15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Badeværelsesdesign – 18 eksempler i en elegant spa -stil

højglans fliser badeværelse rundt karbad moderne design

At Badeværelse design er kommet en frygtelig lang vej til at designe i de seneste år og ser helt anderledes ud, end hvad det var for eksempel for ti år siden. Mange husejere rundt om i verden mener nu, at et forfriskende og afslappende bad er godt for alle deres lidelser. Du vil elske at tilbringe hver aften i et spa og virkelig slappe af efter en lang arbejdsdag. Et badeværelsesdesign i den ædle spa -stil er ikke kun en praktisk gennemførlig idé derhjemme, det er klart.

Badeværelsesdesign – jacuzzi og bålplads

badeværelse design boblebad indfældet pejs brand trægulv

Så i stedet for at køre os selv til et luksuriøst wellness -spa, hvad med at bringe noget overdådigt og ekstravagant hjem, der kan forkæle vores sanser? Det er netop derfor, at sublimt badeværelsesdesign i spa -stil er så utrolig populært i dag. De kan være lidt dyre på din tegnebog, men de kan helt sikkert gøre din lange og travle dag til en beroligende og forfriskende aften. Nedenfor har vi 18 vidunderlige eksempler på et så overdådigt badeværelsesdesign, der garanteret vil overbevise dig om, hvad der er blevet sagt! Rul ned og nyd de smukke billeder!

Badeværelsesdesign – stil, materiale og glans

badeværelse bruser moderne glas belysning grøn wellness bad

Et moderne badeværelsesdesign med sine glasbruser -skillevægge, ekstravagant jacuzzi -sektion og en vidunderlig udsigt over byens skyline eller den nærliggende skov giver dig en glimrende chance for ikke blot at slappe ordentligt af, men også komme med en af ​​disse fantastiske ideer, der kan ændre verden.

Moderne badeværelsesdesign med marmorfliser og jacuzzi

sten badeværelse design whirlpool pejs væg bygning fliser vindue

Det skulle vise dig, hvor inspirerende badeværelsesdesign kan være! Du skal tilføje flere ekstramateriale, masser af stil, forskellige bruserdesign og boblebade, der har forskellige indstillinger og fjernstyrede programmer. Nogle gange gør selv betagende pejse de perfekte rammer i et spa -badeværelse.

Badeværelse med moderne design og lyseffekter

brusebad effektivt design lyseffekter fliser natursten

Badeværelsesdesign – moderne minimalisme når det er bedst

badekar spabad bad design vindue have udsigt træ

Et af de vigtigste temaer for nogen af ​​disse fantastiske badeværelsesdesigner eller badebrusere synes at være deres engagement i de minimalistiske tendenser. Både det generelle badeværelsesdesign og badeværelsestilbehøret er minimalistisk her; de passer perfekt ind i den aktuelle designtrend inden for badeværelsesdesign. Brugen af ​​enten neutrale toner eller jordiske nuancer udtrykkes klart overalt, mørke og levende farver er generelt blevet undgået for at skabe en atmosfære af ro. Filosofien for badeværelsesdesign “less is more” gælder her med al sin magt: “Enkelhed betyder at aflaste dit liv og leve lettere med færre distraktioner, som er forbundet med en høj livskvalitet, der er klart defineret af hver person individuelt”.

Badeværelsesdesign – boblebad indlejret i gulvet

jacuzzi badeværelse gulv parketvindue design udsigt

Minimalisme er et koncept, der ikke kun involverer mindre, men også emmer af kreativitet og producerer rige og pragtfulde resultater, der endnu ikke skal opnås. Minimalisme er ikke det letteste i verden. Eksemplerne på badeværelsesdesign ser imidlertid ud til at have succes med denne temmelig krævende opgave.

Badeværelsesdesign – oplev glæde med masser af vand

badeværelse design badekar blå spa moderne

Du kan slet ikke gå galt, hvis du går lidt generøst og skaber et ekstravagant badeværelsesdesign til dig selv, der giver dig en god start på dagen hver morgen og hjælper dig til virkelig at frigøre dig fra hverdagens stress om aftenen. De nye teknologier bringer nu nye muligheder med sig. De hjælper dig blandt andet med at indstille vandtemperaturen, strømningsstyrken og meget mere. Så hvert besøg på dit badeværelse i spa -stil vil altid virke tiltrækkende for dig. Det bliver en dejlig oplevelse for dig!

Designidee til badeværelset – trætrapper fører til badekarret

brusebad glas badekar trin bjerge udsigt moderne design idé

Mens nogle mener, at et par af disse badeværelsesdesign -designs er lidt “dyre”, skal du huske, at der i slutningen af ​​dagen ikke er nogen pris, der får dit smil tilbage efter en lang hektisk arbejdsdag!

Moderne design på badeværelset med fototapet og forsænket spabad

moderne badeværelse design boblebad gulv niveau trin fototapet

Badeværelse i hvid og sort højglans

flise højglans vaskekonsol moderne badeværelsesdesign

design idé luksus badekar badeværelsestæpper konsol træ

badeværelse design karbad vindue konsol vask spejl

brun badeværelse design badekar partition pejs spa wellness

badeværelsesdesign nedsænket badekar trægulv vindue

badekar design idé spa wellness vindue udsigt badeværelse

luksus badeværelse rustik moderne badekar liggestol aublick sø

Previous Post
De uhyggelige Halloween -dekorationer til en god fest
Next Post
Moderne hus i den vestlige bugt i Sydafrika