15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav Halloween -dekorationer med børn – fantastisk kunsthåndværk, der gør dig skræmmende

Du behøver ikke en særlig lejlighed til at lave kunsthåndværk. Det er altid sjovt! Ikke desto mindre nærmer en populær festival sig, hvilket giver os al mulig grund til at tilbringe en kreativ eftermiddag sammen med børnene igen. Vi mener selvfølgelig Halloween, og hvis du virkelig er i humør og ønsker at få nogle nye dekorationer med det samme, kan du overveje vores Halloween -håndværksideer. De er enkle og smukke på samme tid. Så hvis du gerne vil lave Halloween -dekorationer med børn, er du kommet til det rigtige sted.

Lav Halloween -dekorationer med børn – seje guirlander

Lav Halloween -dekorationer med børn - guirlander af edderkopper, flagermus, græskar og spøgelser

Der kræves ikke meget for at skabe disse smukke guirlander. Edderkopper, spøgelser, flagermus og græskar vil bringe dig i det rigtige humør og hurtigt blive til virkelige blikfang i din lejlighed. Du kan designe guirlanderne vandret eller lodret, som du vil, hvorved de lodrette varianter også ser meget smukke ud i grupper og derefter repræsenterer flotte gardiner. Hvad du har brug for, hvis du laver Halloween -dekorationer med børn:

 • små styrofoamkugler (i eksemplet med en diameter på 4 cm)
 • sort og orange akrylmaling
 • sorte rørrensere
 • sort håndværkskarton
 • hvidt papir
 • Garn eller snor
 • pensel
 • saks
 • sort filtpen
 • Lim
 • Synål

Hvis du gerne vil lave Halloween -dekorationer med børn, skal du starte med at male nogle af kuglerne. Du skal bruge sort til edderkopper og flagermus og orange til græskar og nogle kugler efterlader bare hvide til spøgelserne. Lav derefter de 8 edderkoppeben ved at lave pro edderkop tag to rørrensere, halver dem en gang og halver de opnåede halvdele endnu en gang. Læg derefter rørrenserne i en sort kugle og bøj dem som edderkoppeben. Klip øjenformer ud af hvidt papir, tegn pupiller og lim øjnene til bolden.

Lav Halloween -dekorationer med børn af styrofoamkugler - smukke vægdekorationer

For Flagermus fold et stykke pap, tegn en flagermusvinge ved folden og skær den ud. Hvis du åbner den nu, har du automatisk to vinger. Stik yderligere to huller i folden. Skær derefter et lille stykke rørrenser, bøj ​​det til en U-form og indsæt de to ender først gennem hullerne og derefter ind i bolden for at holde vingerne på plads. Lav derefter øjnene som du gjorde med edderkoppen. Det græskar design med et par sorte streger og ved at stikke et stykke grønt rørrens til stilken ind i bolden. Lav derefter øjnene.

Du kan skræmme Lav Halloween -dekorationer med børn ved først at skære en bred strimmel hvidt papir ud, der er lidt længere end boldens omkreds. Opret en bølget linje på den ene af de to langsider. Lim strimlen rundt om bolden, klip to ovale, sorte øjne ud og lim dem også på bolden for at lave ansigtet til de sjove spøgelser. Du kan derefter bruge nålen til at tråde garn gennem kuglerne og binde en knude under hver kugle for at forhindre dem i at glide. Hvis nålen er for vanskelig at gennembore gennem kuglerne, kan du forbore hullerne på forhånd med en stopnål.

Store hjemsøgte hus som en Halloween dekoration tinker med børn

Lav Halloween -dekorationer med børn - lav selv et hjemsøgt hus af ispindepinde

Er det ikke en virkelig god dekoration til Halloween? Det hjemsøgte hus er ret kompakt og kan let stuves væk til næste år. Så du får en kreativ DIY Halloween -dekoration, som du kan sætte op igen hvert år. Hvis du vil lave Halloween -dekorationen med børn, skal du planlægge lidt mere tid. Ellers er instruktionerne ikke rigtig svære.

