15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Design en moderne vindueskarm til siddende – 20 designideer

Vindueskarmen til at sidde på -moderne-vindues sæde-stue-moderne-hyggelig

Uanset om det er i løbet af dagen eller om natten, er udsigten gennem vinduet meget beroligende. Hvis du har en plads ved siden af, vil det hurtigt blive et yndet sted i huset til at tænke og drømme. En vindueskarm at sidde på er det perfekte sted til komfortabelt at se udenfor indefra. Et bredt sædevindue giver en helt anden oplevelse end at sidde på en lænestol og se verden indefra. Du kan også oprette et vidunderligt læsehjørne der. Designmulighederne er mange.

Vindueskarmen at sidde på

Vindueskarme til at sidde -moderne vindue sæde-hus-træ-karnap

Hvis du drømmer om en niche ved vinduet som sæde, er der tre måder at realisere denne idylliske idé på: et karnap som en fast del af arkitekturen, en vinduesniche gennem specialfremstillede ombygninger, der også kan bruges som lagerplads eller liggende møbler monteret under vinduesfronten. Det er vigtigt, at du har en siddebredde på mindst 40 centimeter. Komfortable polstringer og sædehynder kan også placeres for at skabe en behagelig, hyggelig atmosfære. Du bør også tænke på meget termisk isolerede vinduer, der garanterer en optimal rumtemperatur.

Vindueskarme til at sidde på -moderne-vindues sæde-træ-dekorative-puder

De brede vægge med et vindue, der flugter med facaden, er særligt velegnede til en vindueskarm at sidde på. Dette skaber dybe vinduesnicher, der vidunderligt kan forsynes med en plade af træ, sten eller beton. Dette område kan bruges fantasifuldt og ekstremt praktisk: designet som et butiksvindue, der præsenterer en rig samling af dekorative genstande eller som et hyggeligt hjørne med en smuk udsigt.

Vindueskarmen at sidde på – et hyggeligt sted at slappe af

Vindueskarme til at sidde på -træ-skab-opbevaringsplads. Moderne

Det lidt bredere område bruges vidunderligt ved at omdanne vindueskarmen til et hyggeligt læsehjørne med udsigt til ydersiden inkluderet. Bløde bomuldspuder eller en måtte på størrelse med vindueskarmen inviterer dig til at blive hængende. Hvis der er nok plads, kan yndlingsgenstande, bøger eller dekorationsgenstande også fint arrangeres et sted ved siden af. Desuden er placeringen ved siden af ​​den naturlige lyskilde ideel til indendørs planter. Du kan finde disse og andre ideer og tips til design af en vindueskarm i dette indlæg.

Vindueskarmen at sidde på med en fantastisk udsigt

Et panoramavindue i stort format tillader en stor, direkte indfald af lys og ikke kun den levende atmosfære nyder godt af dette. Dette får rummet til at virke mere åbent og rummeligt. Hvis der er mulighed for at installere et lidt bredere område på vinduet, kan den resulterende niche nedenunder fantastisk opsættes som ekstra lagerplads.

En vindueskarm at sidde på: et karnap

Vindueskarm-sidde-moderne-vindue sæde-karnap-klinker-facade-hus

Karder har været et statussymbol og et stilelement, der visuelt forskønner facaden siden renæssancen. For det meste blev de udelukkende brugt til dekorative formål, til en optisk forstørrelse af rummet og mere lys. Normalt blev de todelt og sjældent tredelt. De såkaldte “karnapper” er en konstant i engelsk bygningskultur, karnapper mister heller ikke deres popularitet inden for nutidig arkitektur. I forbindelse med bygningernes lige proportioner og deres minimalistiske karakter har de nu en udtalt rektangulær form.

