15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ideer til jungle -looket – 14 boligtilbehør til mere eksotisme derhjemme

Jungle look børns værelse-køjeseng-mørk grøn-værelse håndflade

Den tropiske trend tager fart i mode i dag og er også ved at finde vej til den indvendige sektor. Junglen er en fascinerende mærkelig verden fuld af liv og stærke farver, der kan bringe en masse eksotisme ind i vores fire vægge. Uanset om det er eksotiske dyr og fugle eller frodige planter, giver vi dig et par stykker Jungle look ideer og vis, hvordan du kan implementere denne trend derhjemme.

Ideer til jungle -looket – tropisk chic i soveværelset

Jungle-look-soveværelse-striber-tropisk-mønster

Du kan ikke gå galt med denne trend – jo mere farverige og blomstrende, jo bedre. Du behøver ikke købe et helt nyt interiør, bare tilføj et par tropiske accenter. Dette sengetøj vil f.eks. Hurtigt gøre dit soveværelse til et tropisk paradis. Dynebetrækssættet kan købes her.

Ideer til jungle -looket – tapet palmeblad

Jungle look tapet-stue-børneværelse-palme blade

Dette ikke-vævede tapet fra Honolulu-kollektionen fra Graham & Brown er klart inspireret af den tætte jungle. Designet ser ikke for prangende ud og er perfekt til en accentvæg i ethvert rum – fra soveværelset til stuen. Du kan købe tapetet herfra.

Ananaslampe i gul og mynte

Jungle look -ideer børneværelse ananas bordlampe

Pinacolada bordlampen udstråler en tropisk følelse, selv når den er slukket! Ananaslyset fås i mange pastelfarver og er også perfekte som en smuk sommerdekoration til bordet. Bordlampen fås her.

Planter med vandhyacintfletning

ideer-hjem-rotting-planter-planter-værelse-palme

For junglelooket bør du udover trykte planter helt sikkert bruge ægte grønt som palmer, græsser, kaktusser og sukkulenter. En mellemstor indendørs håndflade kan for eksempel integreres perfekt i konceptet. Få også en matchende planter som denne med vandhyacintfletning.

Stænkbeskyttelse i junglens look på køkkenets bagvæg 

ideer-jungle-look-køkken-stænk-beskyttelse-glas-løv-plumeria-blomster

Vil du have mere farve i dit hvide køkken? Så kan en farverig stænkskærm i glas med fotomotiv være den perfekte løsning for dig. Grønne bambusstænger, hvide og gule plumeria blomster, frodigt løv – det er blot nogle få af de motiver, du kan vælge imellem. Du kan bestille stænkskærmen herfra.

Sidebord lavet af ægte træ

ideer jungle look stue-ægte træ-side bord-træstamme

Enkle, naturlige materialer som ægte træ passer godt til de iøjnefaldende mønstre i junglelooket. Dette sidebord imponerer for eksempel med sin asymmetriske bordplade lavet af en hel træskive og ligner et rigtigt kunstværk. (tilgængelig her)

mønstret dekorativ pude

ideer jungle ser eksotisk-mønstret-pude-gul-grøn ud

Med enkle tricks kan du bringe troperne ind i dit hjem og bringe noget eksotisk ind i dit liv. Bananblade, palmemotiver og hibiscusblomster ser vidunderlige ud på puder og tæpper. En mønstret dekorativ pude som denne finder sin plads på den lysegrå sofa! (tilgængelig her)

Vægmaleri papegøjer

ideer-jungle-look-vægmaleri-papegøje-akvarel-look

Papegøjer er fascinerende dyr, og ikke kun på grund af deres farverige fjerdragt. Hvis du leder efter et passende farvestænk til en stue, så tag et kig på dette fototapet! Det realistiske digitale print kan bestilles her.

Servise med et eksotisk blomstermønster

Amazonia -serien fra Villeroy & Boch fascinerer med farverige motiver som røde proteablomster, lilla passionsblomster og eksotiske fugle. Disse tallerkener er for eksempel et rigtigt blikfang. Ikke til daglig brug, men smuk at have! Du kan bestille tallerkenerne her.

Amazonia badeforhæng

ideer-jungle-look-brusebad-gardin-grøn-flamingo

Du kan også få jungle -looket på badeværelset! Dette smaragdgrønne badeforhæng med Amazonia -motiv er ikke for farverigt, men formidler stadig en vidunderlig tropisk stil. DENY Designs badeforhæng fås her.

Dørmåtte med hibiscus blomstermotiv

ideer-jungle-look-dørmåtte-blomster-tropisk

Denne dørmåtte overbeviser med sit drømmeagtige motiv og sikrer et godt humør selv ved husets indgang. For eksempel, hvis du arrangerer en havefest om sommeren, vil denne dørmåtte efterlade et varigt indtryk på dine gæster. Kombineret med hvide prikker på en sort baggrund kommer de storslåede hibiscusblomster til deres ret. (Tilgængelig her)

Børneværelseslampe med et venligt dyremønster

ideer-jungle-look-børneværelse-natlys-natbord

Jungle -looket har længe været meget populært til møbler til børneværelser. Mottoet er velegnet til piger og drenge på samme tid og kan implementeres meget let med et par enkle elementer. Denne sengelampe af træ og plast indånder en ægte jungle -flair ind i børneværelset på ingen tid! (Køb her)

Børneværelsestæppe

ideer-jungle-look-børneværelse-tæppe-dyr-farverige

Et luftigt tæppe giver hvert børns værelse et særligt præg og inviterer dig til at løbe rundt, lege og putte. Dette børnetæppe med søde afrikanske dyr kan for eksempel bringe et godt humør og sjov til ethvert barns værelse. (Køb her)

Vægklistermærker aber

ideer-jungle-look-børneværelse-væg-klistermærker-abe-håndflade

Vægklistermærker er en nem måde at kreativt og smukt dekorere en børnehavevæg. Disse sjove små aber passer for eksempel perfekt til junglens motto og kan let fastgøres til væggen. (Bestil her)

Previous Post
Skulle du ikke spise noget efter kl. 18 og hjælper det dig med at tabe dig?
Next Post
Tinker efterårsvindue billeder – søde ideer og motiver