15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

10 himmelseng designs til moderne soveværelse indretning

Fantastisk indretning-himmelseng med hvide gardiner

Den romantiske fabelagtige Himneseng pryder ikke længere kun konger og adels sengekammer. I dag er den klassiske seng blevet et moderne møbel. Måske er den glamourøse seng mere til romantikere, der ønsker at gøre deres hjem til et lille slot. Vi har valgt nogle moderne og elegante himmelsengdesign til dig. De forskellige stilarter passer til enhver smag.

Moderne møbler til soveværelser – himmelsengen

Sengedesign-rød dynegrå stel

Det vidunderlige Himneseng er praktisk og tilføjer ekstra varme til privatlivets fred. De fantasifulde interessante sengedesign kan hjælpe dig med at flygte til en anden dimension og være væk fra virkeligheden i mindst et stykke tid. Komfort og varme i soveværelset er det vigtigste, for det er her, du skal slappe af. Dette er ikke længere et problem i disse dage, da de fleste moderne hjem har moderne varmesystemer og godt isolerede vinduer.

Fantastisk himmelseng design

Storslået design sengetæppe

Mange foretrækker dog stadig den traditionelle seng, den ene Himneseng kan dog også være praktisk praktisk. Lad dig i det mindste lade dig inspirere af de fabelagtige designs. De kunne tilpasses i forskellige indretningssystemer. I det minimalistiske design bruges geometriske former og de slanke himmelseng. At Himneseng ser lige så godt ud i for eksempel rustikke omgivelser, der er typiske for landstederne.

Soveværelsesmøbler – originale ideer

sort himmelseng stel-blå dyne

At Himneseng har en ekstra fordel: det er uafhængigt af grundstilen, rammen kan beklædes for at harmonere med din indretning. Gardiner og baldakiner kan også ændres, så de passer til en bestemt stil eller temperatur.

Dekoration til særlige lejligheder 

Vægdesign romantisk himmelseng

Du kan omdanne dit soveværelse til et værelse i Middelhavet, jungle, art deco -studie eller endda et frækt parisisk boudoir. Hvis du ombestemmer dig, skal du bare skifte gardiner! Du kan være din romantiker Hilmmelbett selv ved særlige lejligheder – f.eks. til Valentinsdag eller jul.

Hvid harmoni

Høj stol i hvidt soveværelse

Puristisk soveværelse design

minimalistisk soveværelse himmelseng store vinduer

Luksuriøst soveværelse design

Soveværelse møbler-luksus

Elegant design og funktionalitet

moderne indretning-soveværelse hvid himmelseng

Interessant løsning til soveværelser

Indretning soveværelse himmelseng

99 moderne trappedesign – absolutte blikfang i stuen

Previous Post
Eksklusivt skrivebord design fra luksus kollektionen af ​​Paco Camús
Next Post
Formerende aloe vera plante – er det bedre med stiklinger eller stiklinger?