15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Valg af det perfekte service til den moderne husstand

bordservice til den moderne husstand rektangulære sort og hvide filt dækkeserviet

Du behøver ikke købe det fineste porcelænsservise for at skabe en elegant og behagelig atmosfære på dit bord. Der er enkle og billige ting, du kan gøre for at dekorere dit bord med stil. Madlavning og spisning med stil det betyder det rigtige duge, bestik og det perfekte Bordservice til den moderne husstand at vælge.

Bordservice til den moderne husstand med et klassisk design

bordservice hvide bogstaver mønster grå dækkeserviet

Retterne gør et lige så stort indtryk på bordet som maden på tallerkenen. Opvasken i dit køkken kan variere afhængigt af sæson, atmosfære eller tema. Retterne ville helt sikkert føje til den overordnede indretning i dit køkken og spisestue. Designene spænder fra enkle, enkle sæt til ekstravagant mønstrede tallerkener og skåle. Afhængigt af din personlige smag og præferencer har du et stort udvalg at vælge imellem.

Bordservice til den moderne husstand – farver, former og mønstre

service til den moderne husholdningsborddekoration blå glas dækkeservietter

Moderne og enkle bordsæt

Vælg en enkel farvepalet med en til tre farver eller nuancer, der matcher køkkenets farver. De moderne kombinationer er sort, hvid og de traditionelle røde accenter. De firkantede og rektangulære plader passer perfekt til den moderne stil. Køkkenhjælperne købes ofte i mat sort, hvid og rød, kombineret med køkkentilbehør lavet af rustfrit stål, som også ser moderne og klassisk ud. En dækkeserviet under den hvide plade ville tilføje de nødvendige tiltalende farve accenter.

stue med spiseplads brune toner lys

Servise med interessante mønstre og temaer

Vælg et bordsæt, der kan koordineres med et tema, der interesserer dig. Eller et mønster du kan lide, som striber, prikker eller blomstermotiver. Skåle, tallerkener og glas med blomstermønster kan også kombineres perfekt med en buket blomster og en farverig dug. Det ville være rart at inkludere billeder fra en yndlingsfilm, et “retro” tema i sort / hvid eller endda en anden kultur, som du beundrer (f.eks. Retter med japanske, indiske eller spanske motiver). Bemærk under alle omstændigheder, at tallerkener med farverige mønstre skal kombineres med en enkeltfarvet dug.

fade moderne husholdningsskåle tallerkener skærebræt

bord arrangement rustfrit stål køkkenudstyr træ skærebræt  bordservice borddekoration dækkeserviet grå hvid suppefad firkantet    borddekoration porcelæn hvid grøn rund pink dækkeserviet farveplet

runde dækkeservietter kombinationsmønster mix glasskål

bordservice mønster blå brun tallerken kontrast kanelstænger

bordservice moderne husstand firkantet form hvid enkel

Previous Post
12 fantastiske hjørnesofaer i læder til dit komfortable hjem
Next Post
Design af sidebord – 23 kreative ideer, som du selv kan bygge