 • Popsicle sticks + et par mindre
 • varm lim
 • kraftig saks
 • Akryl
 • nogle små Halloween dekorationer

Lav Halloween -dekorationer med børn med en enkel plan for et hjemsøgt hus

Hvordan man laver denne Halloween -dekoration med børn kan ses på diagrammet ovenfor på billedet. Lav først de enkelte elementer og brug dem derefter til at bygge huset. Du kan derefter male popsicle sticks (eller før du samler dem). Når malingen er tørret, kan du stadig tilføje yderligere dekorationer. Træet, der også består af ispindepinde, er også meget velegnet.

tip: Da hjemsøgte hus har et par åbninger, kan du gøre det til en lanterne eller en lanterne ved at placere et LED -lys i det. Men vær forsigtig! Det er især vigtigt, at du ikke bruger et rigtigt lys, da der er risiko for brand!

Krans af øjne med papirplader

Lav Halloween -dekorationer med børn - krans af øjne med papirtallerkener og skabelon

Hvis du vil lave en særlig enkel Halloween -dekoration med børn, er disse originale øjne meget velegnede. Du vil modtage iris takket være den udskrivbare skabelon, som vi leverer i slutningen af ​​artiklen. Ellers behøver du kun et par materialer, hvis du vil tinker Halloween -dekorationerne, og disse er følgende:

 • Papirplade
 • Uldgarn (helst med rødt for at minde om øjenårerne)
 • saks
 • Lim
 • gaffatape

Instruktioner til kreativ krans med øjne lavet af papirplader

Lav først guirlanderne af garnet. For at gøre dette skal du tage længere stykker og lime dem sammen med lim. Enderne kan krydse hinanden, for så ligner de endnu mere vener. Udskriv derefter skabeloner til iris. Der er seks farver at vælge imellem. Skær dem ud og lim dem på bagsiden af ​​de hvide papirplader. Til sidst fastgør du pladerne til tråden på forsiden, og du er færdig med Halloween -dekorationen DIY. Hæng øjnene på vinduet eller på en fri væg og skab en lille uhyggelig effekt.

Lav spøgelser af kvaster

Lav Halloween -dekorationer med børn - lav dine egne spøgelser af kvaster

Har du noget hvidt uld tilbage, som du gerne vil bruge? Disse spøgelser er den helt rigtige Halloween -håndværksidé til at gøre det. Du kan sagtens lave kvaster af uld, fordi de har den perfekte form. I det følgende vil vi gerne vise dig, hvordan du laver denne Halloween -dekoration med børn.

 • Hvid eller cremeuld
 • 1 stykke pap eller pap (med en størrelse på 10 x 10 cm eller 12 x 10 cm)
 • saks
 • sort markør

Lav simpelthen kvaster og design dem som spøgelser til Halloween -festen

Sæt uldtråden rundt om stykket pap eller pap 20 gange. Træk ikke tråden for stramt. Kassen skal ikke bøje. Klip derefter tråden og forbered endnu et stykke med en længde på 30 cm. Skub dette stykke ind under sårulden og bind en dobbelt knude. Nu kan du skubbe ullen af ​​kassen.

Skær derefter et 15 cm langt stykke uld, tag uldringen og bind tråden omkring ringen på cirka 1/4. På denne måde får du spøgelsens hoved. Skær derefter de lange sløjfer op, tegn øjnene med Edding, og det første Halloween -spøgelse lavet af en kvast er klar. Du kan også male på en mund.

Lav edderkoppespind som Halloween -dekorationer med børn

Lav edderkoppespind som Halloween -dekorationer med børn af ispinde og uld

Edderkoppespind er simpelthen en del af Halloween og er også gjort rigtig let. Hvis du gerne vil lave sådanne Halloween -dekorationer selv med børn, behøver du ikke engang at planlægge en masse tid. Netene er ikke kun velegnede som vinduesdekoration, men også til vægge, døre, lysekroner og andre områder. Kunne du tænke dig at lave Halloween -dekorationer udenfor? Så kom i gang med det samme!

