15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Håndværk med balloner – 11 farverige dekorationsideer at lave selv

Fest uden balloner virker bare ikke. De er en typisk dekoration ikke kun til alle fester såsom fødselsdage og bryllupper, men også til familiesammenkomster og fester med venner. Vi har nogle ideer med instruktioner til dig Fremstilling med balloner som du kan sammensætte hurtigt og nemt. Tag et kig på vores galleri, og lav farverige dekorationer selv eller sammen med dine børn.

Tinker regnbuer med balloner til en fødselsdag eller til festen

Lav kunsthåndværk med balloner bue-tillykke med fødselsdagen-dekoration-farverige-gør-det-selv

For at lave denne ballonbue har du brug for balloner i alle regnbuens farver, en håndpumpe til balloner, metaltråd og tråd. Jo større bue du vil have, jo flere balloner og længere ledning har du brug for.

Håndværk med balloner – lav din egen dekoration i regnbuefarver

Håndværk med balloner fødselsdag-sløjfe-farverig-dekoration-gør-det-selv

Tænk først på, hvordan du gerne vil arrangere ballonerne. Blæs nogle af de samme farvede balloner med luftpumpen, og bind dem først med tråden og derefter med tråden som vist på billedet. Gør det samme med ballonerne i de andre farver, indtil buen bliver lang nok. Fastgør enderne af ledningen til det ønskede sted og nyd din farverige “regnbue” lavet af balloner.

Sjove brudebruser dekoration lavet af balloner med inskriptioner

Udformning med balloner brudefest-dekoration-pink-balloner-bogstaver-bryllup

Hav det sjovt ved brudebrusebadet med denne søde lyserøde dekoration! Du skal bruge balloner i pink, lilla, rød, hvid eller enhver anden farve, du ønsker, en sort tuschpen, hvidt bånd og helium til at fylde.

Lav selv ballonbuer og ballongranse: Instruktioner og 32 ideer

Den nye trend til flotte festdekorationer: Fyldte balloner med konfetti, glitter og mere.

Tinker varmluftsballon – 10 originale ideer til unge og gamle med instruktioner

Udformning med balloner – Lav sjove beskeder til ballonerne

Tinkering med balloner brude fest-dekoration-pink-helium-bogstaver-sorte markører

Pust først hver ballon op med luft, skriv på den med markørpen (helst vandtæt) og lad luften komme ud igen. Fyld ballonen med helium, og bind et hvidt bånd til ballonknuden.

Det er let at lave balloner – dekorér rummet til brudebrusebadet med de lyserøde balloner

tinker-balloner-brude fest-dekoration-gør-det-selv-pink-rød-hvid-bogstaver

Skriv sjove ordsprog på de andre balloner, som forklaret ovenfor, fyld dem med helium, og bind dem alle sammen på det ønskede sted. Resultatet er en smuk, farverig og sjov dekoration til brudebruseren.

Lav decoupage med balloner – elegant eksotisk dekoration med et bladmønster

tinker-balloner-bord-dekoration-pink-hvid-grøn-blade-decoupage-ananas-helium

Imponere dine gæster med denne usædvanlige borddekoration, der helt sikkert vil være et blikfang. Du skal bruge decoupagepapir med bladmønster, decoupagelim, balloner i pink, orange og hvid, helium, tyndt bånd og ananasfrugter.

Interessant idé til kunsthåndværk med balloner – dekorér ballonerne med decoupagepapir

tinker-balloner-bord-dekoration-decoupage-grønt-blad-udskåret-helium

Skær bladene ud af decoupagepapiret og fyld ballonerne med helium. Påfør limen på bladene og sæt dem på ballonerne. Du kan dekorere enhver ballon eller bare nogle af dem på denne måde.

Lav din egen ballonholder af ananas

tinker-balloner-bord-dekorationer-grønne blade-decoupage-ananas

Tag en eller flere balloner og bind dem til en ananas. Dette er ideelt som en ballonvægt. Lav så mange ballonholdere som du vil, og anbring dem på bordet.

Den færdige ballons borddekoration passer til enhver fest

tinker-balloner-bord-dekoration-decoupage-grønne-blade-ananas-helium

Så borddekorationen ser komplet ud, er det bedst at vælge farver til bestik eller fade, der matcher ballonernes farver og dekorere med palmegrene. Du kan også dekorere andre områder af rummet med decoupageballonerne for en mere munter og sjov atmosfære.

