15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Opsætning af en lille stue -spisestue – ideer til rumindretning

Lille stue-spisestue opsat turkis-sofa-træ-spisebord-brun-stole-belysning

Spisestuens møbler er ikke begrænset til valg af spisebord og stole. I kombination med et åbent opholdsområde bliver spisepladsen lejlighedens sociale centrum. I dag vil vi give dig et par ideer til, hvordan du får en oprette en lille stue spisestue så det danner et harmonisk helhedsbillede med køkken og opholdsstue. Rummets layout, materialerne og farverne på møblerne og boligtilbehør spiller en vigtig rolle.

Opsætning af en lille stue / spisestue – det rigtige møbelarrangement

Lille stue-spisestue opsat lyst trægulv-grå-sofa-hvid-muret væg

Hvis det lille opholdsområde er bredt nok, kan du prøve følgende møbelplacering. Sofaen og sofabordet er i midten af ​​rummet, mens spisebordet er sat op bag sofaen. Fladskærms -tv’et er monteret på væggen, lige overfor sofaen. Takket være de neutrale farver – hvid, lysegrå og træ – ser rummet mere rummeligt ud. De turkis sofapuder, kælne tæpper, urtepotter og lys fuldender det samlede billede.

Indstil en lille stue – neutrale farver

lille-stue-spisestue-hvidt-træ-køkken-bord-farverige-vægmalerier

Bardisken er en god måde at adskille køkken og opholdsstue på. Denne er i samme trætone som sofabordet og tilbyder plads til fire personer, der skal sidde på barstole. De sorte lamper, bordpladen og vægbilledrammen skaber en flot kontrast til møblerne i hvidt og træ.

Spisebord foran køkkenøen

Lille stue-spisestue opsat grå-hvidt-trægulv-ledet-indirekte-loftsbelysning

Hvis bardisken ikke er stor nok til dine behov, er spisebordet fortsat det oplagte valg. I dette eksempel er det direkte på køkkenøen. Der lægges også stor vægt på belysningskonceptet her. En indirekte LED -strimmel over køkkenenheden og væglamper bag sofaen giver stemningsfuldt lys, mens de tre sorte pendellamper og de indbyggede spotlights er en funktionel løsning til køkken og spiseplads.

rundt spisebord, der kan forlænges

Lille stue-spisestue opsat -sort-hvid-grå-indirekte-vægbelysning-lys-grå-vægmaling

Hvis du opretter et lille værelse, skal du stole på fleksible og funktionelle møbler. Dette runde spisebord fylder for eksempel ikke så meget og kan trækkes ud på ingen tid. De grå lænestole giver deres brugere mulighed for at sidde oprejst, mens de spiser samt sidde behageligt, mens de ser fjernsyn.

Opdelingsideer til et smalt rum 

lille-stue-spisestue-ikea-maskros-hængende-lys-hvid-stue-væg-blå-sofa-træ-køkken-fronter

I stedet for en høj køkkenbord med barstole tilbyder et lille, skræddersyet køkkenbord spiseplads til to personer. Ikea Maskros hængelampe over spisebordet skaber betagende lysskyggeeffekter i hele rummet.

Spisebord adskiller stuen fra køkkenområdet

lille-stue-spisestue-træ-gulv-væg-billede-støbning-hvid-sofa-væg-tv

Den klassiske farveduo i sort og hvid genoplives af en varm, lys træfarve. Tv og skænk er monteret på væggen. Der er ikke et enkelt farvestænk i dette rum, men alt er så omhyggeligt planlagt, at du ikke har brug for nogen. De sort / hvide fotografier arrangeret på billedstrimler på væggen er et interessant højdepunkt, der straks fanger øjet.

Fototapet med landskabsmotiv

lille-stue-spisestue-foto-tapet-landskab-trægulv-rundt-spisebord-hjørne-sofa-blå-tæppe

Når de er valgt korrekt, kan fototapeter ikke kun tjene et dekorativt formål, men også skabe visuel dybde i et lille rum. Hjørnesofaen og L-formet tekøkken efterlader nok plads til et lille rundt spisebord med fire stole i midten af ​​rummet. Sofabordene giver ekstra opbevaringsplads til flasker eller glas, som der ikke er plads til på spisebordet.

Minimalistisk i gråt og hvidt

lille-stue-spisestue-grå-hvid-minimalistisk-indirekte-led-belysning

De rektangulære former og enkle farver dominerer denne lille stue. Du bemærker straks de harmoniske proportioner – sofaen, spisebordet og madlavningsområdet, der er sat op parallelt med hinanden, ser ud til at have samme længde. De forskellige lyskilder understreger perfekt hvert enkelt område – LED -bar under væghylder, LED -køkkenbelysning og vedhængslamper over spisebordet.