Lim popsicle sticks sammen og pakk dem med uldtråd

 • Popsicle sticks
 • Uld i hvide eller typiske Halloween -farver (lilla, sort, giftgrøn eller orange)
 • Lim
 • valgfrit: akrylmaling til maling af ispindepinde og edderkopper

Lav et net som dekoration til Halloween med børn

Start med at farve popsicle sticks, hvis du vil. Når farverne er tørret, kan du lave basen til spindelvævet. For at gøre dette limes tre ispinde på tværs oven på hinanden, så du får en slags stjerneform. Lad limen tørre, og begynd derefter at vikle uldtråden rundt om stilkene som et net. Du kan følge de enkelte trin godt i vejledningen. For at forhindre, at tråden glider senere, kan du tilføje en klat lim med visse mellemrum. Hvis du vil, kan du tilføje prikken over i’et til dekorationen ved at lime en edderkop på nettet.

Lav Halloween -dekorationer af papir – lav halloween -lanterner

Let DIY papirlygte med farverige øjne

Dæmpet lys er et vigtigt element på Halloween. De skaber den perfekte skræmmende atmosfære. Det er derfor lanterner er så populære som Halloween dekoration ideer. Så du kan lave lanterner som Halloween -dekorationer med børn og ikke kun dekorere dem, men også belyse ethvert område i huset. Hvis du vil lave denne farvestrålende Halloween -lanterne, har du brug for:

 • sort håndværkspapir
 • farverig crepe eller silkepapir
 • Saks (eller endnu bedre en skarp håndværkskniv – men ikke til børn!)
 • Lim
 • ved brug af en håndværkskniv: egnet underlag til skæring

Lav selv en Halloween -lanterne af sort håndværkspapir og silkepapir

Tag et stort ark papir i sort maling og tegn uhyggelige øjenformer på det. Så øjnene er ens i hvert par øjne, kan du på forhånd forberede skabeloner fra hvidt papir, som du derefter kan overføre øjenformerne til det sorte papir. Skær derefter øjnene ud. Skær derefter din crepe eller silkepapir i størrelse. Formerne behøver ikke at være lige, bare store nok til altid at dække et par øjne.

Når du har designet alle øjnene, skal du danne en cylinder ud af papiret, lime siderne sammen og lave et håndtag til lygten fra en tynd strimmel sort papir og lime eller hæfte den til lygten. Komplet! Af den måde: Du kan også bruge denne idé, hvis du gerne vil lave en lanterne til Halloween til telys. Men da lanterne er lavet af papir og derfor er risiko for brand, bør du kun bruge LED -telys til belysning.

Håndværksideer Halloween – Leprechaun guirlande lavet af papirrester

Lav nisser af papirrester og dekorér pejsen

Saml alle dine papirrester til genbrug. For med dem kan du lave sådan en fantastisk nisse -krans som en Halloween -dekoration med børn. Og guirlander er altid gode Halloween -ideer! Du kan bruge skabelonen herunder til at udskrive nisser og bruge dem som en skabelon, eller du kan tegne dem i fri hånd. Nisser er imidlertid kun et eksempel. Med lidt fantasi kan du også trylle andre motiver frem. Og I små mangler garanteret ikke fantasi!

 • Papirrester
 • pap
 • Akryl
 • pensel
 • Lim
 • linje

Skabelon til udskrivning af en leprechaun til en Halloween -krans

Hvis du gerne vil lave denne Halloween -dekoration selv, skal du overføre nisser til pap ved hjælp af skabelonen og skære dem ud. Derefter kan du male dem med akrylmaling. Lad malingen tørre. I mellemtiden kan du klippe dine papirrester – du kan selvfølgelig bestemme, hvordan og i hvilke farver. Lim derefter de enkelte elementer på leprechauns hoved som du ønsker. Til sidst stikker du huller gennem ørerne (du kan også bruge en hulning) og træder snoren gennem disse huller for at lave kransen til Halloween.

Halloween dekoration tinker med børn - skræmmende og lette håndværksideer

Skabeloner til iris her.

Udskriv nisser.

Previous Post
Lav dine egne øreringe: enkle DIY -instruktioner og masser af moderigtig inspiration!
Next Post
Seje skolemorgenmadsideer til snacks samt tips og tricks til den perfekte brødkasse