15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

34 ideer til gardiner – vinduesdekoration, privatliv og solbeskyttelse

Vil du gerne præsentere dine vægge og vinduer på en stilfuld måde? Tjek vores Ideer til gardiner og gardiner i utallige designs, farver, elegante designs og plisségardiner. Den klassiske løsning til vinduesdesign har igen gjort sig gældende blandt de moderne alternativer. Hvorfor er vinduesdekorationen en vigtig faktor for harmoni i et værelse, og hvordan påvirker det vores velbefindende, læs her om et øjeblik.

Ideer til gardiner – farvetendenser

Ideer-gardiner-grøn-farve-spisestue-design-ideer

Planlægger du snart at redesigne dit boligareal? Har du stadig brug for en donation i form af Ideer til gardiner? Du er på det rigtige sted. De nyeste trends inden for vinduesdekoration er flydende stoffer, kontrasterende iøjnefaldende og subtile farver, muntre mønstre og smarte designs. Den dekorative effekt af et gardin bestemmer i høj grad stemningen i et værelse.

Ideer-gardin-striber-blå-hvid

I dag er trivsel altid i forgrunden, når det kommer til indretning. Gardiner og forhæng bidrager i høj grad hertil, fordi de har stor indflydelse på det overordnede indretning. At vælge den rigtige farve til din stue, soveværelse eller ethvert andet rum afhænger af den overordnede indretning samt gulvbelægning og vægdesign. Se nedenfor for eksempler på forskellige farvekombinationer og mønstre.

Ideer til gardiner – hvilken længde?

Idéer-gardiner-moderne-hvidt-spisestue design

Fra et praktisk synspunkt lader flydende, gulvlange gardiner ikke solen komme ind og opvarmer derfor ikke rummet på varme sommerdage ved sollys. På den anden side gemmer de varmen om vinteren og påvirker rumakustikken som en ekstra funktion, da fleksible stofoverflader reducerer støj. Hvis du lukker gardinerne om aftenen, skabes en behagelig rumstemning. Interessante effekter kan opnås med gennemsigtige eller uigennemsigtige, mønstrede eller ensfarvede gardinstoffer. Gardiner kan udskiftes uden problemer. Nem rengøring er også et positivt aspekt.

Glidende gardiner til den moderne stue

Ideer-gardiner-neutrale-farver-stue

Denne eksklusive blanding af gardiner og gardiner nyder stigende popularitet og kan let integreres i moderne interiør. De er fastgjort til venstre og højre for vindueskarmen, hvor gardinet kan flyttes lodret op og ned og skubbes sammen eller åbnes efter behov. Så du kan finde optimalt privatliv og solbeskyttelse i henhold til din egen møbleringsstil. Derudover er de skive-tynde glidende gardiner ikke kun velegnede til vinduerne, men også som vægdekorationer eller rumdelere.

Soveværelse med de trendy ombre gardiner

Ideer-gardiner-vinduesdekoration-soveværelse-ombre-blå-farve

Hvis du beslutter dig for gardinernes design og farve, kan du holde dig til farveskemaet eller sætte en accent i rummet. Gardiner er meget velegnede som accenter til enkelt møblerede værelser, fordi de kan friske hele interiøret op. Det populære ombre -look har også etableret sig inden for indretning og er lige på trend. Gardiner med en farvegradient fra mørk til lys bliver straks et blikfang og kontrasterer fantastisk med et lyst værelse.

Design vinduer

vinduesgardiner levende trends 2014-farver ideer gardin grøn

Ideerne til gardiner til et enkelt værelse kan være et vilkårligt antal og afhænger normalt stort set af dine egne præferencer. Derfor kan du designe vinduesdekorationen i dit eget soveværelse eller din stue meget individuelt. Sørg altid for, at de farver, der bruges i interiøret, er i harmoni med hinanden og skaber et vellykket helhedsbillede. Tænker du stadig på, hvilket stof der passer bedst til gardinerne.

Ideer til et nyt vinduesdesign

moderne stue med pejs-vindue dekoration ideer gardiner-stribet

Ud over deres praktiske funktion som privatliv og solbeskyttelse er gardiner perfekte som vinduesdekorationer. Uden et gardin eller elegant gardin ser vinduet bart og ufærdigt ud. Men hvis gardinerne hænges op, får hele rummet et afrundet udseende. Her er et eksempel på et nyt vinduesdesign, hvor tofarvede gardiner pynter vinduerne. De anvendte farver er i harmoni med vægfarven og resten af ​​møblementet, hvilket skaber en harmonisk atmosfære i stuen.

