15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Marokkansk-inspirerede badeværelser, der lover eksotisk overbærenhed

Moderne-marokkansk-inspireret-badeværelse-eksotiske-hvide vægge

I løbet af de sidste uger har vi vendt vores opmærksomhed mod marokkansk-inspireret interiør, som faktisk hurtigt er blevet en hot designtrend rundt om i verden. Lyse farver, smukke mønstre og dristige motiver spiller en vigtig rolle i dette eksotiske design, hvor vi vil bringe et strejf af marokkansk elegance hjem med os. Uanset om det er eksotiske soveværelser eller fantastiske stuer, er marokkanske accenter og dekorationer blevet en integreret del af moderne hjem. Nogle mennesker foretrækker enkle indsættelser, såsom skinnende osmannisk, andre elsker de ekspansive og autentiske smykker. I dag vil vi vise dig interessante eksempler på marokkansk-inspirerede badeværelser, der lover virkelig eksotisk nydelse.

Marokkansk -inspireret badeværelse – sensuel overdådighed

moderne-badeværelses-fliser-marokkansk stil-brude toner

Badeværelset er uden tvivl det bedste sted at introducere eksotisk design og dekorative elementer, der også tilbyder visuel og sensuel overdådighed. Udstyret her kan variere fra fint til sensationelt. Her er nogle fantastiske inspirationskilder, så du kan komme på rette vej i din søgen efter det perfekte moderne badeværelse med marokkansk charme.

Fantastiske farver og mønstre

marokkansk-inspirerede-interiører-badeværelse-design-trend-mosaikker

Typiske marokkanske blå fliser, et trætag over badekarret, der tilføjer et eksotisk præg og fabelagtig dekorativ tilføjelse med en tydelig middelhavssmag, gør dette moderne badeværelse til et roligt og behageligt personligt tilbagetog. Husejeren er naturligvis fast besluttet på fuldt ud at forfølge stilen, og resultaterne er virkelig fascinerende. Tilføjelsen af ​​det mønstrede tæppe og det individuelt designede loft forstærker stilen og fuldender udseendet.

Marokkansk-badekar-eksotisk-dekorative-tilføjelser

Marokkansk flisemønster

Dette kølige bad er en vidunderlig blanding af spansk kolonistil med typiske jordfarver og mønstre lånt fra nordafrikansk kultur. Det er klart, at begge stilarter påvirker hinanden, mens det vidunderlige buede hjørne bag badekarret skaber en subtil middelhavs charme.

Badeværelse-Middelhavs-look-farverigt-tæppe-væg-farve-blå

Badeværelse i middelhavsstil

Det er glansen af ​​vægge og badekar, der øjeblikkeligt henleder din opmærksomhed her. Der er en rustik, jordisk atmosfære her, som er svær at gå glip af. Manglen på mønstre giver hele rummet et middelhavslook, men kun et farverigt tæppe med sit dristige tryk forvandler det med det samme.

klassisk-marokkansk-møblering-stil-kontrast-teksturer

Dybe jordfarver

Her på vores hjemmeside diskuterer vi ofte betydningen af ​​farver og mønstre. Men med den klassiske marokkanske stil har vi næsten en tendens til at savne den fantastiske kontrast af teksturerne der. Væggene i dette dejlige mesterbad minder os om, at en subtil ændring i tekstur kan gøre en kæmpe forskel i den overordnede appel af et marokkansk-inspireret interiør. En fantastisk spejlramme og metalliske accenter beriger stemningen i badeværelset.

Stof-tapet-lilla-badeværelse-majestætisk-vindue-marokkansk-lanternelys

Badeværelse med masser af detaljer

Dette slanke og moderne badeværelse fortolker de traditionelle egenskaber ved marokkansk design og giver stilen et helt nyt twist. Stofbelagt tapet i lilla giver badeværelset et majestætisk præg, vinduer i marokkansk stil og lanternelys komplementerer det overordnede look og skaber en smuk, drømmende følelse.

badeværelse-lanterne-lamper-marokkanske-touch-brugerdefinerede vinduer

Marokkansk -inspireret badeværelse – harmonisk og majestætisk

Lanternelys er den letteste måde at tilføje et dejligt marokkansk touch til dit eksisterende badeværelse uden at skulle fuldføre den stil. En fed brug af farve her på det næste billede og de brugerdefinerede vinduer bag badekarret tilføjer stilen.

