15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Levende ideer: Væggenes design med farve

Vægmaleri farve koral delt væg

Foto: Charles & Hudson

Hvide vægge bliver meget kedelige over tid. Af denne grund handler det følgende indlæg om at bringe lidt variation i spillet, da der er forskellige metoder til at gøre væggene mere spændende og tiltalende.

Farver står ikke kun for joie de vivre, de driver også det kedelige ensartede look væk. De primære farver (blå, gul, rød) er sandsynligvis blandt de vigtigste farver, der leverer energi til dine egne fire vægge. Hvis du ikke kan lide de stærke toner, kan du dæmpe dem lidt. For at opnå dette er det nok at blande to komplementære farver, såsom gul og blå. Dette gør det muligt at producere bløde farver, der har en harmonisk effekt på livsmiljøet.

Design af væggene – originale ideer i to farver

maling vælg farve renover lejlighed

Foto: Fru..G

Et alternativ til et originalt design af væggene kan også være den farvede opdelte væg. For eksempel kan den øverste del af væggen males i en lysebrun nuance og den nederste del en stærk blå. Den kølige blå er jordet af den brune tone, så farverne passer godt sammen.

Tip:      Hvis der bruges stærke farver, kan disse forbedres med forskellige boligtilbehør (f.eks. Til arshabitandi) løsnes igen.

Væggenes originale design – betonlook erstatter de neutrale nuancer

Farver munter kombinationer beige neutral farvepalet

Foto: Niels Heidenreich

Udover de stærke farver er betonlooket særligt populært. Der er ikke behov for en betonvæg for at opnå dette udseende. Alle kan bringe denne trend ind i deres hjem ved hjælp af følgende vejledning.

Tilbehør til beton ser ud til et areal på ca. ti kvadratmeter:

–          Grundspatel (forbrug: ca. 500 gram pr. Kvadratmeter)

–          Effektspatel (forbrug: ca. 100 gram pr. Kvadratmeter)

Under forberedelsen skal kanter og hjørner maskeres og møbler og gulvet dækkes med en film. Ved nypudsede vægge er det fordelagtigt at male dem på forhånd med en dyb primer i akryl, da dette så sikrer mere vedhæftning.

Farveideer stue pink røde nuancer

Foto: OpenClips

Efter tørring påføres effektfyldstoffet og spredes med betonen glattere. Effektfylderen holder sig ikke til ujævnhederne i grundfylderen. Der bør udøves meget pres her, for så glitrer effektfylderlaget igennem og skaber det ønskede betonudseende.

I det næste trin påføres basisfyldstoffet derefter på væggen ved hjælp af en kortbunkevalse. Derefter bruges betonglatteren (spatel), som fremkalder en struktureret effekt. Til dette er det vigtigt, at spatelen køres frem og tilbage over væggen. Hvis dette resulterer i små kanter eller riller, er dette forsætligt. Derefter gentages hele processen endnu en gang. Det hele skal derefter tørre i cirka seks timer.

vælg påfør lad tørre hvidt

Foto: OpenClips

Mulighederne og varianterne til at designe vægge er næsten ubegrænsede. Hvis du kan lide det lidt mere usædvanligt, kan du også designe dine vægge med filtelementer eller vægpaneler af f.eks. Polyester eller glasfiber.

Previous Post
Provokerende lilla design til dit soveværelse
Next Post
12 ideer til kreativt sovesofa design til dit moderne interiør