15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Smoothie -diæt: plan og mange lækre opskrifter, som du endelig kan slippe af med vinterkiloene med

Foråret banker allerede på døren, og for mange er det nu det rigtige tidspunkt at slippe af med vinterkiloene. Flere og flere ser smoothies som en mulighed for hurtigt at tabe sig og spise sundt på samme tid. Fordi de lækre drikkevarer ikke kun er ægte slankeprodukter, giver de også vores krop vigtige mineraler og vitaminer. Smoothies er også perfekte som små powerpacks i fasteperioden før påske. Hvordan fungerer smoothie -dietten, for hvem er den nyttig, og hvor længe skal du beholde den: Vi forsøger at besvare alle spørgsmål om ernæringstrenden og giver dig også en smoothie -kostplan gratis.

Hvordan fungerer smoothie -kosten, og hvad er fordelene

Veganske opskrifter til faste før påske med grøntsager og frugt

Hvordan fungerer smoothie -kosten? Dens grundlæggende principper er meget enkle: mindst tre måltider om dagen erstattes af de lækre cremede drikke. Dette øger fedtforbrændingen, og kroppen forbrænder kalorier meget hurtigere. De fleste ernæringseksperter anbefaler fuldstændigt at undgå faste fødevarer, kaffe, grøn te og alkohol. På denne måde kan tarmene og nyrerne afgifte og rense kroppen. Sammenlignet med andre kostplaner er en smoothie -diæt meget lettere at implementere. Hvis du beslutter dig for at gøre dette, har du altid et overblik over det daglige kalorieindtag og behøver ikke konstant at tælle kalorier eller point. Reglerne er også super enkle: om morgenen sørger en kaloridrik drink for en god start på dagen, ved frokosttid kan du stole på grønne smoothies, og om aftenen kan portionen fortyndes med vand.

Forfriskende sommerdrikkeopskrifter til cremet smoothie

Smoothiediet har mange fordele:

 • Smoothies kan tilberedes hurtigt og nemt. Læg blot alle de nødvendige ingredienser i blenderen, purér i 2 minutter, og du er færdig. Derudover kan mixerbeholderen rengøres hurtigt og nemt.
 • Fiber går ofte tabt, når man laver juice. I modsætning hertil bevares de i smoothies og stimulerer fordøjelsen.
 • Smoothies har en tykkere konsistens, er mere nærende end juice og holder dig mæt i lang tid.
 • Mange mennesker erstatter en smoothie til morgenmad og aktiverer derved deres stofskifte om morgenen.
 • Selv professionelle atleter kan lide at drikke grønne smoothies efter en intens træning. Dette giver dem mulighed for at forbrænde flere kalorier og opbygge muskler.
 • Federal Center for Nutrition anbefaler også blandede drikkevarer som et sundt alternativ til den daglige rawfood -menu.
 • De er den perfekte “to go” -drink og kan derfor let bringes til kontoret.

For hvem er en smoothie -diæt nyttig??

Tabe dig med rå madopskrifter med bær til morgenmad

Men hvem er en smoothie -diæt nyttig til? Hvis du bare vil tabe et par kilo, kan smoothie -kosten hjælpe dig med at opnå din drømmefigur. Endnu mere, hvis der stadig drikkes smoothies dagligt efter diætets afslutning, så kan jojo-effekten undgås. Det er også velegnet til alle, der ønsker at rense deres krop og til dem, der gerne vil faste. Det er ideelt for overvægtige, der ikke har fritid til at tilberede komplicerede retter i den hektiske hverdag. At spise en sund kost kan også hjælpe patienter med fedtsygdom.

Kostplaner med et overblik: 3 dage, 5 dage og 2 uger

grønne smoothie -diætopskrifter med grøntsager og krydderurter

Du vælger smoothie -diæten, men hvor længe skal du beholde den? Afhængigt af hvad du vil opnå med det, er der tre varianter: 3 dage, 5 dage og 2 uger. Den 3-dages kostplan er den perfekte introduktion til fastedagene, 5-dages smoothie-dietten lindrer mave-tarmkanalen og afgifter kroppen og 2-ugers kostplan er for alle, der ønsker at tabe sig. Afhængigt af hvor højt kalorieindhold drikkevarer tilberedes, kan du drikke et 250 ml glas med purerede grøntsager og frugter hver 2-3 timer. For at kosten fuldt ud kan udvikle sin positive effekt, bør smoothies bestå af mindst halvdelen af ​​sæsonens rå mad. Dette omfatter ikke kun frugt og grøntsager, men også nødder. For at fyldedrikken bevarer sin let cremede konsistens, bør der ikke tilsættes mere end 30% vand eller friskpresset juice.

Lav en smoothie -kostplan: hvad du skal overveje?

Smoothie kostplan gratis opskrifter med bær og banan

Vi tilbyder dig en smoothie -kostplan gratis nedenfor. Du kan dog nemt tilpasse det til dine egne behov, så længe du følger et par regler.