Håndværk med balloner borddekoration-gør-det-selv-helium-blade-mønster

Send dekoration af gyldne balloner til bryllup eller fødselsdag

tinker-balloner-guld-dekoration-gør-det-selv-maling-hvid

Giv din fest mere glamour og luksusfølelse med denne gyldne ballondekoration. Alt du behøver er hvide balloner, guldmaling, pensel og guldbånd.

Håndværk med balloner – mal ballonerne guld

Tinker-balloner-gylden-dekoration-maling-bryllupsdag

Pust de hvide balloner op eller fyld dem med helium, hvis du vil skabe en flydende dekoration. Bind et langt, gyldent bånd til ballonerne og mal den nederste halvdel med en tyk pensel og guldmaling, som vist på billedet.

Håndværk med balloner – den smukke færdige dekoration i hvid og guld

tinker-balloner-helium-bryllup-fødselsdag-gør-det-selv-dekoration-guld-hvid

En borddekoration i hvidt og guld ser forførende, ædelt ud og understreger perfekt den drømmeagtige atmosfære ved enhver smuk begivenhed. Dekorer rummet med andre accenter i samme farvekombination for komplet samspil.

Lav eventyrdekorationer med balloner og tyl

tinker-balloner-tuell-hvid-lilla-pink-gul-bryllup-dekoration-blomster

Denne attraktive borddekoration kan laves hurtigt og nemt. De materialer du har brug for er farverige balloner, tyl eller andet fint stof i den farve du ønsker, helium, farverigt bånd og kunstige små blomster.

Håndværk med balloner – fantastisk dekoration til fødselsdag eller bryllup

tinker-balloner-dekoration-bryllup-tillykke med fødselsdagen-tuell-hvid-blå-pink

Fyld ballonerne med helium og skær store firkantede stykker tyl ud. Pak hver ballon med tyllen, bind en sløjfe eller dekorér med små kunstige blomster, som vist på billedet.

Håndværk med balloner og glitter til en børnefest med et prinsessetema

tinker-balloner-glitter-dekoration-tinker-med-børn-gør-det-selv

Du kan lave denne glitrende dekoration sammen med dine børn. Pust ballonerne op og smør lim på den øverste halvdel af ballonen. Derefter drysses med glitter i den farve du ønsker (eller dypp ballonen i glitter). Hæng glitterballonerne på loftet og nyd den legende diskokugleeffekt.

Lav selv lyserøde balloner guirlande med blomster

tinker-balloner-guirlande-dekoration-tinker-med-børn-pink-blomster-grøn-gren

Giv din lejlighed en romantisk, eventyrlig atmosfære med denne slående lyserøde krans. Du har brug for lyserøde og lilla balloner, kunstige lyserøde og røde blomster, kunstige grønne grene og snor.

Håndværk med balloner – lyserød krans som et rigtigt blikfang

tinker-balloner-guirlande-pink-tinker-med-børn-dekoration

Pust ballonerne op og bind dem med snoren sammen med de kunstige blomster. Arranger de kunstige blomster efter din smag og lav drømmeagtige kompositioner med balloner i de ønskede farver.

Håndværk med balloner – lyserød havedekoration med blomster

tinker-balloner-helium-med-børn-tinker-pink-rød-lilla-blomster

En anden god idé til at pille ved balloner – hav det sjovt udenfor og lav denne charmerende dekoration med børnene. Du skal bruge lyserøde balloner, kunstige (eller naturlige) blomster, helium, lyserød snor og limpistol.

Med de smukke lyserøde balloner kan du dekorere ikke kun haven, men også bordet derhjemme

tinker-balloner-med-børn-dekoration-pink-kunstige-blomster-lilla

Fyld de lyserøde balloner med helium, og lim eller bind blomsterne til ballonerne som vist. Denne romantiske dekoration er velegnet til alle smukke begivenheder såsom bryllupper og fødselsdage. Du får rigtige blikfang, for ballonerne vil med garanti tiltrække alles opmærksomhed.

