15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Levende trend 2021: ideer til hvordan man designer åbne køkkenhylder

Når det kommer til køkkendesign, er åbne køkkenhylder den levende trend i 2021. Tidligere var de en nødløsning, da der manglede plads, nu er de blevet et vigtigt element i køkken-stuen. For på de åbne køkkenhylder er der ikke kun plads til funktionelle redskaber og service, men også vaser, boligtilbehør, farvede glas og selvfremstillede tallerkener. Hvordan man dekorerer dem, så alt ser roligt og stilfuldt ud, vil vi fortælle dig i artiklen.

Levende trend 2021: dekoration til flydende køkkenhylder

Dekoration til flydende køkkenhylder med keramik og billeder

Flydende køkkenhylder er et rigtigt blikfang, hvis de er korrekt iscenesat. Alt, der har en dekorativ værdi, kan placeres på det: fra vintage vaser til træskåle og malerier i lille format. Hvis du stadig har et godt keramik- eller porcelæn -service, kan du også vise det på køkkenhylderne.

Åbne hylder pynter ideer med kunst og rattan og keramik

For at dekorationen skal se rolig ud, skal du på forhånd tænke over farvepaletten. En neutral varm træfarve sammen med hvid og dueblå er perfekt til køkkenet i vintage stil. Farvetrioen bringer et strejf af romantik fra svundne tider ind i køkkenet. Små oliemalerier eller retrobilleder af stranden og havet passer perfekt til det.

flydende køkkenhylder pynter ideer til små køkkener

Deco i kobber, guld og terracotta er moderne. Ifølge mottoet “modsætninger tiltrækker” kan du kombinere dekorative genstande med matte og blanke overflader. I sidste ende er der spændende kontraster, der tiltrækker opmærksomhed. En væg i antracit eller en anden mørk farve danner den perfekte baggrund for det smarte ensemble.

Flydende køkkenhylder med eventyrlamper, dekoration af ideer og livestendenser 2021

Til køkkenet i industriel stil er der plantepotter lavet af glas og metal, belyste bogstaver af træ og dekorationer af naturmaterialer i glas. Så de flydende køkkenhylder også ser charmerende ud om aftenen, kan du belyse dem med en stribe lys. Du skal blot lægge lyskæden mellem de dekorative genstande.

Country haj stil dekoration med åbne køkkenhylder

Til de lurvede smarte væghylder skal du vælge flasker af frostet glas, dekorationer med havglas, tegninger med naturlige motiver i trærammer og kopper med blomstermotiver. Flere hvide søjlelys og keramiske fade med ridser og tegn på brug tilføjer prikken over i’et.

Åbne køkkenhylder dekorerer ideer og livestendenser i 2021

En dekoration i pink, hvid og guld er legende og charmerende. Motiver som sommerfugle, fugle og blomster samt ægte potteplanter bringer et strejf af naturen ind i huset og giver dekorationen noget bestemt.

Dekorer åbne køkkenhylder med keramik og kobberfade

Det næste arrangement giver også køkkenet et dejligt strejf. Kobberfade, et maleri med forgyldt stel og en enkel betonvase med laurbærgrene danner en charmerende trio. Perfekt til køkkener med hvide fronter, der ellers ville se for sterile og kedelige ud.

Dekoration til flydende køkkenhylder i vintage stil

Gamle, nye og hjemmelavede produkter harmonerer perfekt i vintagekøkkenet. Kombiner keramiske fade med blomstermotiver fra loppemarkedet med almindelige hvide tallerkener og hjemmelavede dekorationer i syltetøjsglas. Fjern blot klistermærkerne fra glassene og fyld glassene med muslinger, sand eller krydderier, kaffe og salt. Lim et tal på hvert glas til sidst. Sæsonbestemte engblomster i en keramisk vase passer perfekt til dette.

Levende trend 2021: dekoration af åbne køkkenhylder med lerplader

Levende trend 2021 arrangerer tallerkener af ler, der hænger på åbne køkkenhylder

Håndlavede leretter giver det moderne landkøkken et charmerende præg. Uanset om det er hjemmelavet eller fra det lokale keramik, er hver lerplade unik. Bordserviset imponerer med en brun farvetone og kan også håndmales efter dine præferencer.

Levende trend 2021 i åbne åbne køkkenhylder og flisebelagte spejle og selvfremstillede tallerkener

Ikke gammeldags: Farverige lertallerkener er ikke kun dekorative, men skærer også en god figur som middagsfad. Clay service med en bølget kant bringer et strejf af nostalgi til bordet og passer perfekt til den afslappede chic i landkøkkenet.

