15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Stueideer i 2021: De største møbleringstendenser i 100 billeder

I det forløbne år har de fleste af os brugt mere tid i vores egne fire vægge end nogensinde før. Det er uklart, hvornår alt vil vende tilbage til det normale, men en ting er sikkert – hjemmet er begyndt at blive værdsat endnu mere. Hvis du (ligesom os) tilbringer størstedelen af ​​din tid hjemme i stuen og ønsker at gøre rummet endnu mere hyggeligt og stilfuldt, så er du kommet til det rigtige sted. Fra sofaen til vægdekorationen – vi viser dig de bedste stueideer i 2021, der kan give dit boligareal en dejlig opdatering. Få inspiration fra vores billedgalleri, og forvandl din stue til et elegant tilbagetog.

Stueideer i 2021: layoutet

Stueidéer i 2021 lille åbent planløsning

Inden vi behandler de smukke stueideer, bør vi kort fokusere på de praktiske ting. Nemlig indretningen af ​​din stue. Uanset om du starter forfra i et nyt rum eller ønsker at opdatere dit eksisterende boligareal, kan beslutningen om, hvordan det skal opdeles, påvirke dine indretningsbeslutninger.

Stueideer 2021 møbler væk fra væggen

Når det kommer til stuen, er der en tendens til at skubbe alt op mod væggene, sætte et sofabord i midten og sikre, at alt vender mod fjernsynet. Men hvis du vil afvige fra denne “trend”, skal du trække møblerne væk fra væggene, og du vil hurtigt opdage, at rummet fremstår mere luftigt som følge heraf.

Det åbne opholdsrum

Åben plan stue køkken og spiseplads tæpper til adskillelse

Denne store trend fra de sidste par år er også populær i 2021. I tilfælde af en åben stue smelter køkkenet og spisepladsen forsigtigt ind i stuen. Dette layout passer til både store lejligheder og små lejligheder, hvor du vil spare plads.

Åbne boligarealer i lyse farver i 2021

Åbent stue koncept åben stue til terrassen

Broken Plan Living

Broken Plan Stue Trend 2021

I år kommer der dog endnu et layout frem i designet af stuen, nemlig det såkaldte Broken Plan Living. Det er der også en klar grund til. Dem, der arbejder hjemme, leder efter et sted at trække sig tilbage efter dagens arbejde. Og Broken Plan Layout kan levere det. Åbne opholdsrum er opdelt i forskellige områder af skorstene, skillevægge, reoler og planter.

Sådan implementeres brudt planlayout i stue trapper

Opdel det åbne boligareal i områder med en skillevæg

Brudt plan stue med glasskillevæg

Den lille stue

Lille stue i bylejlighed ideer i 2021

I små bylejligheder er åbne eller halvåbne grundplaner ofte udelukket. Til disse små boligarealer har vi også samlet et par stueidéer for 2021, der vil omdanne området til et hyggeligt tilbagetog.

Sådan designes en lille stue i 2021

Lejlighed stue ideer i 2021 grå hjørnesofa parketgulv

materialer

Stueideer i 2021 en vellykket blanding af materialer

De materialer, der bruges i stuenes design, spiller en central rolle i det samlede indtryk af rummet. Det betyder ikke kun tekstiler og polstring, men også gulve, vægbeklædninger og møbler. Her er de materialer, der vil forme stuen i 2021.

Ren natur: fokus på træ og natursten

Stueideer i 2021 Træ som materiale forbliver i trend

Naturmaterialer som træ og natursten skaber en hyggelig flair i stuen og bringer et stykke natur ind i dine egne fire vægge. De kan bringes ind i stuen i form af møbler, dekoration eller gulv- og vægbeklædninger. Tapet kan også bruges uden større renoveringsarbejde. Du bestemmer selv om mursten, marmor eller træ som motiv.

Kombiner forskellige materialer og teksturer i stuen

Naturmaterialer i stuen terracotta gulve

Moderne tv -kommode på en væg lavet af natursten

Tapet i murstensvæg populært igen i stuen

Glas gør et comeback

Glas passer problemfrit ind i den hyggelige stue

Uanset om det er i form af en gennemsigtig bordplade eller som en imponerende lysekrone, er glas en af ​​de mest populære stueidéer i 2021. Materialet bliver hurtigt et rigtigt blikfang i rummet og passer problemfrit ind i den komfortabelt møblerede stue. Hvis du ikke planlægger større ændringer i rummet, men bare vil give det en lille opdatering, anbefales et lille tilbehør som en glasvase eller et sidebord godt.