Middelhavet-marokkansk-blå-keramiske-fliser-badeværelse

Her bemærker vi de mange marokkanske fliser, du kan også bruge dem på dine middelhavsinspirerede terrasser og i stuer. De spiller en nøglerolle i det moderne marokkanske badeværelse, hvor de skaber en fabelagtig atmosfære. Med en muret baggrund som denne kan du let overgå fra marokkansk til middelhavsstil.

vidunderlig-blanding-af-spansk-kolonial-stil-marokkanske detaljer

En sammensmeltning af stilarter

Vi elsker dette smarte moderne badeværelse for sin kreative blanding af marokkansk stil med moderne design. Badeværelsets arkitektoniske træk, vinduernes mashrabiya -stil og de smukke buer bag badekarret giver badeværelset et fascinerende og uforligneligt udseende. Men de dristige farver og dristige mønstre i marokkansk design elimineres, og du har en ren, uberørt hvid baggrund. En perfekt sammensmeltning af to modsatrettede stilarter!

Design-badeværelse-marokkansk-mønstret-flise-væg-spejl

Vi behandler ofte badeværelsets vinduer, gulve, bagvæg og badeværelsestilbehør for at give dem en marokkansk stil. Men her brugte indretningsarkitekten et spejl på en smart måde og pustede marokkansk glamour ind på badeværelset. Det er klart, at de mønstrede fliser også føjer til udseendet, men det er spejlet, der stjæler showet!

marokkansk-inspirerede-badeværelse-dekorative-gardiner-blomstermotiver

Dette er et perfekt eksempel på, hvordan man bruger indretning og gardiner til at tilføje et marokkansk præg til et eksisterende badeværelse uden egentlig at være i stil. Dette er endnu et bevis, du behøver ikke bekymre dig om en større renovering og helt ændre designstil på dit badeværelse. Du kan købe nogle vintage fund på dit lokale loppemarked og fuldføre udseendet på badeværelset.

luksus badeværelse marmor badekar indbygget pejs ethanol brændstof lcd skærm

Se det moderne mesterbad på billedet ovenfor? Det imponerer med magnetismen i jordfarveskemaet og de sarte buer, der er en integreret del af den nordafrikanske designstil.

Marokkansk-mønstret-tapet-bad-fritstående-hvidt

Marokkanske mønstrede tapeter er lette at finde hos os, de fås i en lang række farver og tilbyder en hurtig og billig måde at give dit badeværelse et eksotisk look.

Vægmønstre-lanterner-marokkansk stil-mester-badeværelse-ideer

Se de fantastiske mønstre, disse lanterner i marokkansk stil kaster på væggene rundt omkring! Dette er en af ​​de mange grunde til, at de altid er så populære tilføjelser i forskellige hjem uanset emnet selv. Her kombinerer mesterbadet den spanske genoplivningsstil med marokkanske accenter for at skabe et fredeligt tilbagetog.

marokkansk-badeværelse-flair-mosaik-flise-kryds-mønster

Og endelig har vi et badeværelse til dem, der stadig ikke ville være tilfredse med et marokkansk bad. Hvis der ikke er nogen anden mulighed, så lav en hurtig badeværelsesrenovering til sommer med blot et par marokkanske fliser. Valgene her er uendelige, og de indskriver problemfrit i hvilken stil og tema du allerede har.

Så føl fristelsen til at få “en magisk marokkansk renovering” i dit badeværelse?

Previous Post
12 fantastiske hjørnesofaer i læder til dit komfortable hjem
Next Post
Design af sidebord – 23 kreative ideer, som du selv kan bygge