15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

DIY Halloween -baggrund til en fotoboks eller som vægdekoration til festen

Efter at have lagt så mange kræfter i Halloween-kostume og make-up, vil du selvfølgelig gerne have et godt minde om det. Derfor tager du normalt mange billeder. Af denne grund, hvis du har planlagt en Halloween -fest, er det også en god idé at give gæsterne en kreativ Halloween -baggrund, som de kan bruge til sådanne fotos. På denne måde kommer kostumerne til sin ret, og billederne får sidste hånd med det rigtige tema. Sådanne baggrunde er også velegnede til dessertborde eller buffet, som baggrund for dansegulve eller bare til at designe en gratis væg. Men hvordan kan sådan en baggrund se ud til Halloween? Vi viser dig nogle vidunderlige ideer til at gøre det selv!

Lav din egen Halloween -baggrund til fotos og som dekoration

Halloween baggrund med græskar fra balloner

Halloween -baggrund fra balloner i orange og gul - lav dit eget græskar

Er denne Halloween -baggrund ikke bare vidunderlig? Denne kreative idé er også virkelig let at implementere. Alt du skal gøre er at give lidt mere tid og være forberedt på at puste masser af balloner op – medmindre du bruger en ballonpumpe (som vi stærkt anbefaler). I dette tilfælde får du et detaljeret tilbehør til et hjørne til at tage billeder, som dine gæster aldrig får nok af. Her er hvad du har brug for:

 • pap
 • orange og nogle gule balloner
 • grønt crepepapir
 • varm lim

Halloween baggrundshåndværksidé - lav en ramme af pap og stik den med balloner

Tag pap og skær det i mange strimler. Først satte du disse strimler sammen som et græskar. Kig gerne på græskar online til dette formål for at skabe den korrekte form. Hvis du er tilfreds med formen, kan du lime strimlerne sammen. Mens limen tørrer, pustes der masser af balloner op. Halloween -baggrunden vil se endnu mere interessant ud, hvis du kombinerer balloner i forskellige størrelser og også tilføjer et par gule hist og her i stedet for bare orange. Lim derefter ballonernes knudepunkter til den papramme, du lige har lavet. Skær nu et stykke pap ud til stilken, pak det ind med det grønne crepepapir og lim det også til græskarret.

Flagermus på væggen

Gør væggen enkel og smuk med sorte papirflagermus

Følgende idé er gjort endnu enklere, fordi alt du behøver er en skabelon, som du kan finde og bruge nedenfor, til at overføre flagermusformen til sort papir plus saks og tape eller limprikker til væggen. Udskriv skabelonen, og skær derefter flagermusen ud. Placer designet på sort papir, spor omridset med en blyant og gentag disse trin mange gange, indtil du har det ønskede antal flagermus.

Hjemmelavet fotobot med flagermus - printskabelon til at klippe ud

Fold derefter hver flagermus halvt, klæb et stykke tape eller lim prikker på undersiden, og læg derefter flagermusen på væggen. Design derefter den gratis væg på denne måde, og du får en attraktiv Halloween -baggrund, som er fantastisk både som en normal Halloween -dekoration og til at tage billeder til fester. Klæbestrimlerne kan let fjernes senere, så du ikke skal bekymre dig om dit tapet eller din vægmaling.

Hængende edderkopper med glitter på heliumballoner

Halloween baggrund med papir edderkopper og balloner med helium

Synes du ikke, at denne dekorationside til en Halloween -baggrund bare er super kreativ? Du kan enten hænge de glitrende edderkopper på balloner, der er fyldt med helium og flyde på loftet, eller alternativt kan du hænge dem direkte på loftet. Sådan let er det selv at lave disse typer Halloween -baggrunde:

Lav din egen Halloween -baggrund - design edderkopper med glitter

Udskriv skabelonen til edderkoppen flere gange, og skær derefter edderkopperne ud. Hvis du foretrækker at gemme din printerblæk, kan du i stedet udskrive og skære en edderkop og derefter overføre den flere gange til sort papir for derefter at klippe motiverne ud. Læg derefter lidt lim overalt på den ene edderkop og drys glitter over den og gentag med de andre edderkopper. Når limen er tørret, kan du aftappe alt overskydende glitter.

