15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvilken rødme passer mig? Tips og eksempler til enhver hudtype

Med rødme kan du give ansigtet et nyt strejf og modellere ansigtsegenskaberne. Det handler om at få resten af ​​ansigtet til at se lysere og friskere ud. Men du bør bruge den rigtige rødme farve til din hudtone. Målet er at vælge en sådan nuance, der matcher farven på dine kinder, når de naturligt rødmer. Men rødme kan også gøre din aftenmakeup så meget bedre. Vores eksperter fortæller dig, hvilken rødme der passer til hvilken hudtype.

Hvilken rødme passer til hvilken hudfarve?

hvilken rødme farve lys hudtype

Hudtype lys

Kvinder med lys hud bør hellere undgå farvestrålende nuancer. Lyse pink, fersken eller lyse koraltoner får din porcelænshud til at skinne. Gå efter en rødme med en cremet tekstur, der giver din hud en naturlig finish. Cream rouge blandes godt og ser meget naturligt ud.

Dup rødmen på dine kinder med fingrene eller spred den forsigtigt med en rødme. For meget produkt eller brug af mættede nuancer skaber et absurd klovnelook. Undgå en makeup faux pas ved at vælge den rigtige rødmeintensitet til en naturlig skylning af kinderne.

hvilken rødme passer til hvilken hudtype lys medium mørk

Hudtype medium

Ligesom den lyse hudtype er lyserøde og ferskenfarver også de bedste valg her. Du bør dog bruge en dybere nuance eller anvende lidt mere, indtil du opnår den ønskede intensitet. En rig pink og endda visse lilla toner vil smigre din hud – især hvis du anvender rødmen de rigtige steder. Find ud af det ved at smile og se, hvor dine kindben stikker ud. Påfør en lille smule rødme på de ydre kindben i en halvmåneform.

Tip: Hvis du har olivenhud, skal du undgå køligere nuancer som blomme.

hvilken rød farve passer til hudfarve lys mørk

Hudtype mørk

Dyb rød, appelsiner og lilla er ideelle rødme for dem med mørk hud. Tricket er at vælge farvestrålende rødme. Disse farver, i modsætning til pulverrosa, får din hud til at se strålende ud i stedet for bleg. Vælg en fuchsia -skygge (som en mørk glødende orkidé), hvis din hudton ser varmere ud. Dybe tangerintoner ser godt ud på en sej fyr.

Hvilken rødme passer til hvilken hudfarve – eksempler

Rød farve, hudtype, lys lilla

Hvis du har ekstremt bleg eller lys hud med en blålig undertone, skal du vælge en kølig lyserød farve. Alt, der ser varmt ud, kan få din hud til at se rødlig ud.

Krysten Ritter – Lys hud med en gul undertone

Krysten Ritter lys hud blød farve fersken

Hvis du har lys hud med mørke øjne og hår, anbefales det, at du bruger varme lyse farver på kinderne. Rose rødme giver dit ansigt mere varme og smigrer din teint.

Isla Fisher

Isla Fisher Blush farve fersken

Rødhårede har normalt lys hud. Dette skyldes manglen på eumelanin. Eksperter anbefaler rødhårede kvinder at bære rødme i nuancer af pink og fersken. Alle nuancer er tilladt undtagen koraller!

Blake Lively

Blake Lively blond lys hudrød farve

Lilla og ferskenrosa med et strejf af guld passer bedst til guldblonde kvinder som Blake Lively. Lyserøde nuancer er velegnede til lysblondt hår. Mørkeblonde kvinder er velkomne til at vælge en rosé med en brunlig undertone.

Eva Mendes

Eva Mendez hudtype Oliv Gold Rouge

Stjerner som Eva Mendes, Kim Kardashian og Jessica Alba har olivenhud. Eksperter anbefaler at bruge en creme bronzer først til at definere dine kinder og derefter duppe en ferskenfarvet rødme med røde undertoner på toppen.

Lucy Liu

Lucy Liu hudtype olivenrosa rød farve

Olivenhud med brunlige undertoner fungerer bedst med brun rødme med et strejf af lyserød. Dette får huden til at se friskere ud.

Chrissy Teigen

Chrissy Taigen Hudtype Dark Rouge Color Berry tone

Hvis du har en gylden teint som Chrissy Teigen, kan du prøve en dæmpet brunlig rødme med et strejf af pink. Disse nuancer af rødme vil tilføre dit ansigt den perfekte touch og få dine kinder til at se ud som om de er blevet kysset af solen.

Kerry Washington

Kerry Washington hudtype mørk rødme

En varm fersken nuance får mørk hud til at skinne rigtig flot. Men du kan også fremhæve dine kinder med lyse, lyse farver som pink.

Lupita Nyong’o

Lupita Nuongo hudtype mørk rødme

En superpigmenteret cremeblush i dæmpede nuancer er bedst til mørke hudtyper. Varme koraller og røde toner med rige brune undertoner er perfekte.

Blush som et pulver eller creme?

Blusher -varianter med pulverstikfløde

Når du har fundet den rigtige nuance, er det let at vælge en tekstur: creme rouge og blush blyanter fungerer godt for normal til tør hud og rødme pulver til normal til fedtet hud. Her er hvorfor: Som en fugtighedscreme vil fløjlsagtig creme rødme trænge ind og fugte din hud bedre. Pulverblushen har derimod en mattende effekt og kan hjælpe med at fjerne overskydende olie fra huden.

Rouge pulver: Dette bør være din yndlings hverdagslige rødme. Det føles let på huden og er meget let at påføre med en børste. Pulverblushen er perfekt til let skinnende hud på grund af sin matteeffekt.

ruhed creme forskellige nuancer koralrosa

Rouge creme: Cream Blush er et synonym for langvarig rødme. Det holder meget længe, ​​især når det er indstillet med pulverblush. Dette produkt er perfekt til kvinder, der tilbringer meget tid udenfor. Formlen er ekstra fugtgivende – en egenskab du ville elske under tørre luftforhold. Påfør denne blush med fingrene, og sæt den på plads med en matchende pulverblush for at sikre, at farven ikke falmer.

Blush blyanter pletter hvilken farve cremet konsistens

Flydende rødme / læbe & Kind plet: De såkaldte pletter giver læber og kinder naturligt farveaccenter. De tilpasser sig enhver hudtone og sikrer et naturligt, rosenrødt udseende. Den vandtætte formel giver huden en langvarig glød.

Blush giver din make-up en frisk finish. Har du fundet den ideelle rødme til din hudfarve? Find derefter ud af, hvordan du konturerer ansigtet og anvender rødme korrekt.

Previous Post
Originale og skræmmende Halloween-makeup-tips til mænd, kvinder og børn
Next Post
DIY vinduesdekoration til sommer – 8 instruktioner til kreative smykker og fortrolighedsskærme