Sådan kan du oprette en 3 -dages, 5 -dages og 2 ugers smoothieplan:

1. I lighed med faste bør du planlægge et par dages forberedelse til 3-dages planen. Begynd at undgå kaffe, alkohol og fede retter og erstat dem med salater. Gå efter grønne smoothies og grøntsager med et højt C -vitaminindhold. De stimulerer stofskiftet og gør det meget lettere at starte fastedagene før påske.

Opskrifter til vægttab før påske med grøntsager og frugt

2. Du bør kigge efter varierede opskrifter til den 5-dages smoothie-diætplan. Da grønne bladgrøntsager som spinat, raket eller lammesalat normalt har et ret højt nitratindhold, bør du fjerne bladstænglerne og de yderste blade. Så du ikke optager for meget af den skadelige nitrogenforbindelse, bør du vælge varierede opskrifter med mange ingredienser. Især med denne ernæringsplan bør du planlægge længere pauser mellem måltiderne og drikke mindst 2 liter vand, te eller citronvand. Du kan også fortynde græsk yoghurt med vand imellem måltiderne og drikke det efter frokost.

3. Med 2 ugers smoothie -diætplanen fokuserer du på en afbalanceret og sund kost. Fyldning af smoothies med hørfrø, avocado eller kokos samt fortyndede smoothies med urter holder dig i form og hjælper med at reducere fedt. Men du skal også være forsigtig her, for du bør undgå opskrifter, der indeholder meget fruktose. Du kan undgå madbehov ved at spise mindre smoothies oftere. Prøv at drikke drikkevarer umiddelbart efter, at de er lavet. Hvis du tilføjer citronsaft til smoothien, kan du eventuelt opbevare dem i køleskabet i en dag.

3 dage, 5 dage, 2 uger: hvilke smoothies og hvilken kost skal du vælge?

Smoothie med bær og bananopskrift med sæsonbestemt frugt til foråret

Ernæringseksperterne anbefaler at udforme kostplanen som følger:

 • For at få en god start på dagen, skal du give din krop en fyldig smoothie med mange kalorier med masser af frugt og nødder.
 • Du kan drikke citronvand eller te mellem morgenmad og frokost.
 • Ved frokosttid tilberedes enten en grøn smoothie eller en smoothie med urter og sæsonbetonede grøntsager.
 • Ind imellem kan du forkæle dig selv med en lækker smoothie med en frugtig smag.
 • Om aftenen kan du forkæle dig selv med din yndlingsopskrift, så længe du fortynder smoothien med vand. Undgå at fortynde dine smoothies med juice, da juice kan irritere slimhinden i maven.

Smoothie -kostplan: Tips om forberedelsen

Smoothieopskrifter med frosne bær og bananer og havregryn

De samme regler gælder for tilberedning af smoothies som for tilberedning af salater: vask de rå grøntsager grundigt og hak dem op med en kniv. Læg de store stykker direkte på bunden af ​​blenderkrukken, og de små – ovenpå. Til selve pureringen har du brug for en speciel højtydende mixer, især hvis du også gerne vil male nødder fint.

3 dages smoothie -kostplan: Gratis opskrifter

Smothie som en introduktion til fastelavnsopskrifter med rå grøntsager

Først bør du forberede din krop til kostændringen i 2 dage. Du bør også planlægge en overgangsperiode efter diætets afslutning. Vi giver dig et overblik over, hvad menuen kan indeholde.

Forberedelsesfase / kostændring:

Mandag

Morgenmad: Smoothie skål opskrift med bananer, mango og forskellige slags bær

Ingredienser til en 250 g skål: En halv banan, 100 g mango (skrællet og hakket), 75 g bærblanding (jordbær, blåbær og hindbær), en mellemstor daddel, 50 mg usødet kokosmælk, 1 mandel, 1 spsk hampfrø.

Tilberedning: Læg lidt banan, mango og bær til side til pynt, purér alle andre ingredienser fint.

Spise frokost: Grøntsagsbouillon

Aftensmad: Grøn smoothie opskrift med courgette, agurk og cashewnødder

Ingredienser til 250 ml: 1 appelsin, 1 courgette, en halv agurk, 3 spsk cashewnødder, mandelmælk, usødet. Puree alle ingredienser fint.

Smoothieopskrift med rå grøntsager som spinat og rødbeder

tirsdag

Morgenmad: Smoothie -diætopskrift med kiwi og bær

Ingredienser til 250 ml smoothie: 1/2 æble, 2 bananer, 2 kiwier, 60 g blåbær, mandelmælk, tørret kokosnød, 1 spsk chiafrø.

Spise frokost: Smoothie -diætopskrifter med avocado, havregryn og bær.

Ingredienser: 2 bananer, en fjerdedel avocado, 1 spsk havregryn, 40 g hindbær, 25 ml kokosmælk

Aftensmad: Grøntsagsbouillon

3 -dages smoothie -diætplan: Opskrifter

Krydr grøntsagssmoothies med gurkemeje

1 dag

Morgenmad: Smoothie skål opskrift med bananer, mango og forskellige slags bær

Spise frokost: Grøn smoothie opskrift med courgette, agurk og cashewnødder

I mellem: citronvand

Aftensmad: Grøn smoothie med urter og kærnemælk. Ingredienser til 1 portion, 250 ml: en halv agurk, en fjerdedel avocado, 1 spsk limesaft, 1 spsk frisk basilikum, 200 ml kærnemælk, 1 knivspids peber og 20 ml vand.