Sofabordet med glasplade ser moderne og elegant ud på samme tid

Sofaborddesign i 2021 kombinerer glas og kurv

Små glaselementer i stuen, sidebord og glasvaser

Organiske materialer og fibre

Organiske materialer og fibre til et hyggeligt opholdsområde

Organiske materialer og fibre har været meget populære siden sidste år. Alt, der er relateret til naturen, er tilladt. Særligt populære er møbler af rotting eller med linned, naturligt silke eller hampbetræk samt dekorative genstande, belysningsarmaturer og meget mere. Jo mere naturligt og ubehandlet, jo bedre.

Materialer kombinerer terracotta gulvrattan stol og bord med glasplade

Kombiner træ, læder og naturlige fibre i stuen 2021

Polstrede møbler med linnedbetræk i stuen

Kombiner materialer og teksturer

Tekstureret sofabord kombineret med en rund sofa

Fælles for alle de trendy materialer til stuen i 2021 er deres særlige tekstur. Kombinationen af ​​forskellige materialer og teksturer er en af ​​årets største tendenser. Uanset om du vælger et blødt plys tæppe, et glat glasbord eller en ru naturstenvæg, er det vigtigt, at overfladerne i stuen påvirker dine fornemmelser og din følesans. Og resultatet er en feel-good atmosfære, der inviterer dig til at hvile og slappe af.

Stueideer i 2021 kombinerer materialer med forskellige teksturer

Stueideer i 2021 materialemiks fra naturlige materialer

Tips til at gøre stuen lys og luftig

Tekstur i stuen gennem tekstiler

Mix og match teksturer i stuen er trenden i 2021

Kombiner materialer og teksturer i moderne opholdsrum

Farver og mønstre til stuen i 2021

Stueidéer i 2021 i grå monokrom

Valget af farve og mønster dikterer næsten altid hele indretningen af ​​et værelse. Men farve kan også tilføjes senere med små genstande som dekoration eller møbler. Året 2021 har mange farver at byde på til indretning. Grå er for eksempel en af ​​de to farver, som Pantone farveinstitut har valgt at være årets farve 2021. Denne klassiske nuance findes i mange nuancer, der kan tilføre dimension til stuen. Andre farver, der er meget populære i år, er beige og andre neutrale farver, varme nuancer af terracotta og grøn, og kombinationen af ​​grå og beige kendt som greige.

Beige og andre neutrale nuancer

Stueideer i 2021 farvetrend beige sikrer hygge

Sidste år brugte vi mere tid derhjemme end nogensinde. Det satte fokus på designet af varme, hyggelige værelser, hvor man føler sig godt tilpas. Og hvilke farver der faktisk kan føles varmere end de lyse, jordfarver?

Lyse farver og materialer vil præge stuen i 2021

Naturlige farver til et hyggeligt opholdsrum

Farvetrend 2021: Greige

Greige er trendfarven til stuen i 2021

Hvad sker der, når du kombinerer en kølig tone med en varm? Den perfekte balance. Sådan kan farven greige beskrives. Hvis du beslutter dig for denne farvekombination til design af din stue, så er den harmoniske rumstemning garanteret. For et par mørke accenter er brune nuancer perfekte.

Kombiner grå, brun og beige ved indretning af stuen

Er du i humør til farve? Blush, terracotta, greener og navy blues er ideelle

Kombiner rød farve i stuen med tilbehør

Farve har også sin plads i den moderne stue. Uanset om du bare vil tilføje et par accenter eller vælge farvet polstring, vil du træffe det helt rigtige valg med varm terracotta, lysegrønne toner og mørkeblå. Pastel nuancer er ikke så populære som før og erstattes af andre farver såsom rødme.

