15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kvarts bordplade til dit badeværelse – fordele og ulemper ved kvarts komposit

kvarts bordplade badeværelse chokoladefarvet kvarts komposit badeværelsesmøbler materiale kvartsglas

Flere og flere mennesker tør bruge deres penge på en perfekt udseende og passende quartz bordplade til deres badeværelse. For at hjælpe dig med de mulige varianter har vi undersøgt de vigtigste egenskaber ved kvartskompositten, som du kan bruge i dit badeværelse. Opdag fordele og ulemper ved dette materiale, og hvorfor så mange designere foretrækker det til badeværelsesmøbler og henholdsvis til forfængelighed. Omkostningerne kan variere meget afhængigt af materialets kvalitet, farve, producent og installationsomkostninger. Pladens størrelse og tykkelse spiller også en afgørende rolle. I denne vejledning har vi samlet nyttige oplysninger og meninger for at gøre det lettere for dig at vælge den kvartsbordplade, du ønsker til badeværelset.

Fordele ved bordpladen i kvarts

kvarts bordplade badeværelse kvarts komposit badeværelse møbler materiale holdbart let at vedligeholde vedligeholdelsesfrit

Kvarts komposit er et konstrueret produkt, der består af omkring 90 procent en masse kvartsmineraler og 10% en blanding af harpikser, polymerer og pigmenter. En af de største fordele ved bordpladen i kvarts er, at den ikke er porøs. Et ark af høj kvalitet fremstillet af kvartskomposit er ikke kun resistent over for bakterier og bakterier, men hjælper også med at reducere snavs i badeværelset. Derudover er en sådan overflade ret let at pleje og vedligeholdelsesfri.

kvarts bordplade badeværelse kvarts sammensat badeværelsesmøbler materiale holdbart lyse mørke rige farvetoner

Kvarts komposit er ikke kun holdbar og porefri, den er også ridse- og slidbestandig. I teorien er badeværelser også steder for afslapning, som vi tilpasser til vores behov. I virkeligheden er badeværelser imidlertid et meget mere hektisk sted for travle husstande. I princippet har ingen tid til at bekymre sig om en ridset overflade. Af denne grund kan en kvartsbordplade være en perfekt ledsager til dette område i en stresset hverdag. Så du bevarer altid sin originale glans, og rengøringen er let at håndtere med sæbe og vand, så der ikke kræves forsegling. Desuden har bordpladen i kvarts jævnt fordelte farvemønstre, mens disse kan variere fra den ene ende til den anden med en naturstenplade.

Bredt udvalg af farver

kvarts bordplade badeværelse kvarts sammensat badeværelsesmøbler materiale gråhvid farve minimalistisk ren

Så den virkelige wow -faktor for produktet er dets brede udvalg af farver. Kvarts komposit tilbyder en bred vifte af valgmuligheder i denne henseende, herunder lysegrønne, blues og gule. Derudover kan du få din quartz bordplade specialdesignet til at repræsentere et moderne design, der ligner marmor, natursten eller massive og genbrugsmønstre lavet af glas. Med den vil du endda kunne efterligne disse stenes former og den ekstraordinære glans.

kvarts bordplade badeværelse kvarts sammensat badeværelsesmøbler materiale grå farve minimalistisk ligner granit

Den komplette alsidighed af kvartskomposit muliggør også en lang række kanter og kan i modsætning til granit bruges på store lodrette overflader uden synlige kanter. Kvarts modstår også fugt. På grund af de tætte porer samler bakterier og skimmelsvamp sig ikke i stenen. Dette er især nyttigt i et vådrum som badeværelset, hvor fugt ikke straks trækkes væk.

Alle disse fordele gør bordpladen i kvarts meget velegnet til stilfuld brug på badeværelset. Kvarts har en uforlignelig glans, reflekterer lys og bringer liv ind i rummet. Solide versioner ser virkelig cool ud og kan kombineres meget godt med mønstrede mosaikker, flisespejle og endda med loftshøje elementer.

Nogle ulemper ved bordpladen i kvarts

kvarts bordplade badeværelse kvarts komposit badeværelsesmøbler materiale holdbart let at vedligeholde vedligeholdelsesfrie fordele ulemper

Kvarts er imidlertid tilbøjelig til at få chips eller revner, hvis bordpladen på badeværelset udsættes for alvorlige stød nær kanten. Det er også følsomt over for kemikalier. Sure eller alkaliske husholdningskemikalier, såsom universalrengøringsmidler eller blegemiddel, kan beskadige en menneskeskabt kvartsbordplade. Du bør derfor først kontrollere producentens anvisninger, før du bruger et produkt på din bordplade.

kvarts bordplade badeværelse kvarts komposit badeværelse møbler materiale holdbart let at vedligeholde vedligeholdelsesfrit badekar

Desværre er der også nogle brugsrestriktioner for dette produkt. For eksempel, hvis du planlægger at bruge det på dit badeværelse med en udendørs havebruser eller pejs, er kvarts komposit ikke en passende mulighed. Derudover skal andre særlige bemærkninger om installationen overholdes. Da en bordplade i kvarts er tættere og tungere end bordpladen i natursten, skal du overveje den rigtige strukturelle støtte med passende gulvbelægninger og skabe. Så hvis du vil bruge kvartskomposit til en stor bordplade, kan du ikke sammenligne det på papir, fordi kornet på hver plade normalt ser det samme ud og ikke spejles som natursten.

kvarts bordplade badeværelse kvarts komposit badeværelse møbler materiale træ optik farve minimalistisk

Hvis du skal bruge flere ark kvarts i konstruktionen, vil kanterne imellem højst sandsynligt være tydeligt synlige. Dette er dog et mindre problem for badeværelser, da bordpladerne normalt er mindre. Hvis det generer dig, kan du nedtone kanterne med omhyggelig planlægning. Kanterne vil stadig være mere mærkbare end med natursten.

