15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

E fat bike fordele: Hvad er de gode til, og er det værd at købe en fed bike?

Det gør os i form, er godt for vores helbred og er virkelig sjovt, især når vejret er godt – cykling er en af ​​tyskernes foretrukne hobbyer. E-cykler var allerede populære sidste år som næsten ingen andre transportmidler og er nu blevet en uundværlig del af markedet. Men desværre er de ret uegnede til sne og regn og forsvinder normalt i garagen eller kælderen, når den kolde årstid kommer. På grund af den stigende efterspørgsel var det dog kun et spørgsmål om tid, før talrige specielle former for e-cykler dukkede op. Og hvis du vil være ude og cykle om vinteren, ville du være i gode hænder med en E Fatbike. Men for hvem giver ændringen mening, og hvor er E Fatbike -fordelene? Vi forklarer alt dette for dig herunder!

Hvad er en E fat bike?

E fat bike fordele mountainbike og fat bike sammenligning

Som navnet antyder, er E Fatbikes specielle E-cykler med særligt tykke og ekstra brede dæk, som normalt er 4 til 5 tommer (ca. 13 cm) brede og op til 30 tommer (ca. 76 cm) i diameter til at have . Mens klassiske mountainbikes er svære at køre på bløde overflader, synes himlen at være grænsen for en fed cykel. Uanset om det er sne, mudder eller sand – det fede dæk tilpasser sig perfekt til alle forhold og sikrer dermed en super behagelig køreoplevelse. Så hvis du vil køre off-road hele året, uanset vejret, så skal du helt sikkert få en Køb E Fatbike. Cyklerne har også vist sig at være meget nyttige til andre formål og bliver stadig mere populære blandt pendlere i løbet af ugen.

e fed cykel egnet til hvem mountainbikes og fedtcykler sammenligning

E fatbikes køres med et lavere lufttryk, hvilket igen sikrer en blød og behagelig tur på en blød baggrund. Det lave dæktryk resulterer i fremragende trækkraft ved sving og klatring, og dækket tilpasser sig perfekt til overfladen. Ikke kun dækkene, men også stel og gaffel samt lejebredde er større end på konventionelle e-mountainbikes. På grund af de udtalte dæmpningsegenskaber har de fleste modeller desuden ikke en affjedringsgaffel. De versioner, der har affjedring i det bageste og forreste område, er kendt som fuldt fatbikes.

De vigtigste E Fatbike -fordele, du bør vide

E Fatbike fordele, som E cykel vælger

Som enhver anden cykeltype har E Fatbike sine egne fordele og ulemper. Den største fordel er naturligvis dens stabilitet og evne til at håndtere ændringer i terræn, mens du er på farten. Dette er især vigtigt om vinteren, når der er sne og is. Selvom E fatbikes er udstyret med en elektrisk motor, skal du stadig pedalere. Investeringen er derfor værd for alle, der ønsker at holde sig i form og ikke har lyst til at gå i fitnesscenter.

E fed bike til hvem Cykeltur med mountain bike eller fat bike

Man kan roligt sige, at en E fat bike kombinerer fordelene ved en mountainbike og en e-bike. Den er på den ene side kendetegnet ved de tykkere dæk og på den anden side har en høj rullemodstand, som kompenseres af elmotoren. Da alt faktisk er større med E fatbikes, vejer de også lidt mere end en normal mountainbike. De fleste modeller vejer omkring 30 kilo og er desværre ikke så lette at have med sig gennem trappeopgangen. Med nogle E fatbikes spares der dog en vis vægt ved at bruge slangeløse dæk og lettere materialer. Men for det skulle du grave lidt dybere i lommen.

For hvem er en E fat bike værd??

hvilken mountainbike man skal købe til sne og fedtcykeltip

Som regel er en E fat bike velegnet til alle, forudsat at du vælger den rigtige model til dine behov. Det er ligegyldigt, om du vil tage det med på arbejde eller udforske området – E Fatbikes virker bare altid. Imidlertid er det enestående greb, stabilitet og høj trækkraft blandt deres største fordele. Så hvis du kun rejser på asfalterede veje og i byen, giver det ikke meget mening at købe en E Fatbike. Selvom du kan lide højere hastigheder, kan du undvære det – E Fatbike handler jo først og fremmest om komfort og sjov, mens du kører. Inden du køber en E Fatbike, bør du også tænke grundigt over, hvilken batteristørrelse og rækkevidde der passer til dig.

Er det en E fat bike værd, hvilken cykel til sne

Previous Post
Lav dine egne øreringe: enkle DIY -instruktioner og masser af moderigtig inspiration!
Next Post
Seje skolemorgenmadsideer til snacks samt tips og tricks til den perfekte brødkasse