15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kombination af hvidt badeværelse med træ – moderne og stilfulde designideer

vinduer i badeværelset kombineres hvidt træ med minimalistisk design

Der er mange designmuligheder, hvis du vil lave et moderne badeværelse hvidt med træ. Imidlertid er de færreste lige så trendy lige nu som visse farver af træ og hvid. Det er heller ikke en farveduo, der kun er begrænset i popularitet til badeværelset. Træ- og hvidpaletten bruges i vid udstrækning i køkkener, stuer og soveværelser rundt om i verden. Faktisk tilbyder de bedste køkkener derude i dag den kombination i en eller anden form med masser af tilpasningsmuligheder. Så i dag ser vi på de bedst designede træ- og hvide badeværelser for at inspirere dig til din næste renovering.

Badeværelse hvidt med træ

træbeklædning som hovedelement i badeværelset med badekar og håndvask

Et hvidt badeværelse ser rent, friskt og lyst ud. Tilføj nogle naturlige træelementer til designet, og pludselig føles rummet endnu varmere og mere indbydende. Selvom der er mange måder i badeværelset at nærme sig den populære kombination af hvidt træ, er der også andre interessante designs i de følgende eksempler. Den nemmeste måde at tilføje træ til dit hvide badeværelse er at udskifte den eksisterende forfængelighed med noget, der er mere træagtigt.

moderne vægbeklædning på badeværelset med trælook og sømløs væg

Den flydende håndvask i træ passer også perfekt til moderne, moderne og minimalistiske stilarter på badeværelset. Dem, der ønsker at introducere charmen ved et bondehus eller endda rustik stil med træets forfængelighed, kan tage den klassiske vej. Et spejl med en matchende træramme og vinduesramme i træ kan også supplere et stilfuldt og kurateret rum, der vil stå tidstesten.

Komplet beklædning af træ med gulvbrædder i træ og træpaneler på loft og vægge på badeværelset

Så de bedste hvide badeværelser med træ er dem, der finder en balance mellem de to designelementer med hensyn til sofistikering og varme. Mens hvid giver stemningen modernitet, giver træ rummet et bestemt tidløst udtryk uden at ændre farveskemaet. Det er sandsynligvis derfor, at ideen om at kombinere de to er blevet så populær i de seneste år. I dag udskiftes det helt hvide, spa-inspirerede badeværelse med en sund dosis træagtig charme. Kom ind og nyd en verden af ​​afslapning og foryngelse.

Vælg en stil efter din egen smag

eklektisk badeværelse hvidt træ og fritstående badekar med grønne planter

Som vi nævnte tidligere, passer træ- og hvidfarveskemaet til næsten enhver stil, du kan tænke på i badeværelset. Du kan dog bruge en tungere træsort i de mere traditionelle, rustikke, middelhavs- og rustikke bade. Dette vil derefter føles gammelt og elegant, mens designet forbliver moderne. De lysere trætoner fungerer bedst i de moderne og moderne badeværelser, som er inspireret af spa- og wellness -området. For eksempel at tilføje lidt grønt til denne indstilling vil give badeværelset et tropisk præg, mens traditionelle og middelhavsbadeværelser får mere hyggelige gule og appelsiner.

Mere træ end hvidt på badeværelset

minimalistisk design med laminat, der klæber til væggen i badeværelset hvidt træ

Mere omfattende brug af træ på badeværelset kræver et særligt omhu. Når du er vant til det, skal du bevæge dig væk fra de overvejende hvide omgivelser og skabe en perfekt balance mellem de to elementer. Et trægulv er en god start, da det allerede giver rummet en varm følelse og balancerer et badeværelse, hvis vægge alle er hvide. Tilføj en ekstra træ accent funktion, en matchende træ-look forfængelighed, og en skammel eller to, og du har en fantastisk plads, der aldrig svigter.

Klassisk møder trend i gæstetoilettet

vintage look til små badeværelser med bruseforhæng og træskabe under håndvasken

For eksempel kan du indstille accenter på badeværelset ved hjælp af en kommercielt tilgængelig forfængelighed med grønne knapper og en rustik armatur i bronze. Dette kan se organisk og levende ud, og i dette tilfælde passer det naturlige fyrretræ perfekt til de grønne elementer. Sort marmor i et lille sildebensmønster begrunder også gulvet, og denne skala er lige den rigtige til det lille rum. Vi får at se den rigtige mængde gentagelse. Badeværelsets lille fodaftryk betyder også, at sprøjtning af et dyrt materiale ikke behøver at koste en formue. Bruserfliserne er lagt i et glat mønster, omgivet af mørk mørtel. Bruser og badekar har guldfarvede vandhaner. Disse lyser rummet op, mens et mønstret gardin giver brusebadet et fedt design.

Industriel stil

rustik industriel stil med genbrugsmøbler underskab lavet af træ og undergrundsfliser glasskillevæg

Designet af dette badeværelse øger pladsen til et rækkehus fra 1940’erne på 16 kvadratmeter ved at udvide skabet til gangen i et linned. En glasskillevæg og en fast bruseniche får mest ud af det lange, smalle badeværelse. Farveskemaet er designet med hvide, træ- og sorte accenter og minder om den industrielle stil. Rækkehuset ligger også lige ved siden af ​​togskinnerne, hvilket betyder, at beboerne næsten kan mærke de forbipasserende tog i huset. Togsporene har derfor også inspireret badeværelsets design.

