15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Levende ideer til farvedesign i soveværelset – 12 trendy vægfarver

Levende ideer til farvedesign soveværelse-salvie-grønt-lyst-træ-gråt betrukket seng

Farvedesignet spiller en vigtig rolle i hvert værelse, fordi hver farve har en anden effekt. Især i soveværelset opnår du normalt en følelse af rum for ro og sindsro, hvorfor vægfarven skal vælges omhyggeligt. I dag vil vi vise dig et par eksempler og Hjem ideer til farvedesign i soveværelset, der kunne hjælpe dig med at vælge farver.

Levende ideer til farvedesign – petrolblå

Levende ideer til farvedesign soveværelse-benzin-blå-smaragd-grøn-hvid-møbler

Grå, brun, grøn, lilla og brun er nogle af de mest populære farver til soveværelser. Men disse har forskellige nuancer, der også påvirker vores humør forskelligt. Denne udtryksfulde nuance varierer f.eks. Mellem benzinblå og smaragdgrøn. Denne mørke farve er kombineret med hvide soveværelsesmøbler og et cremefarvet tæppe. På den måde ser soveværelset slet ikke dystert ud.

Levende ideer til farvedesign – turkis

levende-ideer-farve-design-soveværelse-turkis-hvid-seng-sort-hvide-fotografier

Turkis er også mellem grønt og blåt, men ser meget frisk og køligt ud. Denne farve er ikke kun forbundet med hav og gletscher, men også med krystalklart og rent havvand.

Soveværelse i støvet pink: ideer til farvekombinationer som vægfarve & Co.

Vægmaling due blå – 21 moderne indretningsidéer

Støvet lyserød vægmaling til en romantisk stemning i 38 billeder

Salvie grøn

Levende ideer til farvedesign -sove-salvie-grøn-hvid-seng-lysere-trægulv-hvide gardiner

Grøn virker harmonisk og forfriskende. Salviegrøn har imidlertid en grå undertone og er mere afslappende. Denne naturlige farve kan kombineres særlig godt med lyst træ. I dette soveværelse bruges det ikke kun til en enkelt accentvæg, men til alle vægge.

Havblå

levende-ideer-farve-design-soveværelse-hav-blå-hvid-seng-krystal-vedhæng-lamper

Blå skaber forskellige rumeffekter og er perfekt til soveværelset. Fra koboltblå til babyblå er nuancerne talrige, men hver har sin egen charme. I eksemplet ovenfor kan du se på en flot soveværelsesdesignidé med havblå. De sølvfarvede hynder og krystal vedhængslamper fuldender denne kølige nuance perfekt.

Sol gul

levende-ideer-farve-design-soveværelse-smørblomst-gul-accent-væg-væg-klistermærker

Ifølge Pantone Color Institute er Buttercup en af ​​de farver, der ville være særligt trendy i 2016. Hvis du planlægger en renovering for det kommende år, kan du overveje at bruge denne solrige skygge i dit soveværelse. Sorte soveværelsestatoveringer ser særligt godt ud på en lys baggrund.

Latte machiatto

levende-ideer-farve-design-soveværelse-creme-led-belysning-gul-accenter-brunt-loft

Beige, brun og creme er meget populære i soveværelsesdesign, fordi de gør rummet vidunderligt hjemligt. Latte- og sandtoner er en god ændring fra hvid, men er subtile nok til at vige for andre farver. Vægfarven her emmer af afslapning, men et par vidunderlige stænk af solgult livner stemningen i soveværelset.

Magnolia vægmaling

levende-ideer-farve-design-soveværelser-magnolia-lys-træ-skabe

Creme og Magnolia tilbyder den perfekte baggrund for møbler med et trælook. Sørg dog for, at de lyse trætoner og de lyse cremetoner kan få rummet til at se for ensartet ud.

Lilla og lilla nuancer

levende-ideer-farve-design-soveværelse-lilla-hvid-seng-stel-turkis-accenter

Violette toner stimulerer fantasien og giver hvert værelse et elegant touch. Lyse lilla og lavendel nuancer er meget populære i soveværelset og kan smukt kombineres med hvidt og turkis. Lilla er ikke kun romantisk, men også kongelig og mystisk.

Aubergine vægmaling

levende-ideer-farve-design-soveværelse-lilla-aubergine-hvid-seng

Auberginefarven er også en blanding af rød og blå, men er mørkere end klassisk lilla. For at dit soveværelse ikke ser for dystert ud, skal du stole på rent hvide møbler og dekorationer.

Stengrå som vægfarven

levende-ideer-farve-design-soveværelser-lysegrå-accenter-gul-sort

Grå som en vægfarve er vidunderligt subtil og skaber en god baggrund for farverige møbler og dekorationer uden at være for iøjnefaldende. En flot kontrast opnås, når grå kombineres med sort og gul.

neutral farvepalet

levende-ideer-farve-design-soveværelse-moderne-silke-grå-hvid-seng-accenter-lyst træ

Dette soveværelse kan beskrives som klassisk, elegant og luftigt. Accenter lavet af lyst træ bringer en vis variation i det neutrale farveskema uden at være for iøjnefaldende.

levende-ideer-farve-design-soveværelse-sten-grå-hvide-møbler-sorte-vedhæng-lamper

Previous Post
De uhyggelige Halloween -dekorationer til en god fest
Next Post
Moderne hus i den vestlige bugt i Sydafrika