Luksuriøse gardiner til hjørnevinduer

draperede gardiner-pæne tunge gulvlange møbler shabby-chis

Én ting er sikker på gardiner: de kan bruges til at sætte smukke accenter i ethvert interiør. Gulvlængde gardiner i uigennemsigtigt stof er særligt luksuriøse og forbedrer straks indretningen. De kan bindes på forskellige måder for at gøre vinduet til et højdepunkt. Forskellige tilbehør kan bruges til dette, såsom tiebacks, tiebacks og elegante stofbånd med eller uden kvaster. Dette tilbehør skal passe godt til gardinernes design og bør ikke være for iøjnefaldende.

Hvide, tætsiddende gardiner har en puristisk effekt

gennemsigtige gardiner soveværelse design indramning ideer

Når det kommer til gardiner, er hvid en tidløs mulighed. Det passer til ethvert interiør og møbleringsstil og kombineres med både lyse og mørke farver. De draperede hvide gardiner ser stilfulde og puristiske ud og er altid en god idé til gennemskinnelige gardiner. De er dog normalt ikke helt uigennemsigtige og kombineres bedst med et andet, tykkere gardin.

Gardiner i livlige farver

Brug solrige gule boligideer i farveskemaet til soveværelset strandstil

For en legende effekt i interiøret er ideer til gardiner i livlige farver perfekte. Dette skaber smukke accenter i rummet, der har en positiv effekt på hele stemningen. Lysende farver som grøn, gul eller orange kombineres vidunderligt med neutrale toner og sikrer et helt specielt rumdesign. Gardiner med mere end en farve ser også meget dekorative ud og er en god tilføjelse til interiøret.

Ideer til gardiner til runde vinduer

Ideer som den der sommerfølelse derhjemme fremkalder filigran gardiner, der er uigennemtrængelige at se

Ideerne til gardiner er mange og kan let tilpasses enhver vinduesform og størrelse. Gardinstængerne spiller også ofte en rolle og kan bidrage til designet. Stænger og elementer af træ giver interiøret et naturligt præg, som er perfekt til et landsted. I moderne lejligheder anbefales ideer til gardiner, hvis stænger er monteret på loftet og har et justeret design.

Smukke gardinlængder

Ideer til gardin-gardiner stue møbler tæpper

Gardinerne er et vigtigt designelement i ethvert interiør og bidrager altid til det overordnede rumdesign. Tag et kig på vores ideer og find inspiration til dit eget opholdsområde.

Kontrastfarver

Lænestol gulvlængde Gadinen farvetrends hjem design

Trendy blomstermønster

polstrede stole spisestue møbler ideer lysekroner gardiner

Stribede eklektiske gardiner

moderne stue mønster dyr mønster ideer til gardin design

Gardiner med livlige designs

trendy gardiner gardiner mønster moderne hjemmekontor

Gardiner suppleret med tørklæder i gulvlængde

Veranda med poolterrasse, eksotisk stemning-udendørs gardiner-hvid

solbeskyttelse uigennemsigtige gardiner-gul soveværelse vinduesdesign

lys hvide gardiner-i soveværelseslagene ideer

møbler hjemmekontor ideer møbler glans hvidt arbejdsbord gardiner

Spisestueideer gardin pastel toner bruge indretning

Gardiner geometriske mønster stof gardiner sort og hvidt

moderne gardin ideer børneværelses dekoration betyder

vinduesgardiner ideer soveværelse møblering-billede vinduesdekoration

Middelhavsdesign-gårdhave ideer gardinmønstrede møbler gårdhave stengulv

ideer oprettet børns værelse barnesenge ideer midcentury gardiner hvide

ideer hørstof dekorere moderne gardiner ideer indgangsområde

mønstret gardin land stil soveværelse design rustikke gardiner

Børneværelse pige værelse indretning ideer lyserøde røde gardiner

grønne azurblå ren gardiner gardiner ideer strand stil soveværelse

vinduesdesign draperet gardin ideer vinduesdekoration orange

farverige designideer til gardinekroneeffekter

Gardiner med gulvlange sjaler i siderne, siddeområde blå-grøn

Previous Post
Karnevalslook: Mime, kat og stamprinsesse gør op med Mardi Gras
Next Post
Byg din egen vinkassehylde til et stilfuldt interiør