Lille stue -spisestue – alt praktisk

lille-stue-spisestue-grå-sofa-shaggy-tæppe-hvid-laminat-gulv-rundt-træ-spisebord

Denne lejlighed er designet til en polterabend. På grund af dette er alt hvad mænd kan lide – praktisk og enkelt. Det runde spisebord i træ spiller ikke rollen som lejlighedens sociale centrum, men tilbyder den perfekte spiseplads til en eller to personer.

En række køkken og rektangulært spisebord til 6 personer

lille-stue-spisestue-trægulv-grå-hvid-skandinavisk-sort-accenter

Et køkken i en række er praktisk til små rum. Dette efterlader nok plads til et spisebord til fem eller endda seks personer. Stænkskærmen i blåt glas og vægmalerierne sætter farve accenterne her.

Konsolbord og gulvlampe som rumdeler 

lille-stue-spisestue-trægulv-grå-hjørne-sofa-rund-hvid-bord-stående-lampe-drivved

Et hvidt konsolbord og en lysekrone med en bund af drivved adskiller opholdsområdet fra spisepladsen. Der er fire stole omkring det runde spisebord – tre hvide og en sort. En interessant accent, der optisk kan kombineres med den sorte pendellampe.

Spiseplads mellem køkkenenheden og vægdelen

lille-stue-spisestue-trægulv-køkkenfronter-grå-sofa-glas-sofabord

Normalt når spisebordet er placeret mellem spise- og opholdsområderne, er det på linje med sofaen. Her præsenteres dog en anden variant – spisepladsen er tæt på væggenheden med fjernsyn.

Messing tilbehør i spisestue og opholdsstue

lille-stue-spisestue-træ-gulv-hvidt-hjørne-sofa-rød-mursten-væg-rundt-tæppe-fløde

For visuelt at forbinde begge områder skal du ikke kun gentage farverne, men også materialerne. I dette eksempel ser vi et par møbler og boligtilbehør lavet af messing, som er opsat forskellige steder i rummet. Lysekronen hænger over spisebordet, bordlampen er på sidebordet ved siden af ​​sofaen og sofabordet – foran sofaen.

Panoramavinduer og mørke farver

lille-stue-spisestue-trægulv-grå-sofa-blå-tæppe-gennemsigtig-spisestue-stole

Mørke rum er ikke egnede til små værelser. Men hvis der er store vinduer i rummet, der tillader nok dagslys at strømme igennem, kan du også eksperimentere med mørke farver.

Lille stue -spisestue – en bænk sparer plads 

lille-stue-spisestue-trægulv-spisebord-bænk-lys grå-sofa

En bænk er en god løsning til en lille stue-spisestue, fordi den sparer plads. I dette rum er bænken placeret direkte på væggen og giver plads til to personer. Dette møbelarrangement ville være umuligt, hvis du satte to stole der, fordi du har brug for mere plads til at flytte dem frem og tilbage.

Vægmaling creme og hvide møbler

lille-stue-spisestue-hvide-møbler-dekorationer-forår-farver

Her adskiller en gipsvæg stuen fra køkkenområdet. Cremefarvet vægmaling og hvide møbler danner baggrund for farverige dekorationer

salvie grøn vægmaling, smaragdgrøn sofa og bordplade i jade look

lille-stue-spisestue-benzin-grøn-hjørne-sofa-mørkt-træ-gulv-salvie-grøn-væg-maling

Det runde spisebord har en smuk bordplade, der har korn og farver på den grønne ædelstensjade og passer perfekt til den salviegrønne vægfarve og den smaragdgrønne sofa.

Polstring i en lignende skygge til spisestole og sofaer 

lille-stue-spisestue-neutrale-farver-baggrund-farverige-accenter-pude-vægmalerier

Store vægspejle bruges ofte til at skabe visuel dybde i et rum. Et sofabord i glas og en lampe i metal reflekterer også dagslyset.

udtrækkeligt firkantet spisebord

lille-stue-spisestue-trægulv-hvid-mursten-væg-sofa-reoler

En sofa med integrerede reoler er et funktionelt møbel til små rum.

Møbler i massiv eg til begge områder

lille-stue-spisestue-massivt-træ-møbler-eg-beige-farvet-sofa-røde-stole

Hvis du har mulighed for at bestille alle møbler på én gang, kan du vælge stue- og spisestuemøbler fra en designserie eller fra det samme materiale.

Et rundt spisebord indbygger sig harmonisk i alle rum

lille-stue-spisestue-grå-væg-maling-foto-tapet-træ-persienner-rundt-spisebord

Previous Post
Terrassedesign med træ – 30 inspirerende ideer
Next Post
Mørk vinduer: Disse tips sikrer en afslappet søvn!