammenhængende helhed, skal de have noget tilfælles – fx den samme farve, en lignende form eller billederne skal alle være sort og hvide. På loppemarkederne kan du altid finde interessante tilføjelser til samlingen, der let kan få en ny farve.

Minimalistiske Ikea dekoration ideer

ikea-deco-idéer-katalog-2018-minimalistisk-skandinavisk-hvid

Ikea forbliver tro mod den skandinaviske stil og tilbyder som altid nye produkter, der kredser om de tre grundlæggende principper for minimalistisk livsstil: enkelhed, skønhed og funktionalitet. Ofte sættes gammelt og nyt sammen for at supplere hjemmet og minde folk om forskellige livsfaser. Med små boligtilbehør, polstring og tekstiler kan meget farve og individuel berøring bringes ind i et enkelt rum designet i hvidt. Som med enhver indretning er fantasi og kreativitet også påkrævet her.

Ikea dekoration ideer til ombygning

ikea-deco-idéer-katalog-2018-møbler-ombygning-luksus-flair

Sidst men ikke mindst skubber Ikea tanken om, at du har råd til stor glamour for få penge. En stor del af Ikea -produkterne er simpelthen farvet i hvidt og tilbyder dermed ubegrænsede designmuligheder. “Glamour behøver ikke koste meget,” siger den parisiske haute couture -designer Maryam Mahdavi, og i samarbejde med Ikea designede hun et soveværelse med kun Ikea -produkter. For at redesignet skal blive smagfuldt, er det særligt vigtigt at skabe en farveharmoni. Vægge og loft i samme farve fungerer som en god base og skaber lethed og intimitet på samme tid. Modedesigneren afslører yderligere nyttige designtips og “magiske” tricks, der gælder for både mode og indretning i det nye Ikea -katalog 2018.

Previous Post
Designermøbler af Pierre Leron – et designerbord lavet af mandeltræ
Next Post
15 interessante ideer til hvordan man designer poolen i haven