15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Den moderne svingdør som et æstetisk udsagn i interiøret

moderne svingdør træmøbler opholdsstue have

Diskret i glas, naturligt smukt af massivt træ eller minimalistisk, elegant stål – svingdøren er blevet et rigtigt blikfang i interiøret. Den moderne svingdør (også kendt som en svingdør) er funktionel og dekorativ og smelter harmonisk ind i ethvert interiør og giver et spektakulært syn, når den åbnes og lukkes. Kompakte systemer med næsten usynlige mekanismer muliggør hurtig montering selv uden stop. Døren, der kan drejes i begge retninger, garanterer let håndtering takket være de innovative hængsler. Et stort udvalg af materialer og overflader giver indretningsarkitekter og bygherrer designfrihed. Ikke underligt, at roterende dørsystemer nyder stigende popularitet.

Den moderne svingdør: sofistikerede mekanismer garanterer ubesværet og lydløs bevægelse

moderne tip til svingdørsglas

Ingen iøjnefaldende dørkarme og stop: moderne svingdør præsenterer sig i et enkelt udseende. Beklædninger, dørhåndtag og dørkarme er overflødige og fejler. I stedet bevæger døren sig om en lodret akse, når den åbner og lukker. Forsænkede drejestifter og hængsler integreret i top- og bundkanterne gør svingdøren til en puristisk skønhed uden irriterende tilbehør. Derudover muliggør systemet en fri rotationsretning med en åbningsvinkel på op til 180 grader og kan installeres i både nye og eksisterende stikdåser. Dørmål og dørvægt er irrelevante – hængslerne er udstyret med specielle fjedersystemer. Det betyder, at selv tunge dørblade kan flyttes uden problemer. Takket være dens fremragende skylning er svingdøren også velegnet til udendørs brug. Lydisolering med akustiske paneler gør dem til en funktionel del af en skillevæg på kontoret.

Den moderne svingdør: en oversigt over materialerne

moderne svingdør træ køkken landskab usynligt

Hvad materialerne angår, er der ingen grænser for kundens krav. Træ, stål og glas er blandt de tre mest populære og hyppigst valgte materialer. Den moderne svingdør i massivt træ giver rummet et naturligt præg med sin varme farve og flotte korn. Det skærer også en fin figur som en indgangsdør og skaber en hyggelig stemning på gangen. I den antikke version er svingdøren en god tilføjelse til gamle bygninger, den moderne version løsner med succes det strenge minimalistiske udseende af nye bygninger.

moderne svingdør glas metalstel familiehus

Pivotdøren i glas viser sig at være en rigtig allrounder. Den opfylder nemlig flere funktioner. På den ene side adskiller det rummene fra hinanden – for eksempel vinterhaven fra stuen, på den anden side skaber det en visuel forbindelse mellem dem og muliggør en problemfri overgang til altanen eller haven. Det lader også masser af sollys komme ind i stuen. Ved installation af en vingedør, der kan åbnes i begge rotationsretninger, fastgøres subtile træ- eller metaldetaljer til glaspladen. De understøtter konstruktionen og huser de roterende mekanismer.

moderne glas svingdør indvendig dør rumdeler

Pivotdøren i stål er kendetegnet ved høj stabilitet, imponerer med sit solide udseende og formidler industriel flair i loftstil. Det kan derfor være perfekt iscenesat i moderne enfamiliehuse og kan tilbyde både privatliv og lydbeskyttelse. I rummelige stuer kan den integreres i en skillevæg og strukturerer derfor det tilgængelige boligareal. På gangen er det et stildefinerende element, der sætter tonen for den levende stil med sin ædle klarhed.

Den moderne svingdør er det absolutte højdepunkt i interiøret – den scorer ikke kun point med sin hurtige og lette montering, men kan også iscenesættes på en række forskellige måder både indendørs og udendørs.

moderne svingdør malet hvid minimalistisk udsat betonvæg

Previous Post
Styrke og afgifte leveren – Hvilke fødevarer hjælper leveren og er sunde?
Next Post
Guide til din perfekte Koi -dam i forskellige havestilarter