15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Indstil en 20 kvm stue – layouteksempler og smarte designideer

20 kvm stue indretning moderne grå træ sofa køkken køkken ø

For mange husejere er stuen ikke bare et værelse, hvor hele familien samles om aftenen til afslapning og samtale. Dette værelse er hjertet i en lejlighed. Derfor skal stueinteriøret tjene som en afspejling af beboerne og afspejle deres livsstil, præferencer og endda karakter. Derfor er det så vigtigt at designe stuen på en sådan måde, at den giver maksimal komfort til alle familiemedlemmer. Virker din 20 kvm stue for lille til at rumme alt i den? Med et gennemtænkt indretningskoncept er det dog muligt, at rummet bliver både smukt og funktionelt!

20 kvm stue med pejs fladskærms tv væg fløjlsofa rundt spisebord

Ved første øjekast kan det se ud til, at intet ville passe i sådan en stue, bortset fra en stor sofa, et par lænestole og et tv med et lowboard. I dag viser vi dig et par eksempler på optimal møbelplacering og giver dig også smarte levende ideer til, hvordan du kan gøre dit værelse både smukt og funktionelt. Plantegningstegningerne er meget nyttige, fordi du med deres hjælp hurtigt og nemt kan se, hvad du kunne placere hvor i rummet.

Rummelig 20 kvm stue med læseområde

20 kvm stue stor pejs væg åbne hylder

Det første eksempel viser, hvordan man udstyrer en rummelig stue på 20 kvadratmeter. Rummet bruges som en ren stue, dvs. uden spiseplads eller adgang til spisekøkkenet. Så stuen kan blive et hvilested og refleksion for sind og sjæl. Læsehjørnet og pejsvæggen formidler en følelse af velvære og fremstår som et velkomment tilflugtssted.

20 kvm stue indrettet opholdsområde læsehjørne

Sofaen gruppe er til venstre for indgangen. Der er plads nok til en sofa med flere sæder og matchende lænestole og taburetter. Fjernsynet hænges over den elektriske pejsindsats. Sammen skaber de et omdrejningspunkt i rummet og fungerer også som en dekorativ accent. En stor reol vil blive placeret på væggen overfor siddeområdet.

Tip: Uanset rummets størrelse er det altid fornuftigt at designe klart adskilte områder. Hvis du sætter et konsolbord bag sofaen, bliver den rummelige stue visuelt mere klart opdelt i to zoner.

Ideer til den lille stue – 30 inspirerende billeder

30 indretningsforslag til stuer med spisepladser

Adskil det åbne køkken fra stuen: skillevægge med et industrielt udseende

Indstil stue og spisestue på 20 kvm – første variant

20 kvm stue med spiseplads karnap bænk indlæg

Hvis du skal indrette en stue-spisestue på 20 kvadratmeter, er størrelsen helt tilstrækkelig. Alt afhænger af grundplanen og møblerne. Her er et interessant twist på layoutet til en stue-spisestue-kombination, der fungerer godt for en familie på flere.

firkantet stue med spiseplads

20 kvm stue opsat firkant med spiseplads

Værelset er opdelt i tre funktionelle områder. Der er et opholdsområde (bestående af en sofagruppe og en pejs), en spisestue (med et rektangulært spisebord, fire stole og en bænk) og to skænke til opbevaring af tallerkener eller til fremvisning af pyntegenstande. Med dette møbelarrangement ser stuen temmelig rummelig ud. Man bevæger sig behageligt fra en zone til en anden. Der er også plads nok til at åbne skabe og skuffer.

Indretning af stue -spisestue – anden variant

20 kvm stue opsat rektangulær med spiseplads

En anden variant til en lang stue med spiseplads til 6 personer. Godt gennemtænkt, spisepladsen er ikke langt fra hoveddøren, mens siddeområdet er bag i rummet. Et reolsystem strækker sig langs frontvæggen. Sofaen står med ryglænet til spisestuegruppen og deler dermed rummet i to.

Stue med spiseplads adskilt fra det tilstødende køkken

20 kvadratmeter stue med spiseplads mørkt laminatgulv hvide gulvfliser entré

Det ville være bedre, hvis spisepladsen er tæt på døren og ikke bag i stuen. Du skal bære fade fra køkkenet og tilbage. Siddeområdet, derimod, opfattes som en privat zone.

lille l-formet køkken, matte taupe fronter, trævæggenheder

I det næste eksempel er spisepladsen og opholdsområdet i stuen adskilt fra køkkenet med en skillevæg. Forskellige gulvbelægninger (fliser i køkkenet, laminat i stuen) bidrager også til den visuelle adskillelse. Gennem et smart valg af farver opnås en jævn overgang mellem de funktionelle zoner.

