15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav selv sommerfestdekorationer: Enkle ideer til havefesten om sommeren

Det er sæson at feste udendørs! Du behøver ikke en lejlighed til en overdådig sommerfest. Uanset om du arrangerer en fest for dine venner, slægtninge, naboer eller ansatte, skal den rigtige dekoration naturligvis ikke mangle. Vi viser her, hvordan du nemt selv kan lave en vidunderlig sommerfestdekoration og imponere dine gæster. Bliv inspireret og organiser en sommerfest, der virkelig bliver uforglemmelig.

For at lave dekorationen selv skal du først afklare, hvor sommerfestivalen finder sted. Ideelt set er det en udendørs beliggenhed, såsom en have, en tagterrasse eller en strand- eller poolklub. Du skal dog altid overveje et alternativ til dårligt vejr, især hvis du ikke vil udsætte sommerfestivalen. Vælg derefter et tema, der passer til festens placering og formål, og planlæg dekorationen derefter.

Lav selv tropiske dekorationer til sommerfesten

Lav din egen dekoration til en tropisk havefest om sommeren

En eksotisk dekoration med et tropisk look er præcis, hvad din fest har brug for? Så tag et kig på følgende ideer, som du hurtigt og nemt kan lave selv.

Garland i et tropisk look

Lav en DIY krans af stof til din egen tropiske dekoration til sommerfesten

Denne smukke stofkrans er perfekt til en eksotisk festdekoration. Du kan hænge dem på en væg, over bordet eller simpelthen på forsiden af ​​havebaren.

Hvad du har brug for:

 • 3 sommertørklæder med et tropisk mønster (f.eks. Tropiske blade) eller andet stof eller rester af stof med et lignende mønster
 • saks
 • lyserødt bastbånd eller snor

Instruktioner laver guirlander af stof med tropiske motiver som dekoration til havefesten selv

Spred et tørklæde bredt fra hinanden. Skær den derefter i flere 10 cm brede strimler. Du bør få 10-15 strimler stof pr. Tørklæde.

Tag bastbåndet og bind en stor knude cirka 8-25 cm fra enden. Klip ikke tapen af ​​rullen.

Bind nu en strimmel stof i en knude omkring båndet og skub det op til knuden for enden af ​​båndet. Fortsæt, indtil du har knyttet alle tørklædet strimler. Afhængigt af den længde, du har brug for, kan du bruge flere eller færre stykker stof.

Når guirlanden er klar, skæres båndet af rullen og bindes også en knude i denne ende og efterlades 8-25 cm fri. Det eneste, der er tilbage, er at fastgøre kransen på det ønskede sted, og det er det.

Lav selv bordpynt til sommerfester: Bordløbere lavet af tropiske blade

Lav din egen DIY bordløber af tropiske blade til sommerfester

Monstera -bladet er et af de mest populære tropiske motiver og er en vidunderlig dekorationside til en sommerfest. Du kan bruge de dekorative blade til at skabe guirlander, coasters og smukke blomsterarrangementer. Her finder du en god idé til borddekorationen til sommerfesten, som du kan efterligne på under 10 minutter.

Hvad du har brug for:

 • kunstige Monstera blade (antallet afhænger af bladernes størrelse og bordløberens længde)
 • varm lim

Lav selv bordpynt til sommerfester i haven DIY Montera bladbordløber

Læg arkene på bordet. Læg derefter et ark over det forrige, så de overlapper lidt og gentag processen, indtil du får den ønskede længde. Lim dem bare sammen med den varme limpistol. Var ikke så let?

Håndværk til sommerfesten: Tropisk drinkkøler

Drikke kølere i et tropisk look dekorere til sommerfesten

For at holde vinflaskerne kølige til sommerfesten trods det varme vejr, har du brug for en drinkkøler. Hvis du pynter køleren, så den matcher festivalens tema, fungerer den også som en stemningsfuld borddekoration. Her er en idé om, hvordan du selv kan gøre dette.

Hvad du har brug for:

 • selvklæbende skumgummi i lyse farver
 • 2 kunstige palme eller monstera blade
 • farvet broderitråd
 • saks
 • Skumbørste
 • Drikkekøler i plast med håndtag, gennemsigtig
 • Servietlim

Plastdrinkekøler dekorere til sommerfest

Først skal du tilføje en farvefarve til drikkevarekøleren ved at pakke håndtagene ind med farvet broderi. Forsegl håndtagene med servietlimen for at holde dem på plads og gøre dem vandtætte.

Instruktioner til dekoration af drinken køligere sommerfest stikker monstera blad

Tilføj nu bladene til en tropisk stil. Placer hvert ark, hvor du vil have det, og klip det overskydende af. Lim arket til drikkekøleren ved først at pensle bagsiden med lim. Påfør derefter endnu et tyndt lag over arket for at forsegle det.

Dekorer drikkekøleren til sommerfesten med farverige elementer

Tilføj endelig nogle farverige elementer. Skær alle former ud fra skumgummi i forskellige størrelser og lim dem, hvor du vil. Nu er det kun tilbage at fylde drikkevarer køligere med isterninger og placere vinglassene i det.

Ideer til sommerfest drikke køligere design tropisk

Lav dine egne sommerfestdekorationer med flamingoer

Lav din egen flamingodekoration til sommerfesten med pom poms ud af silkepapir

Hvor der er tropiske motiver, kan flamingoen også klippe en særlig god figur. Med en hjemmelavet lyserød pompon lavet af silkepapir og en lille oppustelig flamingo kan du selv lave denne flotte borddekoration til sommerfesten. Du kan finde flere ideer til festdekorationer med den eksotiske fugl i dette indlæg.

