15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Crossfit -træning – Træn fornuftigt og forbedre din generelle kondition

mænd og kvinder på crossfit træning med håndvægte

Crossfit -træning kan hjælpe dig med at komme i form, og det er ikke så farligt, som mange tror. Denne type træning er muligvis ikke den bedste måde at få muskelmasse, styrke og tabe fedt på, hvorfor det ikke er mange af os, der overhovedet blander sig i det. Så hvis dit hovedmål er at opbygge muskler, blive slank eller øge din kardiovaskulære udholdenhed, ville det være bedre at holde fast i traditionel styrke- eller konditionstræning. For at vide, om Crossfit -træning er den bedste måde at forbedre din generelle kondition, kan du dog finde nogle nyttige oplysninger om dette i dette indlæg.

Skift livsstil gennem crossfit -træning

håndvægte på gulvet i gymnastiksalen

Crossfit træning kan ikke kun transformere din krop, det kan også ændre dit perspektiv på livet. Den måde, du ser verden på, kan også være den livsændrende kraft, du har brug for for at gøre det. Med det rigtige træningsprogram ville det ikke være så svært at holde sig i form på lang sigt. Sådan træning har været yderst vellykket i løbet af det sidste årti, og der er over 13.000 Crossfit -fitnesscentre rundt om i verden. Crossfitters er nogle af de mest passionerede atleter, du nogensinde vil møde.

forberede sig på vægtløftning med snak

Men er det alt, hvad de sande troende siger, at de er? Er det virkelig den bedste måde at komme i form? Gør det blot at træne til noget transcendent, eller er crossfit -træning bare en kæde? Tilbyder det faktisk ikke mere end en øget risiko for skader og overtræning, som de fleste kritikere hævder? Nå, den lange historie i en nøddeskal: Afhængig af træneren kan Crossfit hjælpe dig med at forbedre din livsstil betydeligt.

Hvad er en crossfit træning?

CrossFit er et træningsprogram med høj intensitet, der fokuserer på at udføre en række forskellige styrke- og aerobe øvelser, lige fra push-ups til sprints til rengøring og ryk. Øvelserne er normalt grupperet i “Dagens træning” eller “WODs”, som normalt varer 5 til 15 minutter. Ydeevne registreres og vurderes for at fremme venlig konkurrence og måle fremskridt. I de fleste WOD’er udfører du en øvelse ad gangen uden at stoppe for et bestemt antal “omgange” så hurtigt som muligt. I andre tilfælde skal du gennemføre så mange omgange som muligt, mens du kører mod uret.

crossfit gym udstyr til gymnastik vægte ringe romaskiner hal

Som du kan se, er sådanne fitnessrum med squat stativer, håndvægte, medicinbolde, kettlebells, gymudstyr, olympisk vægtløftning, reb, romaskiner og andre former for træning. Dette er en af ​​de vigtigste fordele ved CrossFit -træning: de fleste fitnesscentre har alt, hvad du har brug for til en anstændig styrketræning. Hvad du gør med alt dette er naturligvis kritisk vigtigt, men det første trin er at have den rigtige hardware. De fleste CrossFit -fitnesscentre udmærker sig i denne henseende. CrossFits meteoriske stigning kan dog spores tilbage til meget mere end træningssessioner og velassorterede fitnesscentre. Det er kulturen, der gjorde den så populær.

Fordele ved Crossfit -træning

kvinde træner med ringe i gymnastiksalen med udstyr og sportstøj

Lad os først se på de positive aspekter ved denne sport. Din CrossFit -træner kan fortælle dig præcis, hvad du skal gøre hver dag. De fleste mennesker har ikke en overordnet træningsplan og dukker op i fitnesscentret et par dage om ugen. Der træner de det, der er mest fristende eller mindst smertefuldt i øjeblikket. Det er normalt en række tilfældige øvelser og gentagelser, de gør, indtil de løber tør for tid. Dette kan kaldes motion og er bedre end ingenting. Det er dog bestemt ikke et uddannelsesforløb, der kræver en logisk struktur og ordnet fremgang og fører til de ønskede resultater.

crossfit træning udendørs med gruppe og motiverende team

Men når du møder op til en Crossfit -træning, vil instruktøren fortælle dig præcis, hvad du skal gøre, hvordan du laver øvelserne, og hvornår du skal stoppe. Hvis instruktøren også ved noget om programmet, betyder det, at hver større muskelgruppe i din krop vil modtage en rimelig straf. Crossfit -instruktører kan også skræddersy træningen, så den passer til dine færdigheder og behov. For eksempel, hvis din styrke er i overkroppen, kan du skifte håndvægt til en bænkpres. For eksempel, hvis du nyder at løbe, kan du lave en kombination eller en anden type cardio som at ro. De fleste CrossFit -fitnesscentre sporer også forløbet af din træning. Dette er vigtigt for at undgå plateauer i styrke og vægtøgning.

