15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Halloween make-up tips til børn og voksne-skægsmink

Hvis du vil klæde dig ud som pirat, cowboy, mexicaner, ridder, musketeer eller mafiosi fra 1920’erne til karneval eller Halloween, er skægget et vigtigt kendetegn. For små overskæg er maleri at foretrække frem for at stikke på, fordi et sådant skæg ikke kan falde af og se lige så realistisk ud. I dagens artikel finder du ideer til skæg af forskellige typer, der simpelthen er en del af kostumet og også er lette at tage på. Med disse Halloween makeup tips det vil lykkes dig at tage det perfekte skæg på!

Tips til Halloween-make-up-slags-skæg-make-up

Halloween make -up tips – skægets form

overskæg-make-up-skabeloner-mexicansk-fransk

Forskellige mennesker og forskellige aldre havde også forskellige regler om, hvem der kunne have skæg på. I tilfælde af grækere og romere havde præster og senatorer fuldt, velformet og velplejet skæg, mens slaver og mennesker generelt slet ikke havde skæg. I 1500-tallet bar militærpersonale i Frankrig såkaldte henri quatres eller fipskæg og fipskæg. Hvis kostumet allerede er bekymret, skal du stadig bestemme nogenlunde, hvilken form skægget skal have i denne alder.

Halloween make -up tips – den kosmetik du har brug for

pirat-make-up-barn-skæg-kajal-karneval

Der er naturligvis flere måder at lægge makeup på et skæg. Til dette har du brug for forskellige kosmetiske genstande og værktøjer såsom sort og brun karnevalsmake-up (helst vandbaseret), stubsvamp, kosmetiske svampe, øjenskygge, tynde børster og kohl-blyant.

Cowboy make -up – instruktioner og ideer til karneval, Halloween & Co

Piratmakeup til Halloween eller Mardi Gras: ideer til kvinder, mænd og børn

Børn sminkede sig til Mardi Gras som populære superheltidéer & Instruktioner

3-dages skægmake-up med en stubbesvamp

Halloween make-up tips skæg-make-up-stubbe-svamp-tre-dages skæg

Det afslappede tredages skæg er relativt let at dyrke hos mænd, men hvis du vil give kvinder og børn det maskuline look gennem make-up, så er stubsvampen perfekt. Med den åbne porede svamp kan der realiseres en realistisk stub, der giver looket den ekstra portion maskulinitet.

Jack Sparrow skægmakeup med kohl

jack-spurve-skæg-make-up-kajal-fletning-stick

Jack Sparrow har været en af ​​de mest populære kostumeidéer i de seneste år. Hans skæg er symbolet på oprør og vildskab og emmer af en afslappet charme. Du kan lave overskæg med kohl, men til flettet fipskæg skal du bruge et falsk skæg.

kaptajn Hooks snoede overskæg 

Halloween make-up tips skæg kaptajn hook idé

Endnu en ikonisk pirat, der har et smukt skulpturelt og velplejet overskæg – Captain Hook fra Peter Pan! Lav fine halvcirkelformede linjer op til det ydre hjørne af munden og træk krøllen op med et sving. Hvis du ønsker det, kan du også male en fipskæg på hagen.

Anonymt grin mærke make up 

halloween-make-up-tips-overskæg-anonym-pink-kinder

V for Vendetta, også kendt som Guy Fawkes -masken, blev berømt gennem filmen med samme navn, men hackergruppen Anonymous bærer også den samme maske i deres videoer. Hun er allerede blevet et symbol på protester mod politikere og etableret magt. Det grafiske overskæg og den fine gedebuk er umiddelbart genkendelige og lette at tage på.

Seneca Cranes underlige skæg

Halloween make-up tips seneca-kran-bart-make-up

Det fintmejslede skæg af figuren Seneca Crane i Hunger Games er præget af en særlig form og har endda sin egen fanside på Facebook! The Supreme Playmaker er kendt som en perfekt entertainer og i modekredse. Vær meget præcis med børsten på kinderne, så det lykkes dig at skabe disse stiliserede bølger.

