15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Night king make -up til Halloween – instruktioner, ideer og tips til kostume

Nachtkönig make-up ansigt-krop-instruktion

Alle, der har set hitserien Game of Thrones, kan være enige om, at White Walkers er skræmmende. Og nu, når “vinteren” allerede er her, vil mange gerne efterligne dit skrækindjagende look til årets Halloween. Da fantasy-tv-serien nyder stor popularitet på verdensplan, er mange færdige kostumer og masker af de mest berømte figurer allerede tilgængelige. En af dem er Natkongen, der leder de udødes hær. I stedet for at købe en dyr Night King-maske kan du også genskabe looket til Halloween med vandmakeup og specialeffektmakeup. Hvordan kan du lægge din egen make-up som Night King, samt nogle nyttige tips til et vellykket kostume kan findes i det følgende.

Hvem er natkongen fra Game of Thrones?

nat-konge-spil-af-troner-idé-halloween-kostume-make-up

Inden han blev til en White Walker, var Night King en første mand. Skovens børn gjorde ham til den første hvide rollator, der forsvarede sig mod de første mennesker. Han kan genoplive døde mennesker og dyr og gøre dem til en hær af revenanter. Hele denne verden ud over muren er i første omgang bare en legende, som ingen i Westeros tror på. Jon Snow så imidlertid hæren bag muren og meddelte truslen. I de sidste par sæsoner marcherer natkongen mod muren og Westeros med de andre hvide vandrere og de dødes hær.

Gør Night King til Halloween

Nachtkönig makeup-tips-ideer-make-up-halloween-gør-det-selv

At efterligne kongen af ​​de hvide vandreres udseende er slet ikke let og kræver meget dygtighed, tålmodighed og den rigtige make-up for specialeffekter for at se så realistisk ud som muligt. Hvide vandrere har hvidgrå hud, hvorigennem deres kranier kan ses. Denne effekt kan efterlignes perfekt med den rigtige make-up. Hvis du selv vil skabe det skræmmende look af Night King, er der mere end én mulig variant. For eksempel kan du bruge flydende make-up maling i hvid, sort, grå og blå. Med Special FX latexmælk kan konturerne af White Walkers ansigt udformes bedre og make-up masken gøres mere realistisk. Hornene kan også tinkeres med latexmælk og lufttørrende ler.

Hvis du sminker dig som Nattens Konge, skal du forvente, at hele processen normalt tager omkring 5-6 timer og endnu mere for begyndere. Som et resultat er denne kostumeidé ikke egnet til det sidste øjeblik.

nat konge makeup halloween kostume idé tips

Med det rigtige tilbehør kan selv damer efterligne Night King’s forfærdelige look på Halloween. Selvom mange optræder som hvide vandrere på Allehelgensdag i år, ville du med et vellykket Night King -kostume sikkert undre alle gæster til festen og samtidig skræmme dem. Til dette uhyggelige look skal du bruge følgende tilbehør:

  • Skaldet hætte
  • lyse blå kontaktlinser
  • Latexhorn lavet af lufttørrende ler og latexmælk
  • Hudlim og voks
  • Vandmakeup i hvid, sort, grå, blå og rød
  • Børster i forskellige størrelser

nat konge makeup tutorial halloween makeup trin

Når du har samlet alt, hvad du har brug for at lægge Night King Make-up, kan du starte med det samme. Det er tilrådeligt at tinker hornene et par dage i forvejen, så de har tid nok til at tørre ud. Inden du starter den egentlige makeup, skal du tage de blå kontaktlinser på. Hvis du har blå øjne, kan du springe dette trin over, men effekten kan gå tabt lidt, da natkongens øjne er lyse blå.

nat-konge-make-up-spil-af-troner-kostume-halloween

Sæt derefter den skaldede hætte på og dæk øjenbrynene først med hudlim og derefter med hudvoks. Lim nu hornene på emhætten godt, så de bliver på dit hoved hele natten. Natkongens horn ligner en krone, så det er bedst at arrangere dem i en cirkel oven på dit hoved. Det er bedst at følge originalen. Hvis du ikke vil lave så mange horn, kan du simpelthen finde på nogle af dem.

nat-konge-make-up-halloween-blå-farve-kontaktlinser

Når hornene er fast på hovedet og øjenbrynene er dækket, kan du begynde at male ansigtet. Brug en større pensel til dette og mal ansigtet og hovedet lyseblåt eller gråt ved kun at udelade øjenområdet. Lav dem med rødt og sort for at fremkalde natkongens gennemtrængende udseende. Mal læberne enten røde eller grå med sorte konturer. Nu kommer det til detaljerne. Revner, rynker og andre linjer i White Walkers ansigt kan sammensættes med forskellige nuancer af hvidt, blåt, gråt og sort. Vær opmærksom på de små ting for at skabe det perfekte look.

nat-konge-make-up-halloween-tips-horn-farver

Der er mange muligheder for at sminke Nachtkönig, og du kan også oprette din egen version af den velkendte karakter. Det vigtigste er, at farverne og ansigtets konturer matcher originalen. Sørg for at bringe dine gennemborende øjne til festen, og det iøjnefaldende udseende er garanteret.

Ideer til et Night King -kostume fra Game of Thrones til Halloween

nat-konge-make-up-halloween-kostume-idé-tips-efterligne

Anvendelse af natkongen-make-up er simpelthen ikke nok til et komplet look til Halloween. Du har stadig brug for et matchende kostume, der fuldender udseendet af White Walker. Til rustning af natkongen kan du f.eks. Bruge et samurai -kostume, eller du kan redesigne dit eget tøj. Grå og sort er perfekte farver til tøj. Kostumet skal ligne rustninger, så tøj af læder passer godt til det.

nat-konge-make-up-halloween-make-up-idéer-ansigt-krop

Som et alternativ til Night King -kostumet er der et godt kropsmaleri. Til dette har du dog brug for en hjælpende hånd, som skal male de svært tilgængelige områder, såsom ryggen. Du kan enten udgøre kroppen som natkongens rustning eller som et skelet. Brug de samme farver, som du brugte til at danne dit ansigt.

nat-konge-make-up-kostume-maske-efterligne

Hvis du leder efter passende tilbehør til Nachkönig -kostumet, så er et “isnende” spyd stadig det perfekte tilbehør. Du kan endda lave og dekorere det selv. Hvis du ikke vil sminke dine hænder, kan du i stedet krydre et par sorte handsker for at fuldføre kostumet. The Night King er den perfekte forklædningsidé for store fans af Game of Thrones -episoden og passer perfekt til Halloween eller Cosplay. Vi ønsker dig en masse sjov!

Previous Post
De uhyggelige Halloween -dekorationer til en god fest
Next Post
Moderne hus i den vestlige bugt i Sydafrika