Crossfit -træning handler om håndvægte

træning med håndvægt i begge hænder

Dit primære mål som en naturlig vægtløfter bør være at øge din samlede kropsstyrke. Det er bedst at fokusere på vægtstangøvelser, der involverer flere led og muskelgrupper, såsom squats eller bænkpresser. Mange mennesker prioriterer dog ikke eller laver disse øvelser, og det er en af ​​hovedårsagerne til, at mange af dem sidder fast i en blindgyde. En af de første ting, du lærer, når du deltager i en Crossfit -træning, er netop disse fitnessmetoder. CrossFit skubber dig også til at arbejde hårdere, end du kunne på egen hånd. De fleste mennesker hader at føle sig utilpas, og jo mere ubehagelige de er, jo mere vil de straks stoppe med at forårsage ubehag.

motivation gennem høje kommandoer i fitnessrummet på romaskinen

Denne mentalitet er ikke egnet til crossfit -træning. Selvom det kan tages til farlige ekstremer, er ophør af Crossfit en af ​​grundene til, at det virker. Så når du laver en Crossfit -træning, skal du regne med at træne hårdere, hårdere, hurtigere eller længere. Ikke alle har brug for eller ønsker disse typer konkurrencemiljøer, men det kan hjælpe dem, der er hårdt motiverede, til at blive på det rigtige spor.

crossfit træner viser gruppens øvelser med benene i gymnastiksalen

Når du også deltager i en Crossfit -træning, vil du være omgivet af mange mennesker, der virkelig elsker denne form for fitness. Ikke alene vil du bruge meget mere tid på at bevæge dig end den gennemsnitlige person, men du vil også spise bedre. Dette giver dig også mulighed for at opgive mindre usunde vaner som at ryge eller drikke.

Ulemper ved Crossfit -træning

skuldersmerter øger risikoen for skader og overtræning gennem crossfit

Sammenlignet med det overvældende antal useriøse træningsprogrammer kan de være langt værre end CrossFit. Hvis du vil være rimelig stærk og god på olympiske baner med anstændig udholdenhed og fleksibilitet og et klassemiljø er vigtigt for dig, så er dette måske perfekt for dig. Hvis du vil tabe fedt, bygge muskler og blive rask så hurtigt og effektivt som muligt, er dette ikke den bedste vej. På grund af dette er Crossfit ikke den mest effektive måde at komme i form. Ideen er, at du kan opnå den bedste samlede kondition ved at udføre en række øvelser. Det er også den bedste mulighed for at have en æstetisk krop.

træning med vægtstang og begge hænder

Tja, Oxford English Dictionary definerer fitness som “betingelsen for at være fysisk rask og sund”. Og pasform defineres som “ved godt helbred på grund af regelmæssig fysisk aktivitet”. Med disse definitioner kan vi måle vores fitnessniveau på en række måder. I CrossFit -termer har fitness imidlertid også en anden definition – øget arbejdskapacitet i mange tidsintervaller og modaliteter. Grundlæggende er du så fit, som du kan gøre med CrossFit. Klog og praktisk.

Crossfit træningseffektivitet

crossfit træning fordele ulemper komme i form forbedre generelle fitness bygge muskler

Det hævdes ofte, at CrossFit -træning er den bedste måde at få muskler, styrke og udholdenhed på samme tid. Umiddelbart virker denne teori plausibel på grund af træningens art – det er i det væsentlige højintensiv intervaltræning, men det bliver hurtigt mærkbart, hvis du konsulterer den videnskabelige litteratur. Hvis du prøver at gøre alt på én gang, får du dårlige resultater over hele linjen.

Håndvægt bænk løfte vægte i gymnastik øvelser til skulder

Dette er blevet vist i en række undersøgelser. For eksempel arbejdede forskere ved RMIT University i 2009 sammen med veltrænede atleter for at finde ud af, at “at kombinere modstandstræning og konditionstræning i samme session kan forstyrre gener for anabolisme.” Ifølge lægfolk ser det ud til at være at kombinere udholdenhed og styrketræning “blandede signaler.” “At sende til musklerne. Det påvirker også deres tilpasningsevne og er suboptimal til at maksimere muskel- og styrkegevinster og aerob kondition.

Crossfit træning og fedttab

kvinde, der træner med vægtstangløftning i vægtstang

Mange mennesker tror, ​​at sådanne træninger er den bedste løsning på grund af de store udfordringer, der er forbundet med at forbrænde mange kalorier og tabe fedt. Crossfit -træning er meget intensiv, men også kort. På grund af dette kan kvinder forbrænde 60 til 120 kalorier pr. Session og mænd 110 til 170 kalorier pr. Session.

mand træner for udholdenhed med at skubbe dæk udendørs

Selvom dette kan være imponerende i betragtning af længden af ​​din træning, kan du forbrænde den samme mængde kalorier med en 30-minutters gåtur. Det er også ret ubetydeligt i den større sammenhæng med vægttab, da et halvt kilo fedt indeholder omkring 3.500 kalorier. Du kan forbrænde lidt mere energi hver dag gennem fysisk aktivitet, hvis du vil tabe fedt effektivt.

Konklusion

kvinde, der træner til benene med enheden i gymnastiksalen

Skal du træne crossfit? Det afhænger af dine mål. Hvis du vil blive montør og have det sjovt med en gruppe ligesindede samt en god træner og ved, hvordan du undgår overtræning og skader, er Crossfit ikke et dårligt valg. Men hvis muskelopbygning, fedttab eller din aerobe kondition er dine primære mål, er Crossfit ikke noget for dig. Du vil blive bedre tjent med en mere traditionel tilgang til styrke og / eller kardiovaskulær træning.

vægtløftning crossfit spil konkurrence camille leblanc kraft

Samlet set har denne sport imidlertid motiveret millioner af mennesker til at begynde at dyrke motion. Crossfit introducerede dem til hård træning af vægtstænger og hjalp dem med at tabe fedt, få muskler og blive sundere. På den anden side har det betydelige ulemper og er ikke den sikreste eller mest effektive måde at gøre disse ting på. Så hvis du leder efter noget, der mere er en sport end et strømlinet træningsprogram, og du kan lide konkurrencen og vil se, hvor hårdt du kan bruge konvolutten i din træning, vil du sandsynligvis nyde Crossfit.

Previous Post
Lav din egen bryllups make-up: røgfyldte øjne og røde læber
Next Post
Fliser i stort format som gulv til stilfuldt rumdesign