15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Dyson V11 sammenlignet med tidligere model V10 – er det prisen værd?

Der er støvsugerproducenter på markedet i dag, der anses for at være de bedste, og Dyson V11 er et nyt eksempel på dette. Ifølge udviklerne er den nyeste trådløse model som efterfølger til Dyson V10 den bedste endnu. Det kommer ud med mere strøm, rengøringstid og et smart nyt digitalt display. Så find ud af, hvad der er nyt her, og få din vurdering af rengøringsassistenten med nye ekstra funktioner.

Trådløst Dyson V11 et overblik

innovativ teknologi i den nye model støvsuger dyson v11

Dyson V11 Absolute er mærkets dyreste støvsuger til dato. Dette har et jazzet nyt digitalt display, der viser dig præcis, hvor meget rengøringstid der er tilbage. Auto -tilstanden justerer også sugeeffekten for at opnå optimal batterilevetid og ubesværet rengøring. For at topse det skal det nye produkt være mere kraftfuldt og have længere batterilevetid end V10 -modellen. Dyson hævder, at dens nye V11 trådløse støvsuger ikke kun er smartere, den har også 20% mere sugeevne end forgængeren, Cyclone V10. Den nye model ligner V10, men har nogle ret lokkende opdateringer, der adskiller den fra sine konkurrenter. Mest markant er det intelligente digitale display, som ikke kun viser batterilevetid, men også forfiner estimater over tid.

gulvhoved med roterende børste trådløs støvsuger til rengøring af tæpper

Absolute -modellen har også en automatisk rengøringstilstand, der tilpasser sugeeffekten til gulvtypen. Dette sparer dig for at skulle skifte, mens du optimerer batterilevetiden. Men matcher den nye støvsuger virkelig sit forhold mellem pris og ydelse? Find ud af, hvordan Dyson V11 kan sammenlignes med tidligere modeller. Få et overblik over, hvad der er nyt for at sammenligne hele sortimentet, og find den bedste løsning for dig. Læs videre for at lære mere om, hvordan den sammenligner med hensyn til funktioner og specifikationer.

Trådløse støvsugere i sammenligning

Dyson V11 bevarer de designændringer, som forbrugerne kunne lide med Dyson V10. Disse er for eksempel større kapacitet og længere batterilevetid samt et par andre nyttige ekstraudstyr. Så de vigtigste tilføjelser er følgende:

Digital display og tidskontrol – Begge nye modeller har et dynamisk digitalt display. Dette vil fortælle dig, hvilken rengøringstilstand du er i, og nedtælling af batterilevetiden fra sekund til sekund, hvilket gør opladning halvvejs rundt i huset til fortiden. Ifølge Dyson overvåger V11 konstant ydeevnen og justerer batteriets estimater over tid under hensyntagen til rengøringstilstand, anvendte værktøjer og jordtype. Displayet minder dig også om, når filtrene skal rengøres. Det viser også, om der er nogen blokeringer.

Mere ydeevne og længere rengøringstider – Ifølge producenten har Dyson V11 20% mere sugeevne end V10. I gulvrensningstilstand (i miljøindstillingen) kan dette tage yderligere 60 minutter. Det er en forbedring i forhold til V10, som kun varer cirka 45 minutter. Dette gør udsigten til fuld rengøring til en reel mulighed for større husstande. Den ekstra driftstid betyder dog også, at opladning tager en time længere end V10-, V7- og V6 -serien, der er omkring fire og en halv time. Det nye produkt har en digital motor og det hidtil mest kraftfulde batteri.

Andre fordele

nye ekstramaterialer såsom en digital motor i håndtaget på dyson v11

Så i hjertet af støvsugeren er den opgraderede digitale motor, som nu har en tredobbelt diffusor til forbedring af ydeevnen. Ifølge Dyson retter de to første diffusorer luftstrømmen og reducerer turbulens. Dette øger sugeeffekten, mens den tredje diffusor formodes at reducere støjniveauet. Motoren bruger også tryksensorer til at sende information tilbage til mikroprocessoren – vakuumets hjerne – op til 8.000 gange i sekundet. Du vil derefter blive advaret om problemer via det digitale display. Motoren bruger også tryksensorer til at sende information tilbage til mikroprocessoren op til 8000 gange i sekundet. Du vil derefter blive advaret om problemer via det digitale display.

integreret display viser automatisk tilstand på digitalt display ny model dyson v11

Den dyrere Dyson V11 Absolute -model har et ekstra trick i ærmet: autotilstanden. Dette fungerer dog kun, hvis du har fastgjort det stærke gulvhoved og automatisk tilpasser sig forskellige gulvtyper for at opnå de bedste rengøringsresultater og optimere batterilevetiden. Gulvhovedet har en ekstra digital motor og måler modstand for at bestemme, hvor meget strøm der er brug for. Som en enkel, men nyttig tilføjelse, skubbes det nye tilbehør på rengøringsrøret, så du kan bære to mini -værktøjer, f.eks. Kløveværktøjet eller polstringsbørsten. Dette er måske ikke så revolutionerende, men det sparer dig for at gå på trapper og gå frem og tilbage fra din bil, når du skal rengøre i et svært hjørne.

Praktisk opbevaring

opbevaring af moderne støvsugere med vægophæng praktisk taget derhjemme

V10 vejede hele 2,6 kg, mens V11 vejer lidt over 3 kg takket være det større batteri. Dette er stadig ret gennemsnitligt for en trådløs støvsuger, så det er ikke den store ulempe. Det er dog værd at sikre, at du er komfortabel med lasten, især hvis du kan rengøre længere. Hverken V11 eller V10 kan stå alene. Så hvis du ikke har lyst til at bore kajen i din væg for at oplade den eller efterlade din støvsuger i stykker i et skab, har Dyson lanceret et nyt stativ kaldet Dyson Dok. Du kan opbevare din støvsuger og tilbehør pænt i dockingstationen. Fem ekstra værktøjer er også inkluderet, herunder et madrasrensningsværktøj og en lille blød støvbørste til møbler og persienner.

nye modeller af trådløse støvsugere i japansk butik

Snart er Dyson V12 også til salg. For nu kan folk kun spekulere i, hvad efterfølgeren vil tilbyde, og hvilken slags nye funktioner forbrugere vil se. Producenten har vist stor interesse for at bruge kraftfulde sensorer til at understøtte støvsugningsprocessen, så funktionerne i V11 vil sandsynligvis blive inkluderet i V12. Du har dog længere batterilevetid og kan bruge mere kraftfuld sugning. Denne kraftfulde sugning giver dig mere frihed ved rengøring af alle slags forskellige overflader. I sidste ende vil Dyson helt sikkert forsøge at forbedre de specifikke ydelseskvaliteter i den nuværende model yderligere og samtidig bevare de fremragende egenskaber ved Dyson V11.

Previous Post
Originale og skræmmende Halloween-makeup-tips til mænd, kvinder og børn
Next Post
DIY vinduesdekoration til sommer – 8 instruktioner til kreative smykker og fortrolighedsskærme