20 kvadratmeter stue grå sofa gule gardiner fladskærms tv væg

20 kvadratmeter stue -tv på væggen lowboard stort stueplante

Firkantet 20 kvm stue med skrivebord (hjemmekontor)

Integrer et skrivebord i stuen vægmonteret sofa foran vinduet

En firkantet stue er en reel udfordring for mange lejlighedsejere, især hvis spisestuen eller hjemmekontoret også skal rummes der. I det følgende viser vi dig to eksempler på et vellykket stuedesign.

20 kvm stue opsat firkant med skrivebord på hjemmekontoret

Denne stue er vidunderligt firkantet med masser af plads til møbler. Hovedobjekterne er jævnt fordelt i rummet, og stuen forbliver rummelig.

Sofaen er foran vinduet, en matchende lænestol lige ved siden af. Et sofabord og et sidebord er også inkluderet. En tv -væg og en væg -enhed installeres på væggen overfor sofaen.

Der er plads nok til et skrivebord foran væggenheden og ved siden af ​​sofaen. Det dekorative konsolbord på den modsatte væg afrunder pænt det samlede billede.

Køkken og stue på 20 kvm

20 kvm stue spejlvæg rundt lille bord grønne lænestole

Det næste eksempel viser, hvordan du opretter en firkantet stue med en spiseplads. Begge områder er parallelle med hinanden. I det hængende område er der en hjørnesofa, der er hyggelig og pladsbesparende på samme tid. Et lille rundt bord med fire lænestole er sat op i spisepladsen. Hvis du skal placere 6 personer der, kan du f.eks. Bruge et udtrækkeligt bord.

20 kvm stue reolsystem skrivebord med pc led

Ved siden af ​​spisepladsen er et reolsystem, der fungerer som skrivebord og skab. Arbejdsredskaberne er pænt opbevaret i rummet, mens boligtilbehør er dygtigt iscenesat på hylderne. Hylden bliver et rigtigt blikfang med indbygget indirekte belysning, som normalt består af lysdioder.

skrivebord i stuen pc reolsystem rundt bord med grønne lænestole

Eksempler på design af et åbent opholdsområde med et enkelt række køkken

20 kvm stue opstillet spisebord tv væg hjørnesofa laminatgulv lys grå

Har du et slangerum og vil gøre det til en køkken-stue med en hyggelig spiseplads? I intet tilfælde fortvivlelse! Alt er muligt med en gennemtænkt planlægning! Vi viser dig et par plantegninger mere, som du kan bruge til at indrette din smalle stue på en moderne måde.

20 kvm stue opsat lang smal hjørnesofa enkelt række køkken spisebord 4 personer

Sædet sidder normalt pænt foran en vinduesfront i den ene ende, mens køkkenvæggen er installeret i den anden ende af slangen. Et stilfuldt spisebord kan optisk adskille stuen fra det åbne køkken og blive omdrejningspunktet for familiemåltider eller sociale aftener med venner.

Indret 20 kvm stue hvid lysegrå metallisk blank hjørnesofa

Placer brede møbler som sofaer, hylder og lignende på den lange side af rummet. På den måde står gangen fri, og du kan komfortabelt gå over rummet. Sørg for tilstrækkelig belysning og planlæg en separat lyskilde til hver af de forskellige zoner. Vælg lyse toner som hvid, beige og grå for at skabe en følelse af plads i den smalle stue.

20 kvm stue med spiseplads og køkken i en række i sort og hvid og træ

20 kvm åben stue med spiseplads, sofa og køkken

20 kvm stue med spiseplads til 4 personer

enkelt række køkken i hvid højglans med sort glasryg og bordplade i træ

lang smal stue forvæg mørkegrå storformede gulvfliser

smal stue med køkken og spiseplads lyst træ og antracit

spisekøkken lys træ mat sorte væggenheder op til loftet rundt spisebord

Flere ideer til møbelplacering i en 20 kvm stue:

20 kvm stue opsat grundplan langt smalt køkken spisebord

20 kvm stue opsat grundplan med køkkenplads

Indret 20 kvm stue langt smalt tekøkken spisebord sofa

Previous Post
Moderne væggenheder – praktiske møbler til hvert værelse
Next Post
Håndværk med skumgummi – 15 sjove kunsthåndværksideer med børn