Skabelon til udskrivning af en edderkop til kunsthåndværk

Derefter stikker du et hul i edderkoppens krop (eller brug en hulning), sæt snor igennem det og bind en knude i ryggen for at forhindre snoren i at glide ud af hullet igen. Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du derefter bøje edderkoppebenene for at få edderkopperne til at se mere realistiske ud. Nu kan du binde edderkopperne til ballonerne og lade dem flyde i rummet.

Monster tænder som en Halloween baggrund

Design Fotoboth med selvfremstillede tænder på et sort gardin

Du skal bruge hvidt plakatpapir, hvorfra du vil skære de store tænder ud. Du kan bruge skabelonen herunder til dette formål. I stedet for at udskrive tænderne (du har sikkert alligevel ikke så stor en printer og skulle gå til en kopibutik), kan du blot markere tænderne i hånden for at få rigtig store tænder. De behøver heller ikke at se perfekte ud. Monstre har jo ikke perfekte tænder!

Let DIY Halloween -baggrund lavet af hvide tænder - tinker med et monstertænder

For at tænderne også kan komme til sin ret, bør du forberede en mørkere baggrund, som du kan lime tænderne på. Lagner, gardiner og lignende er egnede til dette formål. Lim tænderne til baggrunden som et sæt tænder, og du er færdig. Hvid er for kedeligt for dig? Hvorfor ikke prøve de gule, som vil se endnu mere uhyggelige og modbydelige ud!

Gratis skabelon til et monsterbid at overføre til plakatpapir

Candy majs som Halloween baggrundsbilleder med en skabelon til udskrivning

Halloween -baggrund med slikmais lavet af papir til en glad feststemning

Denne Halloween -baggrund er venlig og vækker din appetit på slik. Candy Corn er en af ​​de mest populære slik på Halloween i Amerika og bør ikke mangle i nogen dekoration – hvad enten det er slik, et udformet motiv eller simpelthen i form af dets typiske farver. Dette er den perfekte idé til en Halloween -baggrund med slikmais lavet af papir, tror du ikke det? Alt du skal gøre er at få følgende ting:

 • Håndværkspap i orange, gul og pink (eller tre andre hvis du vil)
 • saks
 • gaffatape
 • Klæbebånd til væggen
 • printer

Festdekoration til væggen - candycorn i pink, orange og gul

Download skabelonen i slutningen af ​​artiklen, og udskriv den på de valgte papirfarver. Skær derefter de enkelte elementer ud, markér hvilket element der har hvilket nummer (f.eks. Med en blyant på bagsiden). Klæb derefter med tapen eller lim 1a på 1b, 2a på 2b og følgelig også 3a på 3b. Lim derefter de resulterende tre elementer sammen (1a / b er toppen, 2a / b er midten og 3a / b er den nederste del). Endelig klæber du bare de klæbende strimler på bagsiden af ​​hver slikkorn og derefter på væggen.

Foto baggrund fra frynser

Smukke baggrunde til Halloween -festen og flotte fotos som souvenir

Eller hvad med så enkle frynser som en Halloween -baggrund til ethvert område ved Halloween -festen? Det er de typiske Halloween -farver, der udgør denne dekoration: orange, sort og hvid. Men lilla, rød, grøn og gul er også velegnede, så du er velkommen til at sammensætte et andet farveskema. Hvad du har brug for til vægdekorationen:

 • Plast snegærde (se billedet herunder)
 • tynde oliedugsduge i de ønskede farver (ca. 3 pr. farve)
 • varm lim
 • Baggrundsstativ eller for eksempel en lang træpind til at hænge baggrunden op (du kan også vedhæfte den kantede baggrund direkte til væggen.)

