15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

3D tapet af Murals Wallpaper til ægte vægmotiver

3d tapet drivved-look-vægbeklædning-grå-eames-stol-hvid

Tapet kan gøre et helt særligt indtryk, hvis det pryder væggen. Dette gælder især for tapeter med et 3D -look, som får de motiver og mønstre, der vises, til at se særligt virkelige ud. Murals Wallpaper -modellerne, som vi gerne vil introducere for dig i denne artikel, er et godt valg, hvis du har en i dit hjem 3D tapet ønsker at vedhæfte. Fra 3D murstens tapet til træ, marmor og andre sten til strikkede motiver og fliser, tilbyder virksomheden et imponerende udvalg, som du kan dekorere ethvert rum med.

Køb og installer 3D tapet

3d tapet blå-jade-halvædelsten-mineral-soveværelse-sengebord

Hvert fototapet i 3D fra Murals Wallpaper er produceret ved hjælp af de nyeste digitale udskrivningsteknikker. Selve billederne opnår et reelt udseende af de motiver, der vises ved at optage dem i HD -format. Og hvert billede tapet ser virkelig utroligt ægte ud. Tjek nogle af de unikke modeller til 3D -tapet i vores galleri. Find dit personlige design og skab et bemærkelsesværdigt interiør.

3D tapet med mursten

3d tapet mursten-ægte-hylde-dekorations-planter

Murstensvægge er meget populære i moderne indretning. Hvis dine vægge ikke er lavet af pudset mursten, skulle du først bygge en ny væg for at få sådan en accentvæg. En bedre idé er selvfølgelig dette 3D tapet, der ser ægte nok ud til at gøre vægge unødvendige.

Lurvet med skrællende maling

3d tapet slid-flager-maling-optisk-erosion

Mens vi er om emnet “moderne design”, vil vi naturligvis også gerne nævne den lurvede, chikke stil. Dette 3D tapet er perfekt til at repræsentere denne stil. Men også i moderne interiør, hvor patina ikke mangler, klarer dette tapet med sin tilsyneladende skrælende maling sig rigtig godt.

Bring haven ind i huset

3d tapet ivy-gips-udendørs-optik-green-room design

Var du også nødt til at kigge to gange? Ja, det er igen et 3D -tapet og ikke noget ægte vedbend. Hvis du ikke har en evne til planter, men stadig gerne vil have meget grønt i værelserne, kan du købe dette 3D -tapet og bringe naturen ind i dine egne fire vægge. Dine gæster vil uden tvivl blive overrasket!

Konkret udseende

3d-tapet-beton-studie-skrivebord-moderne-stige-hylde

Det brugte look opnås også vidunderligt med beton, som alligevel bliver et stadig mere populært materiale til vægdesign. Også til dette skabte Murals Wallpaper et imponerende 3D -tapet, der på ingen måde er ringere end ægte beton. Uanset om det er i stuen eller studiet, som design til soveværelset eller på gæstetoilettet – ingen vil efterligne designet så hurtigt.

3D tapet i køkkenet

3d-tapet-natursten-ædelsten-køkken-dekoration-væg-dekoration

Du kan skabe et elegant look i rummet med ædelsten og halvædelsten. Hvis disse også pryder hele væggen, garanteres en særlig stemning! 3D tapet fra Murals Wallpaper tilbydes med forskellige ædelstensstrukturer. Du har valget mellem varme og køligere nuancer til rumdesignet med et vægpapir.

3D tapet til soveværelset

3d-tapet-agat-blå-grå-natursten-soveværelse

3D -tapet med agatmotiv kombinerer farverne blå og hvid. I dette eksempel blev soveværelset valgt til at lægge tapet på, og vi synes interiøret var bare dejligt. Farvekombinationen er velegnet til forskellige møbleringsstile, herunder den hyggelige strandstil.

Kvarts på væggen

3d-tapet-kvarts-is-blå-ædel-look-interiør-idé-hvid-parket

Dette fototapet i 3D bruger også blå nuancer, som er typiske for kvarts. Strukturen minder om is og gletschere og ser særligt attraktiv ud i kombination med et hvidt gulv. Tapetets størrelse laves i øvrigt efter købers ønsker. Hvert tapet er skræddersyet og koster lige under 30 euro per kvadratmeter.

Hvid marmor 

3d-tapet-marmor-hvid-grå-ædel-optik-sort-bord

Hvilken natursten ser mere ædel ud end marmor? Så meget som nogle mennesker drømmer om marmor, forhindrer den høje pris dem i at købe. Hvor godt at der er tapeter i høj kvalitet fra Murals Wallpaper. Marmor tilbydes også som motiv til 3D -tapetet, og det er virkelig imponerende som ægte marmor.