2 dage

Morgenmad: Smoothie -diætopskrift med kiwi og bær

Spise frokost: Grøn smoothie med urter og havregryn. Ingredienser til 1 portion, 250 ml: 30 g babyspinat, 20 g grønkål, 2 æbler, 10 g ingefær, 1 stilk mynte, 1 spsk citronsaft, 20 g havreflager.

Aftensmad: Grøn smoothie med urter og kærnemælk.

Lækre opskrifter på drikkevarer med frugt i 3 dage, 5 dage, 2 ugers kostplan

3. dag

Morgenmad: Grøn smoothie opskrift med courgette, agurk og cashewnødder

Spise frokost: Grøn smoothie med urter og havregryn

Aftensmad: Grøn smoothie med brændenælde og avocado. Ingredienser: 1 håndfuld brændenælder, 1 grønt æble, 1 mellemstor pære, 1/2 kiwi, 1/2 avocado, saft af 1 citron, 100 ml kærnemælk

I overgangsperioden på 2 dage kan du inkludere grøntsagsbouillon og frugtsalat i menuen.

5 dages og 2 ugers smoothie -diætplan: Opskrifter

Rødbedemos med mynte Opskrift på diæt til fastedagene

Hvis du vil beholde smoothiedieten i 5 dage eller 2 uger, kan du vælge mellem mange opskrifter. Vi tilbyder dig nogle smoothieopskrifter, der er velegnede til morgenmad, frokost og middag.

Morgenmad: Da morgenmaden skal være mættende og høj i kalorier, sikrer en smoothie med årstidens frugt en god start på dagen.

Smoothie med ananas, kærnemælk, yoghurt og mandelmel. Ingredienser til 1 portion, 250 ml: 100 g ananas, gerne frisk, 200 ml kærnemælk, 50 g mandelmel

Smoothie med bær, yoghurt og havregryn. Ingredienser til 1 portion, 250 ml: 50 ml yoghurt, 50 ml vand, 50 g jordbær, 50 g hindbær, 1/2 spsk havregryn, 1 tsk honning

Smoothie med bær og appelsiner: 120 g hindbær, 160 ml appelsinsaft (friskpresset), 80 g yoghurt

Smoothie med banan og kiwi: 2 mellemstore bananer, 1 kiwi, 150 ml appelsinsaft, 1 spsk honning (efter anmodning)

Smoothie med bær og papaya: 150 mg brombær, 1 stort æble, 1 papaya, 1 spsk chiafrø, 1 tsk ahornsirup, 60 ml yoghurt

Server opskrifter på smoothie -diæt med bær og banan som morgenmad

Spise frokost: Til frokost skal du vælge smoothie -diætopskrifter med grøntsager. Her er nogle forslag til påfyldning af drikkevarer:

Smoothie med avocado og spirulina: 1 håndfuld spinat, 1/2 avocado, 1 håndfuld ananas, saft af en halv citron, 0,5 tsk spirulina pulver, 100 ml vand

Smoothie med selleri og banan: En halv stang selleri, 1 håndfuld grønkål, 1/2 æble, 1/3 banan, 50 ml appelsinsaft, 1 knivspids gurkemeje, en knivspids ingefær, 1 knivspids peber, 60 ml vand

Smoothie med grøntsager: 2 mellemstore røde peberfrugter, en agurk, 2 store gulerødder, 1 knivspids salt, vand, 40 g hampfrø

Rødbedesmoothie: 1 knold rødbede, 1 stor agurk, 2 store tomater, 1/3 selleri stilk, 1 knivspids salt

Smoothie med courgette og ingefær: 3 store courgetter, 1 banan, 1 blad kinesisk kål, 1 grønt æble, peber (efter smag), 1 knivspids salt

Puree sæsonens frugter og forbered en detox -kur

Aftensmad: 

Urte-smoothie: 50 g urteblanding fremstillet af vilde urter, 2 spsk persille, 2 bananer, 2 grønne æbler, 1 mellemstor pære, 3 spsk mandelmælk, 1 spsk limesaft, 100 ml vand

Grøn smoothie: 1 håndfuld bladgrøntsager, 4-5 kirsebærblomster, 1 pære, 2 bananer, 1 spsk hampefrø, 80 ml vand

Smoothie med avocado: 1 avocado, 1/2 æble, 1 passionsfrugt, 1 håndfuld babyspinat, saft af 1 lille citron, 2 tsk koriander

Previous Post
Lav dine egne øreringe: enkle DIY -instruktioner og masser af moderigtig inspiration!
Next Post
Seje skolemorgenmadsideer til snacks samt tips og tricks til den perfekte brødkasse