Marineblå væg i stuen 2021

Farver med en naturlig effekt i stuen Grøn

Stueidéer i 2021 mørkeblå muret terracotta sofa og grønt palme i kurv

Pastelfarver gul og blå i moderne stue i midten af ​​århundredet

Stueideer i 2021: disse mønstre er i

Farver og mønstre i stuen 2021 tapet med blomstermønster varm terracotta og blå

Med mønstrene og motiverne spiller naturligheden igen en stor rolle. Når det kommer til tapeter, er de hovedsageligt afhængige af blomstermønstre, bladmotiver og naturstenoptik. Når det kommer til tekstiler, er geometriske motiver stadig populære.

Stue trend naturlighed tapet med naturligt mønster

Hvilke mønstre i stuen 2021 tapet tæppe

Natursten tapet marmor look i stuen

Møbleringsstilen

Stueidéer i 2021 loftbjælke i træbjælke og neutrale farver

Indretningsstilen kan påvirke hele stuen, men hvorfor skal du begrænse dig til en stil? Kombinationen af ​​forskellige møbleringsstile, som ofte kaldes mix og match, er særlig populær i år. Ikke desto mindre er den populære skandinaviske stil, Boho Urban og den moderne vintage stil stadig meget populær.

Skandinavisk og boho

Gennemfør skandinavisk møbleringsstil i stuen

Urban boho stue med afrundede former

Tekstiler får stuen til at se hyggeligere ud

Vintage moderne

Vintage moderne interiør stil udsmykkede spejl

Vintage-stilen indeholder også den såkaldte grandmillennial-stil, hvor møbleringsdetaljerne er inspireret af lejlighederne til vores bedsteforældre (eller rettere tusindårs bedsteforældre).

Blanding af stilarter i stuen Vintage Moderne hjørnesofa, bryst som et sofabord

Monokrome møbler i minimalistisk stil med vintage accenter

Vintage interiørstil i stuen 2021 Grandmillenial

Stueideer i 2021: møbler

Kombiner stuemøbler i forskellige stilarter og udseende

Hvis du er ved at renovere stuen og ikke er sikker på, hvor du skal starte, har vi et tip til dig. Vælg først din drømmesofa, og tilpas resten af ​​møblerne. Fordi sofaen er det største møbel i rummet og som sådan påvirker det hele rummets design. Dette efterfølges af andre møbler såsom sofaborde, kommoder, skænke, reoler osv., Selvom disse lettere kan tilpasses sofaen end omvendt. De smukkeste stueidéer i 2021 til inventaret kan findes herunder.

Retro sofaen er trendy

Stueideer i 2021 med retro -møbler

Efter den glamourøse fløjlsofa, der for et par år siden var et stort hit, gør retro sofaer et comeback i år. Afrundede former og stoffer som snor og bouclé giver sofaen et moderne præg og kombineres vidunderligt med den naturlige livstrend, som i øjeblikket er særlig populær. I år fejrer vi også comebacket på hjørnesofaen, som er blevet skubbet i baggrunden de seneste år.

Bouclé sofa i beige med et stort vægmaleri i en mørkere nuance

Sofa med snorbetræk og grafisk billede på væggen

Farvet sofa som accent i den moderne stue

Lys stue med lilla fløjlsofa og hvide lænestole

Hjørnesofaen i læder gør et comeback

Kombiner feminine og maskuline møbler i stuen

Runde puder er trendy lige nu

Møbler med afrundede kanter

Curvy møbler er trendy i år

Nu er det ideelle tidspunkt at købe den funky, buede sofa, du har fablet om i flere måneder. Kurver og afrundede kanter er på trend og går rigtig godt med nogle af de naturlige materialer, der også er meget populære lige nu. Men tendensen fungerer ikke kun med sofaer. Kombinationen af ​​en firkantet sofa med et buet sofabord kan også give en erklæring. Det handler om at skabe kontraster og afbalancere valget af materiale og design.

Møbler med afrundede former i stuen

Mønsterfarver og tekstiler i trend til stuen

Blå sofa med en afrundet form i den moderne stue

Afrundede kanter i stuen til møbler og vægdesign

Stue med træbjælker og massivt træbord

Husets bar

Husets bar er et trendy møbel i stuen i 2021

Da restauranter, klubber og barer er lukket, bringer mange underholdningen til deres egne fire vægge. Husets bar er i øjeblikket en af ​​de største møbleringstendenser til stuen. Uanset om du køber et specielt møbel med en køler eller redesigner, er et enkelt sidebord op til dig.