Åbne køkkenhylder skaber ideer med tallerkener lavet af ler

Tallerkener i mørke farver giver det moderne køkken i fransk stil en særlig karakter. Du kan sammensætte en farverig blanding af lyse og mørke nuancer, eller du kan vælge det monokrome look.

åbne køkkenhylder pynter tallerkener af ler

Leretter med farveforløb er klart i trend og er ideelle til køkkener i den moderne Japandi -stil. Det naturlige materiale danner en naturlig duo sammen med træ og løsner de klare linjer i køkkenskabene med sine attraktive farver.

Keramikplader af ler og bruges som dekoration i køkkenet Wohtnrend 2021

Ting kan blive rigtig farverige i retrokøkkenet. De hvide skabe og det hvide flisespejl danner den perfekte baggrund for samlingen af ​​værdifulde lerfade. Stort, lille, malet, blank eller mat – alt kan stå på de åbne køkkenhylder.

Åbne køkkenhylder hængende ideer til dekoration med lerplader

Runde, ensfarvede tallerkener, kopper og skåle ser altid elegante ud. Gruppér retterne efter farve. Den let bugtede form og den matte finish er forbindelseselementet mellem grupperne.

Levende trend 2021 åbne køkkenhylder hængende i køkkenet

Forresten, i de senere år er en anden trend sneget sig ind i køkkendesignernes hjerter. I Storbritannien bygges flere og flere køkkener helt uden skabsdøre. Der er plads til service, bestik og tilbehør på hylderne. Sådanne køkkener har en fordel: Kokken har altid overblik og kan hurtigt finde alt, hvad han har brug for. Men for at det ikke ser for kaotisk ud, bør du vælge køkkengrej lavet af det samme materiale.

Organiser åbne køkkenhylder, der hænger foran vinduet med fade

Ikke kun lerretter vises muligvis. Du kan også arrangere keramik eller porcelæn stentøjssæt på åbne hylder. Det er dog vigtigt, at de ser ud som om de er håndlavede. Også selvom de faktisk masseproduceres.

åbne køkkenhylder i natursten og tallerkener af fajance

Levende trend 2021: Farverige glasfade som accent og mulig kombinationspartner

Levende trend 2021 arrangerer farvede glasfade på åbne køkkenhylder

Farverige glasfade bringer et strejf af luksus og raffinement til hverdagen. Briller med en mønstret overflade eller med affasede bæger viser meget karakter. Opret glatte farveforløb ved at sidestille glas i flere nuancer fra samme farvefamilie.

åbne køkkenhylder og farverige glasfade levende trend 2021

Fortsæt på lignende måde som lerpladerne og anbring glassene efter farve, form eller størrelse. Hvis du grupperer glassene efter farve, skabes en spændende “regnbue” -dekoration, der kan krydre de hvide hylder i det minimalistiske køkken.

Glas og lerskål og keramik på åbne køkkenhylder

Farvede glasfade kan også grupperes med klart glas, keramik, metal eller porcelæn stentøj. Vores tip: Prøv forskellige varianter. Sørg for, at alle glas, krus, kopper og tallerkener er tydeligt synlige. Ellers vil hylderne se overfyldte og kaotiske ud.

farverige glasflasker og krukker og porcelæn stentøj på hvide minimalistiske køkkenhylder

Til det puristiske eller skandinaviske køkken er det bedst at vælge en neutral farvepalet med jordiske nuancer og blå havfarver. Sandfarve, kobber, turkis, due grå og himmelblå får dig til at drømme om tomme strande med gyldent sand og give interiøret et maritimt præg.

farvede glasfade på åbne hylder i retrokøkken

Levende trend 2021: kogegrej i kobber

Udstilling af kogegrej i køkkenet

Kogegrej i kobber er klart i trend. Hvis du ikke har pander og gryder fra dine bedsteforældre, kan du let finde dem i butikkerne i disse dage. Og nu til en fornuftig pris. Kobberpander, gryder og tekander er ikke kun meget nyttige, når de tilbereder mad og drikke, de er også absolutte iøjnefaldende.

Sæt kogegrej i kobber i køkkenet

Gryder af kobber passer særligt harmonisk ind i køkkenet i den moderne industrielle stil. Metallet viser sig at være en absolut allrounder og kan let kombineres med guld, messing, antikt sølv og endda rosaguld.

