15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lille badeværelse til wellness -oase – design med lys og farve

Lille badeværelse wellness oase-vægfliser-bambus-træ-håndvask

Gennemsnit tager et bad 7,3 kvadratmeter lejligheden. Selvom der er lidt plads til rådighed, betyder det ikke, at man skal opgive luksus. Med det rigtige design og et par detaljer kan et lille badeværelse stadig blive en wellness -oase.

Planlæg dit lille badeværelse perfekt

Lille badeværelse til et wellness-oase værelse planlægning-flise-sten-look-træ-look

Et typisk problem med små badeværelser er, at bevægelsesfriheden er begrænset i et lille rum, og der mangler designmuligheder. Hvis badeværelset har været dårligt planlagt, og der er spildt plads, kan det hurtigt blive stramt. Fordi hver centimeter tæller i mini -badeværelser. Der kan stadig skabes en følelse af velvære. En spa -atmosfære skabes med farve, lys og det rigtige tilbehør. Så den næste skønhedsdag kan komme derhjemme. Det er der tips til i bladet Urban & Mig.

Lille badeværelse og det rigtige farveskema

Lille badeværelse til en wellness-oase silke-grå-flise-elementer-lys-træ-led-strips

Hvis du kun har et lille badeværelse, bør du ikke optisk reducere størrelsen på rummet ved at bruge mørke farver. Hvide badeværelser ser større og bredere ud. Det ser dog hurtigt ædru og koldt ud, når fliser, sanitære genstande og inventar holdes helt i neutralhvid. Optisk fred er vigtig, men den kan også med den rigtige farve kan opnås. Bløde toner som fløde eller sand som base har en harmonisk effekt. Atmosfæren kan løsnes med kontrastfarver eller accentfarver. Disse skal dog ikke nødvendigvis findes på væggen eller fliserne. Badeværelsesmøbler eller tilbehør såsom håndklæder, sæbedispenser eller stearinlys vil også skabe en ny stemning på badeværelset. Atmosfæren afrundes af sensuelle materialer. Naturprodukter som træ, sten, bomuld eller linned sikrer afslapning og velvære.

Lys spiller en vigtig rolle

Lille-badeværelse-wellness-oase-grå-fliser-sten-look-pastel-gule-accenter-led-strimler-treskab

Lys spiller også en afgørende rolle. Ideelt set er grundbelysningen ikke for lys, men giver stadig varmt lys. Accentlys på spejlet sikrer, at vigtige områder stadig er tilstrækkeligt belyst. LED -lys kan bade værelser i en anden farve afhængigt af stemningen. Disse skal ikke bruges i hele badeværelset, men kan også bruges i enkelte områder, f.eks. Et åbent brusebad. Afhængigt af fornemmelsen kan farven derefter ændres. Kølige toner som blå eller grøn er beroligende, mens varme farver som rød eller gul er forfriskende. Stearinlys giver også afslapning og varmt, beroligende lys.

Lille-badeværelse-wellness-oase-indirekte-belysning-loft-væg-nicher

Med det rigtige tilbehør forstørres badeværelset visuelt, eller følelsen af ​​at være i et moderne spa formidles. Spejle er et afprøvet middel til at tilføre dybde til et lille badeværelse. Guldbladfliser tilføjer et strejf af luksus og distraherer fra manglen på størrelse. Nicher kan bruges optimalt til at rumme tilbehør i asiatisk stil, der forvandler badeværelset derhjemme til et wellness-tempel i Fjernøsten. Så du kan slappe af og slappe af i dine egne fire vægge efter en anstrengende dag.

Lille-badeværelse-wellness-oase-asiatisk-stil-grus-bambus-mat-regnbruser

© Flickr.com Conny Sandland

Previous Post
At købe en lommekniv: en stilfuld gaveidé med en særlig karakter
Next Post
Tinker vinduesdekorationer i efteråret – 15 håndværksideer til børn