Fordele ved karnapper

Vindueskarm-sidde-moderne-vindue sæde-karnap-hus-glasfacade

Karter forlænger betragtningsvinklen fra 45 til 270 grader og optimerer dermed lysindfaldet. Dette får interiøret til at se større og mere åbent ud. Disse egenskaber og brugen af ​​mere glas i de nye bygninger gør installationen af ​​karnapper som stilelement mere og mere populær. Derudover muliggør de et mangfoldigt, stilistisk design. For det meste fungerer de som en hyggelig komponent, der forbedrer hjemmets design, for eksempel en vindueskarm at sidde på.

vindueskarm-siddende-moderne-vindues-sæde-granit-sort-minimalistisk

Det største problem med installation af karnapper og generelt store glasoverflader er energieffektivitet. I nye bygninger, der kombinerer en moderne livsstil med gennemtænkt, åben rumplanlægning og moderne arkitektur, foretrækkes de store vinduer i storformat. Med deres isolerende mellemrum garanterer de ikke kun optimal lyd- og isoleringsbeskyttelse, men er også et populært stilelement.

Installer vindueskarmen til siddende

vindueskarm-siddende-moderne-vindues-sæde-hvid-minimalistisk-installerende karnap

En udfordring for installationen af ​​en bredere vindueskarm at sidde på kan muligvis være radiatorerne, som normalt findes i gamle bygninger, men ikke kun under vinduerne. Hvis disse er dækket, har de betydeligt mindre varmeeffekt om vinteren. Installation af en vindueskarm er kun tilrådeligt, hvis der findes en anden form for opvarmning som gulv, infrarød eller vægvarme i rummet.

vindueskarm-siddende-soveværelse-lyst-læsning-hjørne-puder

En vindueskarm, der er bred nok til at sidde på, kan bygges i form af en vindueshøj hylde. Det ville være særligt praktisk, hvis du gav opbevaringsplads under sædet. Hvis der skal placeres en skummåtte på det for behageligt siddende, skal du også planlægge dens tykkelse, så der ikke er problemer med at åbne vinduet.

Vindueskarmen at sidde på for et moderne opholdsrumsdesign

vindueskarm-siddende-moderne-vindues-sæde-træ-lampe-vægbeklædning

Moderne opholdsrumsdesign omfatter store vinduesarealer, som er det perfekte udgangspunkt for dybe vinduesnicher. Hvis disse er tilgængelige, kan de bruges som et behageligt sæde og omdannes til et såkaldt siddevindue. Dette er det perfekte sted i lejligheden at slappe af og kan hurtigt blive favoritstedet for hele familien.

vindueskarm-siddende-moderne-vindues-sæde-træ-minimalistisk

Kun vinduer mod gaden er ikke særlig egnede. Støjen og den konstante bevægelse af mennesker og transportmidler er foruroligende. Derudover ønsker ikke alle at sidde i et vindue. Siddevinduet er bedst orienteret mod en indre gårdhave eller have og giver dermed en stille udsigt.

Vindueskarme til siddende i træ

vindueskarm-siddende-moderne-træ-køkken-bænk

Det er bedst at lave en vindueskarm af træ til at sidde på. I modsætning til sten eller lignende imponerer dette materiale med et varmt udseende og er også kendetegnet ved optimale varmeisoleringsegenskaber. Trævinduer kan optage og frigive fugt, hvilket bidrager til et meget godt indeklima. I modsætning til plast bliver det naturlige træmateriale ikke statisk ladet, og der samles ikke så meget støv i hjørnerne. Endelig gøres rengøringen lettere.

Vindueskarme til siddende i natur- eller kunststen

vindueskarm-siddende-moderne-natursten-pejs-hvid

En vindueskarm lavet af natur- eller kunststen til at sidde passer særlig godt ind i et moderne livsmiljø. Materialet tilbyder et meget stort udvalg af farver og strukturer. Men det imponerer ikke bare med sine visuelle egenskaber. Rent teknisk set kan vindueskarme i sten let og præcist tilpasses for at skabe en bedre forbindelse mellem facaden og vinduet. Kunstige sten er særligt velegnede til indendørs brug og er også billigere end denne naturlige type.

