15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Dekorationsidee til påskeægene – Sådan tegnes figurer på æg

frisk dekoration til påskeæg design maling pink hvid

I denne artikel vil vi gerne vise dig, hvordan du kan male tegn på æg, der ser friske ud Dekorationsidee til påskeæg repræsenterer. Lidt usædvanligt, men sjovt. Denne teknik adskiller sig ikke meget fra standardteknikken. Den eneste forskel er i at skære ud af forskellige skabeloner med former. Du kan skære skabelonen ud af gaffatape og sætte den på æggeskallen. Vælg farven på æggene og de accenter, du vil give dem. Hvad du har brug for? Kogte æg, maling, stenciler, saks, pen, tape eller vynil.

god dekorationside til påskeægene

dekoration påskeæg design maling klistermærker farve rød

Hvad skulle du gøre? Start med at vælge ansigter (former). Du kan gøre det på pc’en og derefter lade dem trykke på. Gør det på en selvklæbende film. Du kan også bruge Vynil, så skal du tegne formerne på stoffets bagside. Derefter skæres figurerne med en saks. Adskil formerne fra den klæbende side og påfør dem på ægget. Vær forsigtig med kanterne, de skal klistre uden bobler. Det bliver lettere for dig, hvis æggene stadig er varme.

Dekorationsidé til påskeæg – mal smukke silhuetter

deco idé påskeæg klistermærker gør silhuetter maling

Derefter dyppes æggene i den farve, du har valgt. Gør dette, indtil det står skrevet i brugsanvisningen. Adskil derefter klistermærket forsigtigt fra ægget. Hvis du har brug for to accenter, kan du farve æggene i grundskyggen, tørre dem med en blød klud og derefter dyppe dem i en mørkere nuance.

  dekorere ideer til påskeæg design maleri klistermærker farvestof

dekorere påskeæg farvelægge sjove former maleri

Previous Post
Interiør af træ og beton i den moderne bungalow “Cabin 2”
Next Post
Tiltræk sommerfugle i haven for en romantisk atmosfære