15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Derfor har Pantone kåret to farvetoner til årets farve i 2021

For anden gang nogensinde har Pantone Color Institute valgt ikke bare en, men to farver af året i 2021: Mus grå og solgul. 17-5104 Ultimate Grey er en beroligende grå nuance, der minder om stabile betonfundamenter og rolige stenstrande. 13-0647 Illuminating er en lysegul, der fremkalder billeder af varmt solskin og en forfriskende bid af en sur citron.

Trendfarverne for 2021 skal symbolisere styrke og håb

pantone farve 2021

Farveinstituttets beslutning om at udpege to tilsyneladende ikke -relaterede nuancer som årets farve 2021 er en reaktion på det hidtil usete Corona -år 2020, der næsten er slut. Pantone beskriver Ultimate Grey and Illuminating’s sunny yellow som en fab duo, der repræsenterer det kommende år Besked om styrke og håb skal formidle. Hver af de to farver har sit eget følelsesmæssige aspekt. Det grå har en støttende og solid effekt, det er det praktiske grundlag, vi har brug for. Det gule står for håb, oplysning og solskin. Og farvekombinationen i sig selv giver et stærkt udsagn.

pantone-farver-2021-er-grå-og-gul

Beslutningen om at bruge to farver i år blev truffet af Pandemier og begivenheder som Black Lives Matter -protester 2020. Efter et år, hvor social afstand blev en selvfølge, og mennesker i mange lande rundt om i verden organiserede massivt for at kræve raceretfærdighed, er betydningen af ​​forbindelsen mellem mennesker i forgrunden. Ifølge Laurie Pressman, vicepræsident for Color Institute, afspejles dette afgørende behov for relationer afspejlet i Pantones beslutning om at vælge to farver i år, hvilket kun har været tilfældet én gang hidtil (2016, da Pantone valgte Rose Quartz og Serenity som et nik til den stigende opløsning af klassiske kønsnormer).

“Det er blevet vist, hvor meget vi har brug for hinanden, at disse forbindelser med andre giver os styrke og styrke, såvel som det håb og de positive udsigter, der er vigtige for vores fremgang,” sagde hun. “Ved at vælge to uafhængige farver kunne vi formidle dette budskab sublimalt.”

pantone trendfarver 2021 lysende ultimative grå

Men målet med valg af årets farve forbliver det samme som tidligere år: at afspejle kulturen i det øjeblik, vi lever i. Sidste års farve, Classic Blue, var en beroligende, dyb indigo designet til at bekæmpe frygt for et nyt årti. Farverne i 2021 føles meget passende, da vi forbereder os på at hilse på et nyt år fyldt med muligheder: til en vaccine, til genåbning af verden, til at vende tilbage til et vist niveau af normalitet – og chancen for at komme sammen med at forbinde andre mennesker.

Pantone -trendfarverne 2021 tilbyder et enormt stylingpotentiale

Trendfarver for 2021 grå og gul på mode

Pantone -duoen kan være meget forskelligartet, når det kommer til at sammensætte det perfekte outfit i gråt og gult. Med tørklæder, sko, håndtasker, sjaler og toppe i gult kan du opgradere ethvert enkelt outfit i gråt og give det en god stemningsnote. Farveblandingen har en opkvikkende, energigivende effekt, som også gør den ideel til et sportstøj.

Pantone -trenden farver 2021 i anlægget

Brug pantone farve 2021 i anlægget

Med den fantastiske farveduo af gul og grå kan du have en i hver stue solrigt humør fremstille. Pantone påpeger, at de to farver ikke skal bruges i lige dele i indretningen. Du kan f.eks. Bruge den gule farve Bordlinned, sengelinned, puder og andet boligtilbehør indføre. En malet lysegul indgang formidler et varmt og imødekommende budskab. Det er også den ideelle kombination for alle Kontor eller hjemmekontor. Ultimate Grey danner den solide baggrund for Illuminating, som stimulerer tænkning og fremmer koncentration. Hvis du vil designe et tidløst smukt køkken, kan du vælge grå køkkenfronter, en hvid bordplade og en gul stænkskærm. Tjek denne artikel for gode eksempler.

Hvis du allerede ejer en grå sofa, kan du tilføje gule accenter med et par puder

gul og grå er ideelle farver til den moderne stue

Trendfarverne er perfekte til et hjemmekontor

Gul og grå er den perfekte farvekombination til et hjemmekontor

Stol, tæppe og gardin som solrige accenter

Stoltæppe og gardin som gule accenter i rummet

Hvilke farver passer godt til Ultimate Grey og Illuminating?

hvilke pantonefarver går sammen

Pantone -trendfarverne 2021 kan også fantastisk kombineres med andre livlige, friske, muntre farver. Til inspiration har farveinstituttet præsenteret fire paletter:

“Tropiske fugle” – en lys og munter farvepalet, der symboliserer de farverige, storslåede fjerdragt af tropiske fugle. Ultimate Grey bringer et strejf af elegance og modenhed til denne optimistiske palet, mens den hvide nuance “11-0700 Cloud Dancer” yderligere understreger farvekontrasterne.

“Intrige” -palet

hvilke pantonefarver matcher de nye trendfarver 2021

“Intrige” er et charmerende ensemble af farver, der forener en blanding af forskellige påvirkninger. Paletten er finurlig og energisk individualistisk, men alligevel alsidig og tiltalende.

“Oplysning” – gul og grå i kombination med pastelfarver

pantone trendfarver 2021 kombinerer grå og gul med pastelfarver

“Oplysning” er den farverige historie om ungdom og fremtiden. Paletten vækker associationer til et hypnotisk rum, der frigør vores sind, udvider vores horisont og stimulerer vores lyst til at genoverveje. Kombinationen af ​​Ultimate Grey og Illuminating kombinerer visdom og erfaring med ønsket om at udvikle nye tankegange og opdage nye ideer, mens det metalliske sølv af “20-0087 Lead Crystal” tilføjer en månelignende glans.

“Sol og skygge” – gul og grå kombineret med dæmpede farver

pantone trendfarver 2021 kombinerer gul og grå med dæmpede farver

“Sol og skygge” – Den langvarige Ultimate Grey og opmuntrende Illuminating tilføjer styrke og positivisme til denne jordiske palet. Paletten fortæller historien om den enkle skønhed, der omgiver os.

Previous Post
Moderne væggenheder – praktiske møbler til hvert værelse
Next Post
Håndværk med skumgummi – 15 sjove kunsthåndværksideer med børn