Håndværk med balloner – farverige glas

Tinker-balloner-syltetøj-krukke-dekoration-gør-det-selv-grøn-pink-gul

At lave balloner kan være en leg. Opfrisk de klare kedelige glas på et par minutter med denne guide. Du kan også dekorere syltetøjsglas på samme måde. Du har brug for briller, balloner i muntre farver, saks, lineal og kuglepen.

Fremstilling med balloner uden maling og limning

tinker-balloner-syltetøj-krukke-dekorere-gør-det-selv-lilla-blå

Skær ballonerne i halve og lad glasset glide ind i ballonen som vist på billedet. Lav et helt farverigt sæt glas med de farverige balloner og dekorér dit hjem med dem.

Håndværk med balloner – Flot vase med en kåbe lavet af balloner

tinker-balloner-vase-grøn-hvid-dekoration-gør-det-selv-vintergækker

Denne idé om at lave med balloner ligner meget den forrige. Alt du skal gøre er at trække ballonen over glasset til bunden. Sæt den fremspringende åbning af ballonen dybt ned i glasset, og den flotte vase er klar.

Lav selv en buket balloner

DIY balloner buket - smukke dekorationer til fødselsdagsfesten

Hvis du gerne vil lave en buket balloner selv, har du to muligheder: Enten bruger du den klassiske form og binder blot flere balloner sammen eller putter dem i en vase (så skal du bruge helium) eller du bruger de lange balloner, som er beregnet til formning og fra normalt knyttes dyr til at lave flere blomster og derefter arrangere dem som en buket.

Buket med sugerør

Lav selv en buket med balloner og sugerør

Brug mini balloner og brede sugerør til denne ballonbuket (ballonpinde er også velegnede). Pust en ballon op og læg den over halmen. Du kan også tilføje lidt lim, så den klistrer bedre. På den måde producerer du et par flere “ballonblomster”, som også kan variere i form og farve. Læg dem derefter i en vase eller en anden fin beholder, der er høj nok til at understøtte ballonerne.

Lav blomster med balloner

Binder blå blomster fra balloner til en buket

Men hvis det ikke er originalt nok for dig, kan du også lave individuelle blomster med balloner og lægge dem i en vase. Du har brug for hver blomst:

  • en lang blå ballon
  • en lang grøn ballon
  • pumpe
  • saks

Instruktioner til en buket balloner som en gaveide

Blæs en blå ballon, og lad ca. 10 cm være tom for luft. Fold omkring 15 til 20 cm af enden med knuden, kniv det område, som knuden rører ved, og begynd at vride ballonen, også i knuden. Du får det første kronblad. Design de resterende fire kronblade på samme måde.

Grønne og blå balloner til hjemmelavede blomster - let håndværksidé for voksne og børn

Skær derefter toppen af ​​ballonen op for at slippe den overskydende luft ud, så kun blomsten forbliver, som du nu tilføjer stilke og blade til. Og til dette blæser du en grøn ballon op og adskiller den øverste spids fra resten ved at vride den ind. Indsæt den grønne ballon mellem kronbladene. I den anden ende og i enhver højde formes bladene på samme måde som kronbladene. Den første blomst er klar! Du kan se nærmere på trinene i videoen.

Hvis du nu vil lave en buket med balloner i form af blomster, skal du bruge en stor beholder, da der ikke er plads nok i en vase. En smuk spand eller en aflang kurv med en større diameter er for eksempel flotte og kan rumme flere af disse temmelig omfangsrige blomster.

Sympatiske blomster lavet af marmorballoner på en pind i en vase

Du kan finde en anden variant på Martha Stuarts websted. Du finder linket til videoen i slutningen af ​​artiklen, så du kan kopiere den, hvis du har lyst.

Tinker ballon dyr

Dyr i lyse farver med runde eller lange balloner

Dyr fremstillet af balloner er særlig populære blandt børn. Så hvis du leder efter en idé til børnefester, skal du gå til dyreliv. Vi har en passende idé til normale, ovale eller runde balloner, såvel som til de lange modeller.