Lav din egen sommerfestdekoration med et strandtema

DIY -dekoration til en sommerfest med flotsam

Uanset om du bor på stranden eller ej, er dekoration med stativmotiver meget populær om sommeren. Hvis temaet for sommerfestivalen er stranden, så tjek følgende ideer til gør-det-selv strandfestdekorationer.

DIY hængende strandfestdekoration til sommerfesten

Lav selv sommerfestdekorationer, hæng farverige strandbolde af papirlygter

Disse farverige strandbolde ser ikke bare flotte ud, de er også perfekte til havefestbelysning. For at lave denne dekoration selv behøver du ikke en masse dygtighed, bare lidt tid. Vi viser, hvordan man gør det.

Hvad du har brug for:

 • Papirlygter
 • Akrylmaling i gul, orange, grøn, blå og rød
 • 5 skumbørster (en for hver farve)
 • linje
 • Fiskesnøre
 • saks

Lav selv hængende strandbolde af papirlamper til sommerfester

Først skal du bygge papirlygterne i henhold til instruktionerne på pakken. Læg om nødvendigt en gammel klud på arbejdsfladen, hvor du vil male lamperne for at beskytte dem.

Mal derefter strimler af de forskellige farver omkring papirlampen. Brug folderne på papirlygten som en vejledning, mal hver anden strimmel.

Når du har malet alle strimlerne, skal du binde et snor til to modsatte beslag og hænge din lanterne til tørring.

Når alle lanternerne er klar og er tørret i mindst en time, kan du hænge dem op. Dobbel en snor med snøre, bind den af ​​i den ene ende, tråd papirlygterne, og bind dem af i den anden ende.

Idéer til borddekoration til strandfester

Borddekoration til sommerfest strand tema net søstjerne palme blade

Til en sommerfest i strandstil er nautiske og maritime motiver og elementer som flotsam, fiskenet, sand og havdyr perfekte. Du kan f.eks. Bruge fiskenettet som bordløber og dekorere det med skaller, snegle og søstjerner. Briller fyldt med sand og flotsam ser lige så flotte ud som bordpynt til en strandfest.

Enkle gør -det -selv -ideer til dekoration af havefesten om sommeren

Lav selv farverige dekorationer til en sommerfest i haven

Selvom sommerfesten ikke har et bestemt tema, behøver du ikke undvære dekoration. Tværtimod – i dette tilfælde har du meget spillerum og kan designe dekorationen efter dine ønsker.

Planlægger du en grillfest med lækker mad til sommerfesten? Til grillfesten er der ikke noget bedre borddækning end fade fulde af grillspecialiteter. Hvis du stadig leder efter dekorationsideer til grillen, finder du det i denne artikel.

Vandmelonunderlag som en stemningsfuld borddekoration

Deco til sommerfestivalen laver selv træskiver underholdere med vandmeloner

Vandmelonen er en af ​​de mest populære sommerfrugter af en grund. Det smager ikke kun lækkert, det ser også meget dekorativt ud. Vi vil nu vise dig, hvordan du kan lave en sej bordsdekoration til sommerfesten med disse farverige coastere lavet af træskiver, der er inspireret af den saftige sommerfrugt.

Hvad du har brug for:

 • Trærist -rutsjebane
 • Akrylfarver i pink eller rød, sort, grøn og hvid
 • pensel
 • blyant
 • Glitter
 • Akryl klar frakke
 • Bomuldspindel (valgfrit)

Instruktioner til fremstilling af borddekorationer til sommerfester vandmelonfartøjer

Start med at bruge din blyant til at spore omridset for vandmelonen. Da træskiverne ikke er helt runde, er det lettere at tegne stregerne frihånd. Så træk to tynde lag mod den ydre kant af rutsjebanen. Brug en tynd pensel og grøn maling til at male vandmelonskindet. Det er bedst at påføre to lag af hver farve (det andet lag først efter at det første er tørret), så træet ikke kommer igennem. Gør den samme proces med den hvide maling til det næste lag. Påfør derefter den lyserøde eller røde maling i midten af ​​vandmelonen. Drys lidt glitter på midten, mens malingen stadig er våd.

Mal nu frøene. Den nemmeste måde at gøre dette på er med en vatpind og en tynd børste. Når du er færdig, skal du forsegle malingen med en akrylspray eller finish.

Et tip: Prøv at male andre sommerfrugter som jordbær, appelsiner eller citroner på træskiverne. Dette gør borddekorationen mere legende.

Lav selv bordpynt til havefester: DIY glasvaser

Lav din egen dekoration til havefest om sommeren af ​​glas med washi tape

Hvis sommerfesten ikke har et bestemt tema, kan du ikke gå galt med blomster som bordpynt. Et stort blomsterarrangement er ikke så let at designe selv, så vi anbefaler at bruge flere små vaser med snitblomster. Har du ikke nok eller ingen matchende vaser? Så gør bare noget selv.

Hvad du har brug for:

 • Tomme gennemsigtige glas i forskellige størrelser
 • farverige washi tape

For selv at lave nogle farverige vaser af gamle glas, skal du først rengøre glassene. Fjern eventuelle klistermærker og limrester, skyl glassene og lad dem tørre helt. Lim derefter strimler af washi tape med ethvert motiv omkring glassene for at dekorere dem. Det er det! Fyld derefter vaserne med vand og blomster efter eget valg.

Previous Post
Terrassedesign med træ – 30 inspirerende ideer
Next Post
Mørk vinduer: Disse tips sikrer en afslappet søvn!