15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Rustik indretning af badeværelset – sådan skaber du en unik badeværelsesstemning!

Badeværelse i landlig stil opsat træelementer bundskab

Naturligt, hyggeligt og varmt – sådan kan den rustikke møbleringsstil kort beskrives. Kendetegnet ved naturlige farver og former, skaber det en følelse af tryghed og afsondrethed i hvert værelse i lejligheden. Den rustikke stil er særlig populær på badeværelset, hvor der lægges stor vægt på en god stemning. Hvorfor? Fordi det er nede på jorden og minder om ferie, frihed og frem for alt – naturen. Kunne du tænke dig at indrette dit eget badeværelse i rustik stil? I artiklen finder du tips til valg af egnede materialer og møbler.

Hvilke materialer kendetegner den rustikke stil på badeværelset?

Badeværelse rustikt møbel håndvask underskab træ

Træ i sine mange facetter er uden tvivl hovedmaterialet i den rustikke landstedstil. Efter en særlig behandling kan den uden problemer bruges i våde områder og udstråler en varm, behagelig atmosfære. Uanset om det er badeværelsesmøbler, gulve eller vægbeklædning – træ tilbyder utallige designmuligheder til badeværelset og ser hyggeligt og varmt ud.

Tips til indretning af badeværelset på en rustik måde Vanity top bordplade håndvask natursten

Natursten har derimod et udseende af høj kvalitet, der ser meget elegant ud på badeværelset. Materialet er særligt holdbart og farvestrålende, hvorfor det er en virkelig værdifuld investering. Du kan vælge mellem to varianter – enten naturligt med en ru overflade eller slebet og blank.

rustikke møbler i badeværelsets underskab af træ, håndvask af natursten

Ligesom træ kan natursten fortolkes på forskellige måder i badeværelset. Jordmalede sten kan f.eks. Lægges som gulvbelægning eller fastgøres til væggen som en original vægbeklædning. Håndvaske og håndvaske fremstillet af dette materiale er i øjeblikket meget populære og passer perfekt ind i det rustikke badeværelse. EN Håndvask i natursten fra spa-ambiente.de for eksempel er det perfekte supplement til badeværelsesmøbler i denne stil. Du kan vælge mellem forskellige typer sten som flodsten, granit eller basalt og finde et passende design til dit eget badeværelse.

Da træ eller natursten alene på badeværelset kan være lidt overvældende, overvejes ofte en kombination af begge naturmaterialer. Materialeduoen skaber en umiskendelig stemning og betragtes som en klassiker i det rustikke badeværelse.

Indretning af badeværelset på en rustik måde – en oversigt over mulighederne

Håndvask i natursten, ru look, moderne rustik

Stilfulde alpine hytter, rustikke bjerghytter og smarte landhuse – disse er indbegrebet af rustikt design. Generelt er der to måder at give badeværelset et rustikt udseende. Du kan enten bruge landhytten eller hytten som model eller det smarte landsted.

Badeværelse rustikt design forfængelighed træ håndvask natursten

Rustikt badeværelse i chalet-stil

Hvad en alpehytte, en bondegård og en bjerghytte har til fælles, er møbleringsstilen. Disse er rustikt indrettede interiører, der er kendetegnet ved solide møbler og ru strukturer. I badeværelset dominerer neutrale farver, møbler i massivt træ og ru natursten, hvilket skaber et harmonisk helhedsbillede. Udover badeværelsesskabe i massivt træ, håndvaske i sten og vægpaneler i træ kan det rustikke badeværelse suppleres med tilbehør som kurve, håndklædeholder og metalskåle.

Badeværelse rustik indretning natursten vask sort

Den moderne landstedstil

Det moderne landsted er kendetegnet ved sin varme karisma og naturlige charme. Badeværelset her er lettere og mere stilfuldt end i hytten. Fokus er stadig på naturlige materialer, men de ser mere elegante og finere ud. De mørke trætoner erstattes af en masse hvidt, og de ru overflader giver plads til slebne kanter. Stærke kontraster, badeværelsesmøbler med en vintage stil og retrobeslag fuldender looket.

Indstil rustikke accenter på badeværelset

minimalistisk håndvask natursten rund

Men hvis du ikke vil give hele badeværelset et rustikt udseende, men bare give rummet et naturligt præg, så er et par accenter her og der tilstrækkelige. En ny håndvask lavet af natursten med en matchende forfængelighedstop eller et dekorativt vægdesign af træ giver det moderne badeværelse det ønskede rustikke præg.

Rustik dekoration af badeværelset Accents håndvask sæbeskål

Tilbehør fremstillet af de typiske materialer træ, sten og metal bidrager også til den rustikke stil. Selv et lille element som sæbeskålen eller tandbørstetumbler kan styre atmosfæren på badeværelset i en anden retning. At gøre badeværelset rustikt og hyggeligt er ikke så svært, som det ser ud ved første øjekast.

rustikke elementer i badeværelset håndvask træ bordplade håndvask natursten

Previous Post
De uhyggelige Halloween -dekorationer til en god fest
Next Post
Moderne hus i den vestlige bugt i Sydafrika