Iron Man’s skæg kaldes et Balbo -skæg

skæg-make-up-kvinde-jern-mand-ged

Vil du klæde dig ud som en superhelt? Så kan du glide ind i rollen som Tony Stark, stadig kendt som Iron Man. Hans interessant formede skæg er meget vigtigt for rollen. Balbo -skægget er en kombination af fipskæg, en hagerem og et løgskæg.

Mexicansk skægsmakeup

halloween-makeup-tips-mexicansk-overskæg-sukkerskalle

Den mexicanske dødsmaske er blevet det alletiders hit til Halloween i de seneste år. Makeupen er lige så velegnet til børn, mænd og kvinder. Men hvis du som mand bare vil give blomstermønsteret et maskulint præg, så tilføj endnu et matchende overskæg! Hvis du vil klæde dig ud som en klassisk mexicaner, bør du tage et stort overskæg på, også kaldet hvalrosskæg.

Halloween make -up tips – ridder og musketer med fipskæg

ridder-skæg-make-up-børn-voksne-former

Van Dyke og Victor Emmanuel -skægget passer perfekt til ridder- eller musketerekostumet. Den første skægstype er opkaldt efter den flamske maler Anthony Van Dyke fra 1600 -tallet og er en kombination af fipskæg og overskæg. I denne variant er begge imidlertid ikke forbundet med hinanden. Mal en fin lodret skægstrimmel under hagen og et dygtigt snoet overskæg og fuldfør dit musketerelook!

Riddere udgør skæg og sølvhjelme til børn

ridder, der laver make-up på børns skæg og hjelm

Cowboy skæg makeup

cowboy-make-up-skæg-skæg-fipskæg-overskæg-barn

En rigtig cowboy har også brug for et mægtigt skæg for at tjene respekt i det vilde vesten! Ved hjælp af den kosmetiske svamp kan du enten prime hele hageområdet lysebrunt eller tegne et Henriquatre -skæg omkring munden.

Asterix skæg make-up

halloween make-up tips asterix-overskæg-make-up-blond

Goter, gallere og vikinger havde lange skæg bundet i knuder og fletninger. Men til Asterix -kostumet behøver du ikke et langt skæg at holde på. Du kan let male et overskæg på med gul og brun maling.

Super Mario skæg makeup

Super Mario skægmakeup til børn på Mardi Gras

Oprettet af Shigeru Miyamoto som maskottoen for Nintendo, er Mario en ekstremt kendt videospilkarakter, muligvis den mest berømte nogensinde. At klæde sig ud som Super Mario til en Halloween- eller karnevalsfest er slet ikke svært. Alt du skal bruge er en blå jumpsuit, en rød langærmet skjorte, en rød kasket med bogstavet M på forsiden og selvfølgelig et stort sort overskæg! Brug skabelonen herunder til makeup!

super mario make up skæg skabelon

Halloween make-up tips til 20’erne stil 

skæg-make-up-20'erne-gangster-mafioso-tynd-overskæg

Mafia -forklædningen omfatter også den lille overskæg, som var et kendetegn for Al Capone. Den kan laves med en sort kohl og skal være omtrent lige så bred som din lillefinger.

de lange sideburns var typiske for 1970’erne

skæg-make-up-70'erne-bakkebær-lang-busket

Kan du huske den amerikanske tv -serie “The Wild Seventies”? En af hovedpersonerne der var Steven Hyde, som især blev respekteret af de andre for sin sejhed. Han havde ikke skæg, men havde vilde krøller og lange bakkenbarber – den perfekte tilføjelse til dit 70’er kostume.

Brug overskægskabelon

halloween makeup tips overskæg makeup kid skabelon

Hvis du synes, det er svært at male med frihånd, kan du også bruge en stencil til at male det perfekte overskæg. Uanset om det er klassisk eller moderne, sjovt eller seriøst, er der mange skægtyper, der kan matche dit Halloween- eller karnevalslook.

Overskægskabelon til udskrivning

overskæg-skabelon-forskellige-former-typer

Previous Post
15 lækre veganske opskrifter på kager og tærter
Next Post
Håndværk med balloner – 11 farverige dekorationsideer at lave selv