15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tips til gråt hår-makeup: Masser af inspiration og de smukkeste make-up-looks!

Gråt hår blev betragtet som en uønsket konsekvens af aldring i mange år. Sølvhår, også kendt som bedstemorhår, nyder imidlertid stigende popularitet blandt yngre kvinder og er en af ​​de mest populære og ekstravagante hårtendenser af alle. Talrige superstjerner som Lady Gaga, Rihanna, Kelly Osborne og Miley Cyrus beviser for os, hvor sej tendensen faktisk kan se ud. Men for virkelig at vise dine grå hoveder frem, er der et par makeup-relaterede ting, som du bør være særlig opmærksom på. Men det er det, vi er her for dig! I denne artikel finder du de bedste grå makeup til hår, der giver et spektakulært look!

Makeup-tips til kvinder over 50 Granny Hair-trend

Sølvhår er elegant, unikt og tiltrækker altid alles opmærksomhed. Af denne grund er tendensen kun egnet til de meget modige og selvsikre kvinder. Uanset om du vil farve din manke permanent eller kun midlertidigt med en hårspray i gråt, skal du ty til mange farvede accenter i dit outfit, tilbehør eller make -up – ellers risikerer du at se for bleg og farveløs ud.

Grå hår makeup tips til et fejlfrit look

Gråt hår makeup tips hårtrends kvinder læbestift rød mat

Uanset om det er farvet eller naturligt – det fine ved gråt hår er, at skyggen for det meste er ret neutral. Med den rigtige make-up understreges og iscenesættes dine sølvhoveder på en vidunderlig måde. Har du aldrig brugt lys rød læbestift eller rødme dagligt? Så er det tid til at starte – makeup til gråt hår kan være lidt dramatisk og iøjnefaldende. Risikoen for, at du ender med at se for bleg ud, er ret høj, og derfor er læbestifter og øjenskygger i de neutrale nøgenfarver ret uegnede.

Velplejet og strålende hud er et absolut must!

Grå hår Makeup Tips Smokey Eyes Eye Make Up

Gråt hår fanger øjet og gør alligevel opmærksom på dit ansigt. Det er derfor meget vigtigt, at din hud altid er velplejet. Det vigtigste er, at du bruger den rigtige nuance til dit fundament. Som tommelfingerregel skal farven matche din spaltning, ikke din hånd. Hvis du ikke er helt sikker på, hvilken skygge der fungerer bedst for dig, anbefaler vi, at du søger råd fra en professionel på et parfumeri.

Brug highlighter eller blush for mere glans!

Makeup-tips til ældre kvinder, der anvender make-up på øjnene

Smukt skinnende, lyserøde kindben skaber en meget flot kontrast til det grå hår. Så hvis du ikke vil se for bleg eller træt ud, kan du bruge en rødme eller highlighter. Sørg dog for, at du ikke bruger for stærke farver. Subtile og blide nuancer som lyserød, abrikos eller fersken giver dit ansigt friskhed og giver lidt farve i et gråt look.

Grå hårmakeupstip – Fremhæv dine øjenbryn

mat læbestift mørkerød sort eyeliner makeup tips

Udtrykket af vores ansigt afhænger i første omgang af vores øjenbryn. Afhængig af form, farve og tæthed sikrer de et meget individuelt look. Hvis du har naturligt mørke øjenbryn, skal du betragte dig selv som virkelig heldig. Men hvis dine øjenbryn er lette, er det bedst at enten farve dem eller fremhæve dem med en øjenbrynsblyant – dette vil give dit ansigt mere udtryk.

Øjenmakeupstip til gråt hår

Makeup tips til gråt hår mørkerød neglelak korte negle

Som allerede nævnt er de neutrale nøgen nuancer tabu for gråt hår, og det gælder også øjenmake-up. Iført mørke og dramatiske smokey øjne i hverdagen? Ja, det er helt fint med sølvskåle! Men hvis du bruger en eyeliner, skal du vælge en varm skygge af brun eller marineblå. Hvis du har lys hud, er det bedre at undgå sort eyeliner – kontrasten til håret bliver alt for stærk, og farven ser alt for aggressiv ud.

Den rigtige læbestift fuldender dit look helt

Grå hår makeup tips lyserød læbestift hudfarve

Valget af den rigtige læbestift bør naturligvis ikke mangle udover de grå hår makeup-tips. Udover hårfarve spiller hudtype og læbeform også en afgørende rolle. Delikate nuancer som rose, pink, koral eller fersken er perfekte til daglig brug og til kontoret. Lyse røde læber er indbegrebet af kvindelighed og en tidløs klassiker. De skaber en stor kontrast til dit grå hår og ser utroligt attraktive ud.

De bedste grå hår makeup tips til ældre kvinder

Makeup-tips til kvinder over 50 blå eyeliner øjenmakeup

Er du en af ​​de kvinder, der stolt bærer dit naturlige grå hår og gerne vil vide, hvordan du bedst matcher din makeup med det? Vi har også et par nyttige grå makeup-tips til dig.

  • De lyse pasteltoner, brune og nøgen nuancer bør erstattes af sart fersken eller pink.
  • Brug af en fugtighedscreme er et must for glødende og smidig hud.
  • Pulver sætter sig i folderne, hvilket skaber et hårdere udseende på den måde. Brug i stedet et flydende fundament.
  • For at dit look ikke fremstår for aggressivt og overbelastet, anbefaler vi, at du fremhæver enten øjnene eller læberne.

Tips til gråt hår – flere ideer og inspiration

pink mat læbestift bedstemor hårtrends 2020

Med en rig rød læbestift kan du sætte dine læber i rampelyset

Pixie Haircut Frisure Makeup Tips til kvinder over 40

Forskellige nuancer af pink er også et sikkert valg.

Pixie Haircut Granny Hair Hair Trends

Delikate lyserøde toner giver dit look mere friskhed.

Grå hårsminketip til kvinder over 50 år lange bob-frisure med pandehår

Enkel øjenmakeup og fremhævede læber gør dit grå hår umiddelbart velegnet til kontoret.

Moderigtigt senior kvinde, der står foran den hvide dør

Farvede højdepunkter i make-upen understreger dine grå hoveder på en vidunderlig måde.

Gråt hår Make Up Tips Granny Hair Hair Trend

Dramatiske smokey øjne og mørke læber i hverdagen? Dette er ikke et problem med sølvhår!

brune røgfyldte øjne øjenmakeup nøgen læbestift

Læbestifter i fersken nuancer og grå-guld øjenmakeup giver dig en frisk glans.

Øjenmakeup til kvinder fra 50 smokey eyes til hverdagen

Previous Post
Originale og skræmmende Halloween-makeup-tips til mænd, kvinder og børn
Next Post
DIY vinduesdekoration til sommer – 8 instruktioner til kreative smykker og fortrolighedsskærme