15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Alt for at holde Bulthaup -køkkenet ryddeligt

Bestil-køkken-for-Bulthaup-køkken-skab-redskaber

Luksuriøse køkkener er meget sjældne, især dem, der er særligt unikke og smukke, og er skabt til at gøre vores køkkener ikke kun funktionelle, men også dejlige. Bulthaup -køkkenet præsenterer et ønskeligt opholdsmiljø.

Bulthaup køkken – pæne køkkenredskaber

Ryddeligt-køkken-af-Bulthaup-køkkenredskaber

Bulthaups hovedmål er at skabe enkle, men smukke køkkendesigner med skulpturelle elementer og smukke frontlinjer. Virksomheden kombinerer elegance med funktionalitet for fuldt ud at supplere æstetisk, præcis og naturligvis praktisk design i ethvert køkken.

Bulthaup -køkkener tilbyder masser af opbevaringsplads

Ryddeligt-køkken-fra-Bulthaup-opbevaringsrum-idé

Bulthaup er kendt verden over for sine smukke køkken- og opbevaringsrumsideer, der ikke kan beskrives med enkle ord. Med deres innovation og præcision er designene storslåede kunstværker. Det er meget sjældent, at så dybtgående håndværk og lidenskab skabes i et indre rum. Køkkenet fra Bulthaup har elegance og praktisk, som ingen anden virksomhed har vist på denne måde. Bulthaup er absolut en af ​​de største moderne, luksus køkkendesignere i verden. Virksomheden arbejder, fascinerer og inspirerer mange talentfulde sind rundt om i verden med sin perfektionisme og innovative styrke.

Skærebræt

Ryddeligt-køkken-ved-Bulthaup-skærebræt

Bulthaup blev grundlagt i Bodenkirchen i 1949 af Martin Bulthaup, der gjorde en gammel mølle til en møbelfabrik. To år senere begyndte han at lave køkkenskabe med materialer af høj kvalitet og innovativt håndværk. Skabene blev meget populære i først Tyskland og senere i hele Vesteuropa. I et par årtier begyndte virksomheden at eksperimentere og udvikle nogle af sine fineste køkkendesign. De skaber en ny trend med hensyn til køkkendesign, der bruges af andre designere rundt om i verden den dag i dag.

stor køkkenø

Bestil-køkken-ved-Bulthaup-stor-køkken-ø

Nogle af de mest mindeværdige værker af Bulthaup er “Fremtidens køkken”, designet i 1970, det elegante, men samtidig “Contur” i 1978 og “System b”. Den sidste er designet i 1982 og er uden tvivl det mest innovative arbejde, den blev udført på det tidspunkt. Bulthaups køkken er bogstaveligt talt lavet til madlavning og ligner endda på en eller anden måde et interessant laboratorium. Det er meget godt konstrueret og yderst funktionelt. Med sin store ø i midten adskilles arbejdsfladen af ​​små stier. Dette køkken blev modellen i årtier bagefter. Vi kan helt sikkert kalde Balthaup en pioner og mester i naturlige former og funktionalitet.

Krydderikrukker

Bestil-køkken-fra-Bulthaup-krydderier

Bestil-køkken-af-Bulthaup-knive

Bulthaup B3

Moderne-Køkken-Bulthaup-b3

Bulthaup ved det

Bestil-køkken-by-Bulthaup-hvid

hvid og minimalistisk

Ryddeligt-køkken-af-Bulthaup-hvidt-minimalistisk

Bulthaup køkken med masser af opbevaringsplads

Bestil-køkken-af-Bulthaup-træskab

Orden og minimalisme

Bestil-minimalistisk-køkken-af-Bulthaup

 Bestil i Bulthaup -køkkenet

Bestil-køkken-ved-Bulthaup-opbevaringsplads

Bestil-køkken-af-Bulthaup

Køkken i træ

Bestil-køkken-af-Bulthaup-træ-design

Bestil-køkken-af-Bulthaup-krydderi-krukker

Bestil-køkken-af-Bulthaup-redskaber   Ryddelige-køkken-af-Bulthaup-indlejrede apparater

anstændigt køkken fra Bulthaup

Bestil-køkken-ved-Bulthaup-træ-front

Previous Post
Provokerende lilla design til dit soveværelse
Next Post
12 ideer til kreativt sovesofa design til dit moderne interiør