15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Makeup-tricks-Sådan brugte Marilyn Monroe make-up dengang

marilyn-monroe-ca-1952-foto-nickolas-muray-george-eastman

Makeup er en fantastisk måde at fremhæve dit look og udstråling af dit ansigt. Du kan forbedre dine naturlige egenskaber endnu mere med et par makeup-tricks. Dette blev også bevist af en af ​​de smukkeste kvinder, Merilyn Monroe. I denne artikel vil vi vise dig et par stykker Makeup tricks af disse smukke damer, som du kan bruge i hverdagen med dagens make-up.

Makeup tricks for vole læber

marilyn-monroe-make-up tricks fuld-røde-læber

Som du ved, er læbestift et af Marilyn Monroes varemærker. Men vidste du også, at en af ​​de Makeup tricks af Merilyns makeup stylist var ved at tage fem nuancer af læbestift på? På denne måde virker læberne fyldige og større. Det du dog skal huske på er, at den mørkeste nuance skal påføres mundvigen, mens nuancerne bliver lysere og lysere mod midten af ​​læberne.

Makeup-tricks med vaselin

marilyn-monroe-makeup tricks inspiration

Du kan få din hud til at se friskere og blødere ud bare ved hjælp af vaselin. Påfør det på ansigtet inden makeup, og effekten er glødende hud.

Cat look

marilyn-monroe-fuld-læber-subtil-øje-makeup

Brug kunstige øjenvipper til denne effekt, men fastgør dem kun til den ydre del af den øvre vippelinje. Det er også en af ​​de nyttige Makeup tricks af Marilyn Monroe. Påfør til sidst to lag mascara over hele vipperne.

Makeup-tricks til at understrege ansigtet

marilynmonroe-makeup-rød-skinnende-læber

Dette trick fungerer meget godt på hjerteformede ansigter, ligesom Marilyn, for at gøre den nederste del af ansigtet smallere, hvilket også får det til at se smallere ud generelt. For at gøre dette skal du først anvende en korrektur på den øverste del af ansigtet. Dette understreger øjenbrynens buer. Vælg derefter en mørkere nuance til pulveret, der vil fremhæve funktionerne i det nedre område.

Smink øjnene

monroe-marilyn-makeup-inspiration

En af Makeup tricks er for øjneneanvende en sort eller brun eyeliner. Dette skal starte ved det indre hjørne af øjet og strække sig over hele låget, hvorefter du tilføjer en dygtig kurve. På denne måde understregede makeupstylisten også Marilyn Monroes øjne.

Makeup -tricks – Opret en skygge

Marilyn Monroe rød læbe updo

Du kan skabe en illusion af en skygge ved at anvende en brun eyeliner på det nederste, ydre hjørne af øjet. På denne måde vil det virke som om øjenvipperne kaster en naturlig skygge. Endelig er der endnu et trin, hvor du fylder området mellem den øvre eyeliner og den skygge, du har fået med en hvid kohl.

Makeup -tricks – rødmen

Marilyn-Monroe-blå-øjne-pink-læber

Til rødmen skal du vælge en naturlig farve. Hvis du vil efterligne Marilyn, skal du vælge en koralfarve til dine kinder. Skønhed tyede til denne skygge, fordi den får huden til at se frisk og sund ud.

tips til marilyn-monroe-makeup

Previous Post
At købe en lommekniv: en stilfuld gaveidé med en særlig karakter
Next Post
Tinker vinduesdekorationer i efteråret – 15 håndværksideer til børn