Tinker frynsede gardiner med plastduge

Fold en af ​​dugene i halve, skær de to lag fra hinanden langs folden og gentag dette med de to halvdele, så du har 4 stykker i alt. Læg disse fire stykker oven på hinanden og skær dem i 1 til 2 tommer brede strimler. Advarsel!!!! Skær dem ikke helt igennem, kun til cirka 5 cm under den øverste kant, så du får udkant og ingen separate strimler. Gentag dette med alle de andre duge, men sæt to stykker af hver farve til side.

Lav selv et gardin til Halloween -festen af ​​frynser

Klip nu snegærdet til den størrelse, du ønsker, og fastgør det til dit stativ eller væg. Lim nu de forberedte frynser til den med varm lim, begyndende i bunden og arbejd dig op (på den måde overlapper de øverste lag altid de nederste, og der er endda overgange). Tag nu de dugstykker, du tidligere lagde til side, og skær dem i halve (du får 12 stykker, hvis du arbejder med tre farver). Placer disse over toppen af ​​stativet for at dække eventuelle ledige rum. Til sidst trimmes gardinet, du modtog i bunden, så det ender på gulvniveau, og Halloween -baggrunden er klar!

Lav din egen krans til Halloween -baggrunden

Enkel håndværksidé til Halloween -festen til at tage fotos

En simpel krans kan være nok til at gøre Halloween -billederne mere interessante eller til at fremhæve en buffet eller dessertbord. Og du kan sammensætte disse med færdige dekorationer såsom papirblæsere, lanterner, balloner eller honningkagebolde. De tilbydes i forskellige farver, så du har ingen problemer med at finde de rigtige Halloween -farver. Tag bare garn, klip det til den længde, du ønsker, hæng stykket og fastgør de valgte dekorationer til det.

Lav selv en smuk Halloween -krans af lanterner, fans og edderkoppespind

Kig også efter et par typiske Halloween -motiver som edderkoppespind, edderkopper, flagermus, små græskar og lignende for at give kransen til Halloween -baggrunden prikken over i’et. I princippet kan du lade din kreativitet løbe frit.

Halvmåne i lyse farver

Farverig halvmåne af frynser og frigolit - kreativ vægdekoration med flagermus

Uanset om du designer månen i lyse farver som i eksemplet eller foretrækker at bruge typiske Halloween -farver til at designe en dyster halvmåne, er det naturligvis op til dig. Du behøver ikke mere end:

 • Frynsede bånd
 • Styrofoam plade
 • gaffatape
 • hobbykniv

Instruktioner til fremstilling af en måne som vægdekoration med metalliske frynser

Tegn formen på en halvmåne på styrofoamarket. For at gøre dette kan du blot bruge en spids genstand og let skubbe den ind i pladen. Skær derefter formen ud med værktøjskniven. Da der vil flyve ret mange polystyrendele rundt i processen, kan du også gøre dette udendørs. Tag derefter dine frynser og skær dem i mindre stykker. Du kan også forkorte dem. Brug tapen til at holde udkanterne til månen. Start nederst og arbejd dig op, en række ad gangen.

Bogstaver til dekoration af dessertbordet eller til en fotoboks

Månen er naturligvis på ingen måde det eneste motiv, du kan vælge. Det er virkelig velegnet til alt, hvad du forbinder med Halloween. Som et hjælpemiddel kan du også printe en stor skabelon ud og bruge den til at overføre det respektive motiv til frigolitpladen. Bogstaver er også velegnede. Og hvis du vil, kan du tilføje et par flere dekorationer omkring dette motiv. For eksempel hvad med et par af flagermusene fra instruktionerne ovenfor?

Candy majs skabelon

Previous Post
Lav dine egne øreringe: enkle DIY -instruktioner og masser af moderigtig inspiration!
Next Post
Seje skolemorgenmadsideer til snacks samt tips og tricks til den perfekte brødkasse