Sidebord lavet af glas fungerer som en husbar i stuen

Opsætning af en hjemmebar i stue -trenden i 2021

Ombyg lille sidebord i husbygning

Multifunktionelle møbler

Multifunktionel skammel med hylde i terracotta farve

Møbler, der opfylder flere funktioner, er lige så populære i stuen i 2021. Dette kan være en polstret skammel med en hylde eller en skænk, der smelter sammen til et skrivebord. Vægnicher eller skabe, der er blevet omdannet til en arbejdsplads, er også trendy i år.

Opret et multifunktionelt opholdsrum med et studie i en vægniche

belysning

Stueideer i 2021 lys med tekstiler

Hvis en stue omdesignes fra begyndelsen i 2021, bør du tænke over belysningskonceptet på et tidligt tidspunkt. God belysning kan virkelig få en stue til at skille sig ud. Derfor er det værd at bruge lidt tid på at planlægge, hvilken belysning du får brug for i dit rum, og hvor det vil fungere i dit layout. Men lys kan også afgive en erklæring og fungere som rigtige designobjekter i stuen. En trend, der for nylig er vokset, er armaturer med flettet og knyttede tekstiler. Der er også lysekroner og gulvlamper lavet af glas og rotting. Følgende gælder: jo mere iøjnefaldende designet er, desto bedre.

Stue belysning 2021 lampe lavet af naturmateriale

Miljøvenlig indretning med naturlige materialer

Deklarationslampe af metal og glas i stuen

Stue design 2021 belysning dekoration og møbler

Gulvlamper med et slående design er trendy

Dekoration og tilbehør

Ægte og kunstige planter som dekoration til stuen i 2021

Hvis du ikke vil renovere stuen, men bare vil give den en opdatering, anbefales et par dekorative elementer godt. Vi viser dig nu de bedste idéer til stueindretning til 2021, som du hurtigt og nemt kan adoptere i dit eget hjem.

Erklæring Art

I stedet for en billedvæg skal du hænge et stort vægmaleri over sofaen

I år vil alt fra vintage plakater til store format abstrakte billeder eller tegninger blive brugt til at personliggøre vores rum. Uanset om du vælger en online butik, jagter efter antikviteter eller endda indrammer dit eget kunstværk, kan du ikke gå galt!

Stueideer i 2021 bouclé lænestole og abstrakt vægkunst

Abstrakt vægkunst bliver et udsagn i stuen

Grafiske billeder

Stueidéer i 2021 Grafisk kunst til væggen

Abstrakt kunst i stuen er trendy lige nu

Stablede sofaborde, fuskepels tæppe og grafisk kunst som moderne dekorative elementer

Overlappende tæpper

Opret teksturer i stuen med tæpper og puf

Minimalisme er altid rart, men et stablet sofabord, sidebord eller kaminfelt føles mættet og hyggeligt. Du kan også oprette flere lag i stuen ved at placere to eller flere tæpper på gulvet, så de overlapper hinanden. Dette er den nemmeste måde at tilføje rummet til rummet, og det vil også beskytte dine gulve.

Overlappende tæpper ser godt ud i stuen

Husplanter og tørrede blomster

Store indendørs planter frisker øjeblikkeligt op i stuen

Den bedste måde at bringe naturen ind i dit hjem er med blomster og stueplanter. Afhængigt af møbleringsstilen kan du sætte grønne rigtige eller kunstige planter på, samt arrangere tørrede blomster og græsser i smukke beholdere.

Tag udendørs med hjem Møbleringstrend 2021

Tørrede blomster og grafiske billeder som dekoration til stuen i 2021

Vase i farvet glas dekoreret med tørrede blomster

Tørrede blomster i vaser som dekoration til stuen i 2021

Ægte og kunstige indendørs planter er trendy

Store stueplanter sikrer naturlighed i rummet

Previous Post
Terrassedesign med træ – 30 inspirerende ideer
Next Post
Mørk vinduer: Disse tips sikrer en afslappet søvn!