Selvom syntetisk kvarts i princippet forbliver snavsfrit, kan det stadig have pletter. Nogle kvartskompositter er mindre pletbestandige end andre, så når du vælger en bordplade i kvarts, bør du foretage en grundig undersøgelse samt en købskontrol.

Favoritfarver, når du vælger bordplader i kvarts

kvarts bordplade badeværelse kvarts komposit badeværelse møbler materiale imiterer marmor

Selvom kvarts er kendt for sit smukke monokromatiske look i toner som sort, hvid og rød, kommer en kvarts bordplade faktisk i et mere varieret udvalg af farver og mønstre, herunder et udvalg, der efterligner udseendet af granit og marmor.

Det er også vigtigt at bemærke, at større projekter ofte har en lavere pris pr. Kvadratmeter. Kvarts materialer fås i en lang række farver, hvilket gør det let for dig at vælge din foretrukne variant. Vælg en hvid, creme eller lysegrå kvarts bordplade, fordi disse farver får badeværelset til at se lysere og større ud. Desuden er det lettere at designe resten af ​​rummet med en neutral farvepalet.

kvarts bordplade badeværelse kvarts komposit badeværelse møbler materiale holdbart let at vedligeholde vedligeholdelsesfrit badekar hvidt minimalistisk

Mange designere trækker mod hvid, grå eller en kombination af de to, der ligner marmor. Sidstnævnte efterspørges ofte af kunder, der foretrækker dette look, men ønsker at gå efter lavere omkostninger og levetid. Den hvide farve giver naturligvis badeværelset det friske og rene præg, der følger med. For nylig er mørke og rige nuancer dog også et populært valg. En anden bestseller er den chokoladefarvede kvartsbordplade, parret med beroligende blues og greener, der ofte findes i badeværelsesmaterialer.

Stilfulde kombinationer med kvarts

kvarts bordplade badeværelse kvarts komposit badeværelsesmøbler materiale holdbart let at vedligeholde vedligeholdelsesfri håndvask

En fuld kvarts bordplade med et geringssnit er moderne. Du kan også vælge kvarts komposit til at ligne hældt beton for at skabe en industriel følelse i badeværelset. Gå efter et marmoreret look og dekorative kanter for at få rummet til at se elegant ud. Du kan også kombinere en hvid bordplade i kvarts med sjove designelementer som flisebelagte spejle og elegante vedhængslamper.

kvarts bordplade badeværelse kvarts komposit badeværelse møbler materiale holdbart let at vedligeholde vedligeholdelsesfrit badekar hvidt

Du kan også bruge dette materiale andre steder på badeværelset. For eksempel kan kvarts bruges praktisk talt på karret, på nicher, på vindueskarme eller endda som et toilet sædebetræk. Når du køber en menneskeskabt kvarts bordplade, er det vigtigste at se efter rester fra leverandører. Disse er velegnede til de mindre projekter. Dette vil give dig meget gode besparelser.

Hvis du kan lide det minimalistiske rene design, kan du normalt bruge en off-white kvarts bordplade med en skrå kant eller en symmetrisk hældning. Disse skaber et godt grundlag, som du derefter kan supplere med forskellige farvede accenter.

Matchende versioner af bordplade i kvarts, der supplerer hinanden

kvarts bordplade badeværelse kvarts komposit badeværelsesmøbler materiale holdbart let at vedligeholde vedligeholdelsesfri hvid ger

Kvarts komposit er så alsidig, at du kan bruge næsten enhver overfladebehandling til sådanne paneler på badeværelset. For et sofistikeret look skal en dekorativ, poleret nikkelbelægning kombineres med en marmoreret bordplade i kvarts. For et middelalderligt udseende, prøv at parre en marmor-look kvartsplade med pænt foret bløde messingbeslag. For eksempel er Chrome også en klassiker, der kan kombineres meget godt med materialer lavet af kvarts.

Korrekt valg af kvarts bordplade

kvarts bordplade badeværelse chokolade farvet kvarts komposit badeværelse møbler materiale mønster farver kar

Da kvarts komposit er vokset i popularitet på det seneste, opfordrer vi dig til at undersøge de mærker, du måske overvejer. Selvfølgelig kan du kigge efter billige alternativer for at finde en billigere kvarts bordplade. Men hvis materialet fejler, vil du ikke let kunne udskifte det. Sørg for, at garantien verificeres gennem en testet og vigtigst af alt licenseret installation. Håndværkerne skal kunne arbejde godt med de passende materialer og producenter.

Previous Post
Originale og skræmmende Halloween-makeup-tips til mænd, kvinder og børn
Next Post
DIY vinduesdekoration til sommer – 8 instruktioner til kreative smykker og fortrolighedsskærme