15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Rengøring af bruserdøren – det fungerer bedst med disse midler!

Rengør brusedør Kalk hjemmemekanismer Rengøringstips til badeværelser

Bruserdøre, brusevægge og brusekabiner af ægte glas nyder stor popularitet i år. De ser særligt elegante ud og skaber en lys og venlig atmosfære på badeværelset. Men for at glasset skal se smukt og indbydende ud i lang tid, er god rengøring og pleje et absolut must. Undrer du dig over den bedste måde at rengøre din bruserdør på? Hvilke hjemmemediciner er egnede til dette, og hvordan kan du med succes forhindre kalkaflejringer og sæberester? Vi fortæller dig svarene på disse og mange andre spørgsmål i vores artikel!

Rengør bruser døren

Hjemmemedicin til rengøring af kalk i brusekabinen i glas

Brusekabiner i glas ser utvivlsomt godt ud, men de kræver meget rengøring. Sæbeindskud og kalkpletter på overfladerne kan permanent beskadige glasdøren og forårsage korrosion. Daglig rengøring er nødvendig for at forhindre, at dette sker.

 • Fjern efter hvert brusebad og tør derefter af – Du kender sikkert allerede dette tip, og selvom det virker for besværligt eller tidskrævende – det er bestemt det værd! Faktisk tager det hele ikke mere end 5 minutter – alt du skal gøre er at rengøre glasvæggene med en nal og derefter tørre dem af med en mikrofiberklud. På denne måde dannes der i første omgang ikke calciumaflejringer.
 • Brug vandafvisende rengøringsmidler – Har du nogensinde hørt om lotuseffekten? Det sikrer, at vanddråber meget lettere ruller af brusevæggene og på den måde sætter sig mindre sæberester. De måder, hvorpå du kan opnå denne effekt, er uendelige – der er mange vaskemidler på markedet med en vandafvisende effekt. Foretrækker du, at det er mere miljøvenligt? Så kunne du rense din bruserdør ved at gnide overfladerne med en halv kartoffel.
 • Lad døren stå åben efter hvert brusebad – Ventilation af badeværelset efter brusebad vil med succes forhindre, at der dannes skimmelsvamp.

Rengør bruser døren med citroner

Brusekabine rengøring hjemmemedicin mod kalk på badeværelset

Hvis livet giver dig citroner, kan du bruge dem til at rengøre din glasbruser. Citrusfrugten er en rigtig allrounder i husstanden og som en bonus dufter den også himmelsk godt.

Til dette har du brug for:

 • 3-4 citroner – alt efter hvor stor bruserdøren er
 • en sprayflaske
 • destilleret vand
 • Mikrofiberklude

Og sådan gøres det:

 • Pres saften ud af citronerne og hæld den i sprøjteflasken sammen med destilleret vand.
 • Ryst flasken godt, og sprøjt bruselågen med opløsningen.
 • Lad det sidde i cirka 5 minutter og tør det af med en nal.
 • Poler derefter overfladen med en mikrofiberklud.

Rengør glasdørsdøren med eddike

Bruseglasrensning kalkglas brusekabine Badeværelsesindretningstendenser

Kæmper du med nogle genstridige kalkpletter på dit badeværelse? Der er eddike i hver husstand, og det er et af de bedste hjemmemediciner til rengøring af bruserdøren.

Hvad du har brug for:

 • en sprayflaske
 • Eddike og vand i forholdet 1: 3
 • En svamp
 • en blød klud

Sådan går det:

 • Bland eddike og vand sammen og hæld i sprayflasken.
 • Sprøjt glaslågen med eddikeopløsningen, og lad den virke i mindst 15 minutter. Ved genstridige pletter anbefaler vi en eksponeringstid på omkring 25 til 30 minutter.
 • Skrub til sidst forsigtigt og forsigtigt med svampen og tør derefter af med kluden.

Rengør bruselågen med skyllemiddel?

Indretning af badeværelset på en moderne måde Levende trends Glasbrusekabine

Skyllemidlet er på ingen måde aggressivt, har en fantastisk lugt og sikrer en dejlig glans i dit badeværelse. Sådan kan du bruge den til at rengøre din glasbruserdør:

 • Fyld en lille spand med varmt vand, og tilsæt lidt skyllemiddel.
 • Kom blandingen på glasdøren med en mikrofiberklud og gnid den grundigt ind.
 • Tør derefter med et rent køkkenrulle.

Skyllemiddel sikrer et rent og skinnende brusekabine

Rengøring af bruser døren kalk moderne møbler små badeværelsestip

Da konventionelt opvaskemiddel til opvaskemaskine indeholder omkring 10 procent citronsyre, kan du nemt fjerne kalkpletter og sæberester i dit brusebad. Hvordan gør man det:

 • For mere genstridige pletter skal du bare gnide overfladen direkte med afspændingsmiddel, lade det stå i ca. 10-15 minutter og skyl til sidst med koldt vand og polér med en mikrofiberklud.
 • Hvis du kun skal fjerne lette, friske snavsrester, blandes afspændingsmiddel med rengøringsvand i forholdet 1: 3. Tør bruselågen af ​​med opløsningen, lad den stå i 10 minutter og skyl derefter med rent vand og polér med en blød klud.

En rigtig altmuligmand i husstanden – rengør bruserdøren med en rengøringssten

Bruser Rengøring af glasset Hjemmemedier Indretning af badeværelset på en moderne måde Levende tendenser

Håndvaske, rustfrit stål, gryder, kogeplader og havemøbler – rengøringsstenen er en rigtig allrounder i husstanden, og du kan også bruge den til at rengøre din glasbruser og fjerne kalkpletter med succes. Sådan bruges det:

 • Fugt den medfølgende svamp lidt og gnid den over rengøringsstenen. Klem derefter svampen flere gange og gnid forsigtigt de snavsede områder med den. Lad virke i 10 minutter og skyl med rent vand. Tør til sidst af med en ren, tør klud.

Bekæmp genstridige pletter med damprenseren

Rengøring af bruserdøren Hjemmemedicin tips Badeværelsesindretning moderne

Selvom du rengør dit badeværelse regelmæssigt, er en grundig rengøring af brusekabinen nødvendig en gang om måneden. En damprenser er perfekt til dette, fordi selv de svært tilgængelige hjørner kan nås med det passende tilbehør. Det eneste, man skal passe på, er en høj damptemperatur – det er den eneste måde, man med succes kan fjerne alle bakterier og få bruserdøren funklende ren.

Rengøring af bruserdørens hjemmemekanismer tips til badeværelsestendenser 2019

Previous Post
Originale og skræmmende Halloween-makeup-tips til mænd, kvinder og børn
Next Post
DIY vinduesdekoration til sommer – 8 instruktioner til kreative smykker og fortrolighedsskærme