Gul læder

3d-tapet-læder-polstring-gul-pelikan-billede

Du kan få udseendet af en blød væg med dette 3D tapet, som er en pude lavet af gult læder. I undersøgelsen vil denne væg give en hyggelig atmosfære for en bedre arbejdsmiljø, og i stuen kan den tilpasses sofaen. I kombination med vægpaneler ser fototapetet endnu bedre ud.

3D tapet i stuen

3d-tapet-fyr-bjælkehytte-design-bænk-komfort

Ligesom mursten eller beton kan du også efterligne træ med det rigtige 3D -tapet. Foretrækker du din vinterferie og vil blive mindet om det igen og igen med udseendet af en bjælkehytte? Du kan opnå dette med tapeterne i 3D fra Murals Wallpaper. De repræsenterer lyst fyrretræ og udstråler en varm atmosfære.

Mørkt træ

3d-tapet-eg-træ-plader-idé-alternativ-vægbeklædning-paneler

Hvis du vil have det mørkere, men stadig hyggeligt, skal du blot vælge det 3D -tapet, der efterligner eg. Det er igen velegnet til alle rum og udstråler en vis retro stil. En anden variant til trælooken er det hvidgrå drivved fra omslagsbilledet. Det ser elegant ud og er meget velegnet, for eksempel til den skandinaviske møbleringsstil.

Stål med rustpletter

3d-tapet-stål-inspiration-foto-tapet-ringe-metal-dekoration

Vi har allerede nævnt, at patina er meget trendy. I form af små accenter på væggen forvandler det også interiøret til et attraktivt miljø. Vi mener naturligvis ikke rigtig rust i dette tilfælde, men dette 3D tapet, som viser let rustende stål i en blågrå farve. Et meget moderne og betagende look!

Bikage

3d-tapet-honningkage-bier-gul-væg-design-spisestue

Forestil dig dette 3D -tapet i dit køkken eller spisestue, og hvordan det ville vække din appetit! Det giver dig også et godt humør takket være den venlige farve og de hårdtarbejdende bier, som vi forbinder honningkagen med. Tapetets design er også velegnet til enhver indretningsstil og er et rigtigt blikfang.

Stofprøver på tapet

3d-tapet-strik-uld-gyngestol-eames

Hvad med en strikket væg? Dette er naturligvis kun muligt med et passende vægmaleri, og vi mener, at den perfekte variant er denne model med et smukt strikket mønster i hvidt, der emmer af komfort og varme. Den moderne eller skandinaviske møbleringsstil er fantastisk til dette design.

Sweater mønster

3d-tapet-strik-mønster-attraktivt-hvidt-væg-design-hyggeligt

En anden stor variant er denne model med et mønster, som vi kender fra vores vinterstrikkede trøjer. En væg som denne ser endnu mere hyggelig ud i soveværelset. Skab et hyggeligt og behageligt værelse på en lidt anden måde med 3D -tapetet fra Murals Wallpaper.

Nylon mønster

3d-tapet-nylon-mønster-tekstil-mesh-spisestue-træ-stamme-bord

Du har det lidt mere geometrisk med 3D -tapet med nylonmønster. Motiverne er finere og meget nacn. Især i kombination med vægbeklædningen og det moderne træstamme spisebord. Naturmaterialer kan perfekt suppleres med stofmønstre og dermed skabe en hyggelig stemning.

Tapet med fliser

3d-tapet-fliser-blå-billede-tapet-portugisisk-stil-moderne

Fliser kan være ret dyre, især når du indregner prisen på fliser. Et godt alternativ er tapet, der efterligner fliser, som denne model af et 3D -tapet. De blå og hvide fliser med smukke mønstre udstråler en middelhavsstil og skaber en sommerlig feriefølelse i møblerne.

Zellij terracotta fliser

3d-tapet-købe-billede-tapet-mandala-design-farverige-farver

Zellij -fliserne er typiske for marokkansk arkitektur og imponerer med deres farverige mønster. Designerne på Murals Wallpaper har også bragt disse flotte fliser på tapetet, så du kan se frem til en orientalsk flair i dine værelser, der utvivlsomt vil bringe dig i godt humør. Sæt store accenter med 3D -tapetet.

Baggrunde tilgængelige på Tapeter til vægmalerier.

Previous Post
Skulle du ikke spise noget efter kl. 18 og hjælper det dig med at tabe dig?
Next Post
Tinker efterårsvindue billeder – søde ideer og motiver