15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Træparket som gulv – ægte træ til en hyggelig atmosfære

træ parket stue-design-gulve-sofa-sort

Et parketgulv, hvad enten det er ægte træparket eller i form af laminat, sikrer en varm atmosfære. Det er også let at passe, hvilket gør det til et foretrukket gulvbelægning. I den lejlighed, som vi gerne vil præsentere for dig i dag, blev netop dette gulv valgt og det Træ parket yder utvivlsomt et stort bidrag til den komfort, der emmer af hele lejligheden. Her er nogle billeder fra det interessante interiør:

Træparket og hvide vægge

træparket søjler-hvid-væg-design-planker-ægte træ

Den attraktive lejlighed med træparket og moderne karakter ligger i Italien og mere præcist i Rom. Det har et boligareal på 120 kvadratmeter og blev for nylig renoveret. Teamet fra Carola Vannini Architecture Designs er ansvarlig for designet. Det varme gulv muliggør hvide vægge uden at stemningen ser for kold ud.

Træparket til en hyggelig atmosfære

træ parket skydedøre-hall-møblering-italien-rom-lejlighed

Oprindeligt bestod lejligheden med træparket af mørke, smalle og uindbydende lokaler. Brug af store skydedøre resulterede i åbne rum, der dog kan låses om nødvendigt. De enkelte værelser kan omdesignes efter behov for at tilpasse dem til ejernes behov.

Åbne opholdsrum

træparket lejlighed-design-moderne-indrettet-enkelt-minimalistisk

Den ubehagelige stemning i lejlighedens originale design blev ikke kun forbedret af træparket og de lyse vægge. Der er også forskellige belysningssystemer, der skaber en hyggelig atmosfære om aftenen. Indirekte belysning er blot en af ​​mulighederne. Moderne lamper og lysekroner tilføjer stil til værelserne.

Trægulve i køkkenet

træparket køkken-ø-bar stole-lamper-moderne

Køkkenet kan være åbent til stuen og dets farve matcher resten af ​​lejligheden. En køkkenø i rustfrit stål med moderne stole og minimalistiske køkkenskabe i hvidt skaber et stilfuldt interiør. Træparket pryder ikke kun gulvet, men også en af ​​væggene.

Moderne armaturer

træ-parket-spiseplads-spisebord-tekstil-stole-wire-lampe

På trods af lejlighedens åbne livsstil med træparket er de private værelser som soveværelse, børneværelse og badeværelse designet separat. På denne måde garanterer du fuld fortrolighed, selv når der er besøgende. Ved siden af ​​stuen er der et andet område, der fungerer som arbejdsområde, men også kan bruges som gæsteværelse.

Arbejde og værelser

træ-parket-åbent-stue-område-soveværelse-skydedøre-idé

Til dette formål bruges en behagelig, udtrækssofa, hvis farve passer fantastisk til træparket. Dette værelse får igen privatliv ved skydedøre. Disse forsvinder ind i væggene, når de åbnes. Skillevæggen bag skrivebordet bruges også til at projicere film og gør filmaftener særligt behagelige.

Etablering af arbejdsområdet

træ-parket-gæsteværelse-børneværelse-beige-sofa-minimalisme-belysning

Her kan du se, hvordan arbejdsområdet ser ud bag skillevæggen. Det er muligvis det eneste område af lejligheden, der ikke har trægulv. Væggene får en interessant tekstur af hylder og er attraktivt belyst af lyssystemer. Fra dette område er der også direkte adgang til terrassen.

Træparket og attraktiv belysning

træ-parket-indirekte-belysning-soveværelse-hylde-beige-sengetæppe

Det enkle og stilfulde design kan også findes i soveværelset. En indbygget hylde med træparket er et særligt blikfang her. Højdepunktet er den gyldne vægfarve, der yderligere fremhæves af den indirekte belysning. De hvide indbyggede skabe med skydedøre er næppe mærkbare og fylder derfor ikke for meget.

Ægte træparket til børneværelset

træ-parket-studie-skrivebord-eames-stol-sort-vinduesrammer

Lejligheden har to børneværelser, som også er udstyret med træparket. Der er også moderne møbler i en matchende farve. Begge børneværelser er adskilt fra hinanden med skydedøre. Hvis disse er åbne, har værelserne et mere rummeligt udseende, og børnene kan kommunikere bedre med hinanden.

Pladsbesparende møbler

træ-parket-børneværelse-idé-inspiration-væghylder-enkeltseng

De pladsbesparende møbler er også mærkbare i børneværelserne. Dette inkluderer en indbygget garderobe med en seng nedenunder, men også dette moderne skrivebord med en vedhæftet seng. Et højdepunkt er den trendy Eames stol, der giver moderne møbler en vis retro stil. Stilfulde hylder på væggene giver opbevaringsplads.

Trægulv i badeværelset

træ-parket-elegant-badeværelse-vask-skab-glas væg-bruser

Badeværelset var designet mørkere. Træparket kombineres med stilfulde, grå vægge, mens vaskeskabet er hvidt. Brusen på gulvniveau er delvis åbent og har dels en glasskillevæg. Indbyggede hylder giver opbevaringsplads uden at optage for meget plads.

Designet af Carola Vannini Arkitektur.

Previous Post
Crossfit -træning – Træn fornuftigt og forbedre din generelle kondition
Next Post
Lav selv bogmærker med gode ideer og instruktioner