Vindueskarm i granit at sidde på

vindueskarm-siddende-moderne-vindues-sæde-store-format-vinduer

Uanset om det er granit, marmor eller en anden natursten, lover det bæredygtige materiale varig fornøjelse i objektet. Det robuste look kombinerer meget godt med plast, aluminium eller stål, hvorfra vinduesrammer og terrassedøre normalt er fremstillet. Et par bløde hynder og en polstret sidemåtte blødgør udseendet og sikrer et højt komfortniveau, når du sidder behageligt og kigger ud.

Vindueskarme til siddende i beton

vindueskarm-siddende-moderne-træ-beton-sæde-sæde-pude

Betonvindueskarme er en uadskillelig del af den nuværende industrielle stil. De er lavet efter mål og kan derfor fuldt ud opfylde individuelle ideer og krav. Derudover er de kendetegnet ved høj holdbarhed og minimalistisk æstetik. Materialet kan også tones og dermed tilpasses enhver levende atmosfære.

Dekorer vindueskarmen til at sidde

vindueskarm-siddende-moderne-hyggelige-pude-lamper

På en bred bænk under vinduet kan du ikke kun sidde, men også ligge komfortabelt, selv med hele familien. Udstyret med hyggeligt hjemmetilbehør som puder, et tæppe og naturligvis en behagelig, overdækket skummåtte, inviterer vinduesbænken dig til at bruge mange afslappende timer og fungerer også som en dagseng eller gæsteseng.

vindueskarm-siddende-moderne-vindues-sæde-træbænk-hyggelige puder

En skummåtte eller en filtpude og hynder gør sædet lavet af et robust materiale, i dette tilfælde træ, særligt hyggeligt. For at slappe af, lege, drikke kaffe eller bare kigge ud, vil denne bænk ved vinduet helt sikkert bringe en masse glæde og nydelse til alle beboere. I øvrigt flyttes vinduesruderne udad, som det er tilfældet her, intet skal ryddes væk ved åbning. Den skjulte lagerplads nedenunder er en original og pladsbesparende idé, der er et andet højdepunkt. Det er netop denne praktiske funktion, det unikke møbel æstetisk indarbejder i hele boligindretningen.

Dekorer vindueskarmen med planter og urter til at sidde på

Vindueskarm-sidde-moderne-vindues-sæde-træ-bygge-planter-dekoration

Området ved siden af ​​vinduet er ideelt til indendørs planter, der kan lide meget lys. Små arrangementer lavet af eksotiske plantesorter eller fra moderne design og dekorative genstande finder et prestigefyldt sted i vindueskarmen. Disse bliver hurtigt et vigtigt designelement i rummet og giver det et individuelt præg.

Byg din egen vindueskarm at sidde på

Vindueskarm-siddende-moderne-vindues-sæde-lamper-industriel stil

Enhver hobbyhåndværker kan også selv bygge et sæde under vinduet. Træmaterialet er bedst egnet til dette, da det er let at arbejde med. Konstruktionen varierer afhængigt af personlige præferencer eller tilgængelig plads og behovet for ekstra lagerplads. Der kan opbevares læsestof eller børnenes legetøj, men også brænde til pejsen. En lille ekstra opbevaringsplads til en tekop og varm belysning supplerer atmosfæren perfekt. For eksempel kan du nyde morgenmad med en vidunderlig udsigt hver dag og starte dagen helt afslappet. Så vil ingen blive overrasket over, at yndlingsstedet i hele huset er dette lille hjørne.

Vindueskarmen til at sidde på bliver til et læsehjørne

vindueskarm-siddende-moderne-vindues-sæde-natursten-hyggelig-pude-lampe

Hvis vinduets placering og orientering er særlig fordelagtig, kan der oprettes et hyggeligt læsehjørne der. Tilstrækkelig belysning, men ikke blændende, er påkrævet, især om aftenen eller når der ikke er nok dagslys. Læselamper til montering på væggen er måske den bedste løsning her, fordi de næsten ikke tager plads at installere. En gulvlampe er naturligvis altid et fleksibelt alternativ.

Previous Post
Styrke og afgifte leveren – Hvilke fødevarer hjælper leveren og er sunde?
Next Post
Guide til din perfekte Koi -dam i forskellige havestilarter