15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Køb madrasser: At ligge behageligt er en vigtig forudsætning for en sund søvn

Køb madrasser dynebetræk vælg stof

Ergonomisk løgn er en vigtig forudsætning for en sund og afslappende søvn. Det er ikke let at finde en behagelig madras. Hårdhedsgrad, dækning, ergonomi: Hvad spiller egentlig en vigtig rolle for liggekomfort, og hvilke kriterier skal der tages i betragtning ved køb? Vi giver dig nyttige tips og forklarer, hvad du skal passe på.

Køb madrasser: Dyrt er ikke nødvendigvis bedre

Køb madrasser tips dyre ikke bedre

Mange købere begår den samme fejl, når de køber madrasser: De mener, at dyre madrasser er bedre. Men du tager fejl. Talrige varestiftelsestest har klart vist, at høj kvalitet ikke nødvendigvis behøver at koste meget. Især de billige viskoseskum- og koldskummadrasser kan tilpasse sig perfekt til kroppens form og tilbyde et højt sovekomfortniveau. På samme tid er skummadrasserne i mellemprissegmentet og fås fra 200 euro. Hvis du leder efter billige og samtidig kvalitetsvarianter, er det bedst at kontakte en lokal producent. Madrasproducenterne tilbyder gratis rådgivning, er mere fleksible og ved meget bedre end forhandlerne, når det kommer til sovekomfort. Den ønskede model kan også leveres hurtigt og billigt og testes derhjemme.

Køb madrasser: bestem hårdhedsgraden korrekt

Køb af madrasser Tips til forbedring af sovekomforten

Den rigtige madras skal være ergonomisk optimal for dig. Så du føler dig godt, skal du kunne bestemme hårdhedsgraden korrekt. Flere kriterier spiller en vigtig rolle: kropslængden, vægten, den foretrukne soveposition og sengens hårdhed er blot nogle få af dem. Hårdhedsgraden er markeret med bogstavet “F” eller med bogstavet “H” og varierer fra H1 til H5, hvor H1 er meget blød, H2 er blød, H3 er medium styrke, H4 kaldes hård og H5 kaldes meget hårdt. Grundlæggende er madrasser med en hårdhedsgrad H2 velegnet til personer med en kropsvægt på under 70 kg og en kropslængde på op til 190 cm. H3 hårdhedsmadrasser er et godt valg for personer med en kropsvægt på op til 80 kg og en kropslængde på op til 190 cm. Hårdhedsgraden H4 anbefales til personer med en kropsvægt på op til 120 kg og en maksimal kropslængde på 170 cm. Det er ikke tilrådeligt at bruge madrasser, der er for bløde eller for hårde (H1 og H5). Der er også en løsning for dem, der sover i en dobbeltseng. Hver side af Sovemadrasser fra Köln produktion kan konfigureres individuelt. Fra en bredde på 140 cm kan hårdhedsgraden bestemmes i henhold til den sovende persons personlige behov.

Køb af madras: Det hele afhænger af det rigtige tilbehør!

Tips til køb af madrasser, der er nyttige til at forbedre sovekomforten

En madras af høj kvalitet kan genkendes af tilbehør af høj kvalitet. F.eks. Skal topdækslet vaskes op til 60 grader Celsius, have en firsidet lynlås og være velegnet til allergikere. Strikkede betræk er særligt praktiske, de er mindre omfangsrige end den quiltede version og passer i vaskemaskinen. Bunddækslet skal helst være lavet af bomuld – stoffet spreder varme og absorberer fugt bedre. Silke er også et populært valg. Silketekstiler scorer ikke kun med deres behagelige fornemmelse, de har også en aircondition-effekt. I de varme sommermåneder føles de kølige, om vinteren – opvarmning. Kashmirbetræk er også velegnede til vintermånederne. De er det perfekte valg til kræsne sveller, der kan lide den varmende uldfølelse, eller som i hvert fald ønsker et smidigt tekstil.

Køb madrasser soveværelse ergonomisk koldskummadras

Køb af madrasser Bestemmelse af hårdhedsgrad Tips

Previous Post
Moderne væggenheder – praktiske møbler til hvert værelse
Next Post
Håndværk med skumgummi – 15 sjove kunsthåndværksideer med børn