Levende trend 2021 hænger køkkengrej i kobber over ovnen

I indstillingen af ​​det klassiske køkken med bordpladen i hvid marmor, hvide fronter og flisebelagt spejl ser kobberfadene altid fantastiske ud.

Køkkengrej kobber i moderne køkkenideer

Kobberfadene bevæger sig glamourøst tilbage på de åbne hylder. Diskret doseret og sammen med marmorskåle i høj kvalitet får gryder og pander køkkenet til at se særligt elegant ud.

Køkkengrej i kobber som dekoration i vintagekøkkener blandt livestendenserne i 2021

Selv i vintage-køkkenet ser gryder, tekander og pander meget godt ud i en rødbrun kobbertone. Kobberfadene hjælper med at fremhæve de åbne hylder. Kombiner det med tilbehør fremstillet af ubehandlet træ. Dette giver køkkenet et nostalgisk præg.

Køkkengrej Kobber Pinterest Trends til køkkenideer til åbne væghylder

Det hvide køkken ser for sterilt og kedeligt ud? Brug kobber, fordi materialet kan varme ethvert interiør op og få det til at se hyggeligt ud.

Levende trend 2021: køkkengrej i kobber på flydende træhylder

Korrekt pleje er afgørende for at sikre, at kobberfade beholder deres attraktive glans efter hver brug. Dem, der rengør og polerer panden grundigt, vil nyde deres retter i lang tid. Men selvom tiden er knap, og du bare springer over at polere nu og da, ser kobbergryderne stadig attraktive ud. I dette tilfælde dannes en lys patina, metallet mister sin glans og bliver mørkere.

Levende trend 2021: tallerkenhylder i køkkenet

Tallerkenhylde i køkkenet til dekorationsideer

Ingen måde gammeldags: tallerkenhylder er mere aktuelle end nogensinde og den levende trend i 2021 par excellence. Hvis du vil give dit køkken et individuelt præg, men desværre ikke har plads til åbne hylder, kan du vælge det pladsbesparende alternativ.

Pinterest -ideer og levende tendenser til kompakt tallerkenholder i 2021

I øvrigt skærer ikke kun plader en god figur på tallerkenhylden: der er også plads til små planter, bøger og endda det nye skærebræt af massivt træ. Slutresultatet er et charmerende, eklektisk ensemble, der automatisk tiltrækker øjnene. Hvad tallerkenhylden angår, gælder tommelfingerreglen: jo mere eklektisk udsmykningen er, jo enklere skal selve hylden være. Det er bedst at vælge hylder i neutrale farver med en enkel konstruktion.

Pinterest living trend 2021 tallerkenhylde i køkkenet

Så tallerkenstativer passer harmonisk ind i interiøret, bør de koordineres med køkkenets stil. I det puristiske køkken er for eksempel en simpel træstrimmel tilstrækkelig.

Tallerkenhylde til landkøkkenet trend 2021 på Pinterest ideer

I vintage -køkkenet med tilstødende spiseplads kan en tallerkenhylde hænges over kommoden eller ved siden af ​​morgenbaren. Så du har altid retterne inden for rækkevidde om morgenen.

Tallerkenholder i trækøkken integrerer ideer

Hvis du i øjeblikket designer et køkken, kan du også planlægge plads til en tallerkenholder. For at skabe et sammenhængende køkkenimage kan du få det lavet af samme materiale som køkkenskabene.

Tallerkenholder i køkken i ideer i retrostil

Åbne hylder giver køkkenet mere karakter og byder på mange dekorations- og designmuligheder. Frem for alt er det vigtigt, at du matcher hyldens farve til køkkenet og arrangerer tilbehøret på en sådan måde, at ensemblet fremstår harmonisk. Du kan ikke kun vise dit yndlingssæt, men også familiebilleder, kogebøger, vaser og hjemmelavede varer. Mulighederne er bare uendelige. Så lad din kreativitet løbe frit.

Puristiske pladehylder i antracitgrå arrangeret med hvide plader, skærebræt og grønne grene

Kompakt tallerkenhylde på Pinterest Trends for 2021

Pladsbesparende tallerkenholder på et køkkenskab

Tallerkenholder med bogstaver og tallerkener til køkkenet

Rustik tallerkenhylde i vintage- eller landkøkkenet

Romantisk tallerkenholder til køkken- og dekorationsideer i landlig stil

åbne køkkenhylder skaber ideer

Previous Post
Terrassedesign med træ – 30 inspirerende ideer
Next Post
Mørk vinduer: Disse tips sikrer en afslappet søvn!