Badeværelse hvidt med træ som på et hotel

lige linjer og elegant design på badeværelset hvidt med træ og sort stel

Dette er et design, du måske ser på et femstjernet feriested. Det ser elegant ud og skaber en følelse af luksus og elegance, der er forbundet med en masse komfort. Imidlertid er rækkevidden af ​​materialer og farver begrænset og består hovedsageligt af hvide, træ- og sorte konturer. Vi mener, at det at skabe den største effekt hovedsageligt handler om udførelsen. Den flydende håndvask i hvid eg skiller sig ud i det overvejende hvide badeværelse. En bordplade af hvid kvarts står også over skabene og passer perfekt til resten af ​​badeværelsets farveskema. Børstede bronzelys og ravfarvede vedhængslamper opvarmer hele rummet. Væggene og gulvet på badeværelset er dækket af stort format, marmorlignende porcelæn stentøj fliser. Det er et let at rengøre materiale. Hvert stykke er stort, hvilket reducerer antallet af fugemasser. En separat sortrammet bruser har en lang afsats til opbevaring af badeprodukter.

Strømlinet luksus i byen

Indretning med strømlinet luksus i det lange badeværelse med træelementer

Dette nu spredte badeværelse i New York City er resultatet af boligejerens køb af lejligheden på første sal og kombinerer det med den lejlighed, de allerede ejede. Arkitekt Andrew Mikhael udvidede det tidligere 40 kvadratmeter store badeværelse til det, du ser her, ved hjælp af luksuriøse, strømlinede materialer og subtil belysning for at skabe en følelse af ren, raffineret elegance. LED -lysstrimler lyser forsigtigt op i rummet, mens det hængende, mørkebrune håndvask står i kontrast til de hvide overflader. Bordpladen med integrerede håndvaske er slank og alligevel arkitektonisk. Et fritstående badekar afrunder det stort set lineære rum, mens marmorfliser i stort format vikler rundt om badeværelsets tre vægge. Den hvide sten med sine subtile guldpletter ekko gulvfarven, teaktræ og eg, der er til stede i hele badeværelset.

Rustik elegance til et badeværelse i landlig stil

rummeligt badeværelse i landlig stil med grå vaskeskab og moderne brusebad

Naturlige træelementer møder varmt hvidt og gråt i dette badeværelse. Rummet føles afslappende og elegant og smelter også sammen med resten af ​​husets stil i huset. De malede vægge fra gulv til loft lyser badeværelset og tilføjer en rustik tekstur. En ny grå vaskeskab fylder perfekt en niche til badeværelset og tilføjer opbevaringsplads og stil til at imødekomme hjemmebeboernes behov. Ejerne tilføjede også et nyt brusebad. Skabet fungerer imidlertid som omdrejningspunktet for badeværelset i et tidligere låst hjørne. Til badeværelset valgte designeren mønstrede fliser med de mindst mulige samlinger. Da lækager på badeværelset ødelagde gulvene før renoveringen, besluttede husejerne sig for ikke at risikere det igen med træ.

Neutrale toner med et strejf af vintage flair

neutrale toner og brusekabine omgivet af metrofliser i hvidt på badeværelset

Som en del af en badeværelsesrenovering kan du nemt opdatere layout og udseende samt tilføje en træagtig vaskeskab som accent på badeværelset. De rene og neutrale overflader vil minde om en vintage stil. I dette eksempel er der en hængende underskab i valnød lige bag badeværelsesdøren. Dette blev designet af designeren som omdrejningspunktet for badeværelset. Forfængelighed har også mat sort hardware og en bordplade. Gulv af sort porcelæn stentøj med et naturligt udseende dækker gulvet. Designerne valgte denne type fliser, fordi den er lettere at rengøre og installere end andre materialer, herunder sten. Denne gulvbelægning har stadig et naturligt udseende. Affasede undergrundsfliser strækker sig over alle vægge i badeværelset, inklusive brusebadet. Rammeløst glas blev brugt til at give flisen et uendeligt udseende. Bruseren er på 17 kvadratmeter og har en glasskydedør på siden ved siden af ​​toilettet. Armaturer med et vintage look i mat sort kolliderer med de hvide fliser og matcher dem på forfængelighed.

Stilfuldt naturligt træ i et stort badeværelse

stort badeværelse med bruseniche, fritstående badekar og træskabe

I dette master -badeværelse møder rene linjer og neutrale farver genvundet træ og sort -hvide fliser til en designstil, som indretningen fremstiller som moderne boheme. En renovering, der næsten fordobler pladsen på det eksisterende badeværelse, tilføjer mere opbevaring, stil og design for bedre at rumme en familie. Cementfliser med et sort og hvidt arabesk mønster blev brugt til gulvet.

Underskab af naturligt træ og sekskantede fliser i kombinationen af ​​hvidt træ i badeværelset

I brusebadet hviler fliser på væggen, mens sekskantede fliser dækker gulvet. De sekskantede fliser passer også godt til mønsteret på gulvet. Det nye brusebad passer også perfekt ind i hjørnet af badeværelset. Badekarret er et meget vellykket valg samt et eksempel på stil og funktionalitet. Det er et nik til antikviteterne generelt, men det går også med badeværelsets stil.

badeværelse hvidt med mørkt træ kombineret med marmorfliser

badeværelse hvidt med træpanel af badekaret håndvask indirekte belysning på loftet

gæstetoilet i hvidt og træ mod mursten på væggen

badeværelse hvidt med træindretning fliser og metro fliser væg toilet

Previous Post
Originale og skræmmende Halloween-makeup-tips til mænd, kvinder og børn
Next Post
DIY vinduesdekoration til sommer – 8 instruktioner til kreative smykker og fortrolighedsskærme