Lav dyr ud af normale balloner

DIY balloner som dyr - bjørne og katte med papir og tusch

Blæs ballonerne ud og skær ørerne ud af papir. Ørene er naturligvis formet forskelligt afhængigt af dyret (f.eks. Trekantet til katte eller ræve, runde til bjørne osv.). Du kan først forberede en stencil, så begge ører bliver ens. Du bør også tænke på en klap, som du kan folde tilbage efter at have skåret ørerne ud og fastgøre den til ballonen ved hjælp af simpelt tape.

Til sidst skal du bruge en markør til at tegne dyrets ansigt på ballonen. Alternativt kan de også dekoreres med ansigter af papir. Børnene kan derefter tage de færdige balloner med hjem efter festen. Du kan også bruge ideen til at lave en sød festdekoration med balloner. For mere detaljerede instruktioner, se videoen herunder.

Dyr lavet af lange balloner

Gør-det-selv aber, hunde og sommerfugle med balloner til festen

Alle kender de venlige dyr, der er knyttet af lange balloner. De er en klassiker til børnefester og er normalt lavet af en klovn. Du kan dog også turde gøre det selv og lave følgende dyr.

Sommerfugle

Farverige sommerfugle at lave dig selv med børn

Disse sommerfugle kan laves i enhver farve og broget og er så enkle, at selv større børn kan hjælpe med kunsthåndværket med balloner. Blæs to balloner til vingerne: den ene helt, den anden ikke. Du har absolut brug for en pumpe til dette. Bind begge balloner sammen i ringe, og placer derefter den lille i den store ring, hold de to knuder sammen med den ene hånd og den nederste halvdel med den anden og begynd at vride dem et par gange.

Instruktioner til en sommerfugl lavet af lange balloner

For kroppen puster du en anden ballon op, men ikke helt. I midten formes hovedet, derefter vikles kroppen rundt om vingerne og bindes de to ender sammen. Skær ganske enkelt overskuddet af. Hvis instruktionerne virker komplicerede, skal du ikke være bekymret. Bare prøv det, og du får garanteret hurtigt styr på det.

Lav selv aber

Ballonaber som dekoration eller til at lege med for børn

Disse aber er lidt mere komplicerede. Men hvis du følger instruktionerne på billederne, vil du være sikker på at gøre det hurtigt. I slutningen af ​​artiklen finder du også et link til videovejledningen, som vil gøre håndværksprojektet endnu lettere. Så hvis du gerne vil lave aber med balloner til en temafest eller til at underholde og optage gæsterne under en fest, så kig forbi der.

Lav selv festdekorationer med en lang ballon - søde små aber til en temafest

 Lav et nummer ud af balloner

Lav selv nummer med balloner og kunstige blomster til en fødselsdag

Tal fremstillet af balloner er særligt velegnede til en fødselsdagsfest, men du kan også lave numre med balloner til et krystal, sølv, guld eller andet bryllup. Der er forskellige muligheder, såsom at skære det respektive nummer ud af pap og stikke små balloner på det. Vi vil dog bruge en video til at vise dig en simpel idé med wire, som du også har brug for små balloner og kunstige blomster til. Selvfølgelig er andre dekorative elementer også tilladt.

Form ledningen til et hvilket som helst tal, og pust ballonerne op. Da du skal bruge flere af disse, anbefales en ballonpumpe. Brug tape til at fastgøre ballonerne til ledningen med mellemrum her og der og dekorere mellemrummene imellem med de kunstige blomster, som let kan fastgøres takket være deres trådstængler. Du kan reparere individuelle blomster samt sammensætte små buketter og derefter fastgøre dem til ledningen. Hvis det er nødvendigt, kan du også sikre blomsterne på den usynlige side med tape.

* Fuldstændig vejledning til brudebruser kan findes her

* Der kan findes instruktioner til eksotisk dekoration med decoupageballoner her

* Fuld vejledning til glitterballonerne findes her

* Komplette instruktioner til den lyserøde ballonskrans kan findes her

* Instruktioner til fremstilling af ballonerne med tyl findes her

* Fuld vejledning til Hell Made Balloon Vase findes her

Instruktioner til enkelt ballonblomst af Martha Stuart her.

Instruktioner til ballonaber her.

Previous Post
Originale og skræmmende Halloween-makeup-tips til mænd, kvinder og børn
Next Post
DIY vinduesdekoration til sommer – 8 instruktioner til kreative smykker og fortrolighedsskærme