15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mørk vinduer: Disse tips sikrer en afslappet søvn!

Vindue mørkere stue sofa gardiner gardiner

I weekender og på helligdage sover mange mennesker gerne ind og oplader batterierne i de kommende arbejdsdage. Komfort spiller en vigtig rolle i afslappende søvn. En behagelig madras og den rigtige stuetemperatur er grundlæggende krav til afslapning i soveværelset. Desuden er de behagelige lysforhold af stor betydning: Overdreven sollys opfattes normalt som irriterende. Eksperterne anbefaler derfor at mørklægge rummet. Især hvis rummet vender mod syd eller vest, opstår spørgsmålet om den rigtige solbeskyttelse og om sommeren også varmebeskyttelse. Vi giver dig et overblik over mulighederne og giver dig nogle tips til, hvordan du gør dine vinduer mørkere.

Mørkere vinduer: Gardiner og forhæng betragtes som absolutte klassikere

Vindue mørkere gardiner gardiner ideer

Hvis du vil mørkere dine vinduer, har du flere muligheder at vælge imellem. Vi ser nærmere på dem og foretager sammenligningen:

1. Gardiner og forhæng betragtes som absolutte klassikere. De er billige, kan fastgøres hurtigt og er lette at passe. Et stort udvalg af stoffer og mønstre er tilgængeligt afhængigt af personlige præferencer. På denne måde kan lysforholdene reguleres, og vinduesrammerne kan leges forklædt. Afhængigt af vinduets form er der forskellige affjedringssystemer. Skinnen har en lav installationshøjde og er derfor ideel til panoramavinduer eller tagvinduer uden overligger. Gardinstangen tilbyder adskillige varianter til fastgørelse af stof, såsom stofsløjfer eller metalclips. Et wire reb -system ser moderne ud og falmer i baggrunden.

Fordele: Billig og let at passe. Operation er børnespil.

Ulemper: fylder meget, er ikke egnet til alle vinduesformer.

Gardiner og gardiner skærer normalt en fin figur i puristisk, eklektisk og klassisk interiør.

Mørkere vinduer: Persiennerne er ægte allroundere

Vindue mørkere persienner træ interiør køkken praktisk

2. Persienner og indendørs persienner tilbyder et praktisk alternativ til gardiner. Dette gør det muligt at regulere lysforekomsten perfekt efter dine egne præferencer, og der kan oprettes spændende spil med lys og skygge. Persienner garanterer pålideligt privatliv og solbeskyttelse og giver samtidig udsigt til ydersiden. De er kun lavet efter mål og kan derfor let tilpasses ethvert vindue. Lamellerne kan være lavet af træ, aluminium eller plast. De findes i øvrigt ikke kun i specialbutikker, men også online. På massjalousien.com alle kan konfigurere og bestille deres persienner.

Fordele: beslagsmontering og klæbemontage mulig. Kan kombineres med gardiner. Enkel betjening

Ulemper: kompleks samling.

Persienner passer godt til moderne møbler, møbler i skandinavisk stil eller industriel stil.

Mørkere rum: Plisségardiner scorer med et attraktivt folddesign

Mørkere vinduer rullegardiner børnehave hvide dekorationsideer

3. Plisségardiner har et attraktivt lægdesign. De føres direkte i vindueskarmen og giver derfor god beskyttelse mod solen. Værelset kan mørkere særligt effektivt med uigennemsigtige aluminiumsbelagte plisségardiner. Dagslys plisségardiner er derimod lidt gennemsigtige og perfekte til østvendte værelser, til ovenlysvinduer eller til børneværelser.

Fordele: Kan effektivt mørklægge rum. Garanter for fortrolighed.

Ulempe: Lysforholdene kan ikke reguleres.

Plisségardiner er velegnede til møbler i moderne landstedstil, interiør med retro -touch og moderne møbler.

Mørkere vinduer: rullegardiner giver interiøret et spark

Mørkere vinduesplisseret hvid design sofa lænestol

4. Rullegardiner fås i forskellige grader af gennemsigtighed. Et stort udvalg af tekstiler og motiver garanterer, at alle kan finde noget, der passer dem. Ligesom persiennerne er de lavet efter mål. Under alle omstændigheder anses de for at være mindre pålidelige mod vild lys, fordi de ikke passer ordentligt mod vinduesrammerne. Men de ser ekstremt dekorative ud og bringer en moderne flair ind i dine egne fire vægge.

Fordele: Stilfuld tilføjelse til interiøret, kan visuelt forbedre anlægget.

Ulemper: De passer ikke ordentligt mod vinduet.

Rullegardiner tilføjer et moderne touch til møblerne og kan perfekt iscenesættes i enkle, monokrome interiører.

Vinduer mørklægger rullegardiner i stuen

Previous Post
Bålopskrifter – Let camping madlavning og tilberedning af lækre måltider
Next Post
14 nemme strækninger for børn (godt før eller efter træning)