15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Forårsdekoration til ydersiden: sådan fremkalder du en forårsstemning i det udendørs område!

Foråret er lige om hjørnet, og det er på høje tid at forberede dit hus og din have på det. I dag vil vi gerne vise dig nogle gode ideer til udendørs forårsdekorationer, som du helt sikkert vil blive forelsket i. Fordi en passende dekoration til sæsonen heller ikke skal mangle i udendørsarealet. Uanset om farverige blomster og planter eller en selvfremstillet dekoration, med disse ideer skaber du mere forårsstemning ved husets indgang eller på balkonen. Bliv inspireret og velkommen foråret!

Forårsdekoration til yderside: dekorér husets indgang

Husets indgang til foråret pynter udenfor

Husets indgang er husets telefonkort. For at byde dine gæster velkommen om foråret kan du dekorere dette område passende. Dekorer for eksempel døren med en smuk krans, udskift den kedelige dørmåtte med en med et stemningsfuldt design og arranger et par smukke forårsblomster i forskellige beholdere. En sådan dekoration kræver ikke en stor indsats, men ser meget effektiv ud.

Blomsterdekoration til foråret udenfor

Plant plantemaskinen med forårsblomster

Forårsblomsterne er en vidunderlig måde at dekorere det udendørs område på. Selvom de er mere tilbøjelige til at blive plantet i blomsterbed i haven, kan de også plantes i store kar eller andre beholdere og bruges til at forskønne husets indgang. For eksempel er plantagerne på billedet ovenfor designet med en blanding af tulipaner, påskeliljer, stemorsblomster, hyacinter og primulaer, som fremkalder en farverig palet og dufter vidunderligt af forår.

Blomsterarrangementer til husets indgang

Husindgangspynt til forår og påske plantet vandkande påskekurv

En anden variant til dekorationen med blomster er smukt arrangerede arrangementer. Du kan selv lave disse af ægte såvel som af kunstige eller tørre blomster og kombinere dem med andre dekorative elementer.

Idé til forårsdekorationer udenfor med en vintage flair

Vintage forårsdekoration til udendørs. Metalspand med tulipaner på en gammel stol

Hvis du vil give dit udendørs område et vintage -touch, så kan du for eksempel sætte et gammelt møbel som f.eks. En stol eller et bord ved siden af ​​døren og arrangere forårsblomsterne på det. Et par smukke tulipaner i forskellige farver i kombination med et par kviste fisse pil vil straks skabe en mere forårsstemning på verandaen.

DIY gulerod fjederkrans lavet af tulipaner til hoveddøren

DIY forårspynt til udvendig gulerodskrans som dørdekoration

Kranse er en klassisk dekoration til husets indgang. Denne originale gulerodskrans sørger for eksempel for et godt humør og er også fantastisk til påske. En sød snack for at byde påskeharen velkommen. Og bedst af alt, er kransen klar på mindre end 1 time! Her er de nødvendige materialer:

 • Trådskærer
 • Varm limpistol med limpinde
 • kunstige tulipaner i orange
 • flere kunstige blomster i orange
 • kunstig grøn
 • Blomstret tråd
 • Rørepind til farver (eller matchende træstrimmel)
 • bånd

Bind kunstige tulipanbunker med blomstertråd

Inden du begynder at lave kransen, skal du bestemme, hvor stor du vil have det færdige projekt til at være, og få nok bundter tulipaner til at skabe gulerodsformen. 7 bundter blev brugt til kransen i eksemplet.

Læg derefter tre bundter tulipaner foran dig i en trekantet form med stilkene vendt væk fra dig. Brug blomstertråd til at binde alle tre bundter sammen.

Bind bundter tulipaner til træstrimmel og lim

Læg bundterne på den flade side af en rørestok og fastgør dem med den varme lim. Sørg for at fastgøre dem til den nederste halvdel af træpinden, da du bliver ved med at tilføje flere bundter og grønt. Fortsæt ledninger og lim bundterne, indtil du er tilfreds med gulerodens form.

tilføj flere kunstige blomster gør gulerod grøn

For at gøre kransen mere visuelt interessant og skjule eventuelle huller, der er opstået i tulipanbunkerne, tilføj yderligere kunstige blomster. Brug trådskærere til at skære enkelte blomster ud, så hver blomst har en ca. 10 cm lang stilk. Brug derefter blomstertråd eller varm lim til at fastgøre de ekstra blomster til hoveddelen af ​​din DIY gulerodskrans.

Når bunden af ​​guleroden er færdig, er det tid til at tilføje gulerodsgrøntene. Til dette bruger du kunstigt grønt efter eget valg og laver et stort bundt ud af det. Derefter stikkes bunddelens ender ind i tulipanarrangementet og fastgøres til rørestokken med blomstertråd eller varm lim.

Gulerodskrans klar til at binde sløjfen

For at fuldføre dørdekorationen skal du lave en bøjle af blomstertråd. Vikl ledningen rundt om rørestangen flere gange, og form derefter en robust sløjfe, som du kan bruge til at hænge kransen på en krog. Til den sidste berøring laves en sløjfe af dekorativt bånd og bruges til at dekorere kransen.

Flere ideer til dørdekoration udenfor

Forårsdekoration til hoveddøren. Paraply dekoreret med tulipaner og påskeæg

Forår er den tid på året, hvor regnskyl er en almindelig begivenhed. Og hvad er så bedre til forårets dekoration end en paraply? Du kan hænge en paraply fuld af blomster på døren eller arrangere den i paraplystativet ved indgangen til huset.

DIY dørdekoration forårsparaply med kunstige blomster

Du kan bruge enten frigolit eller blomsterskum til at fikse blomsterne i paraplyen. Vi fraråder dog at bruge rigtige blomster, da de kun holder kort tid og skal udskiftes hvert par dage.

Blomsterdekoration til forårshuset indgang tulipan krans træspand

Kunstige blomster er derimod gode til at dekorere udendørs. De er også billige og kan bruges uden problemer i de kommende år. Du kan f.eks. Bruge den til at lave en dørkrans. Eller du kan bruge den til at fylde forskellige beholdere såsom vaser, lanterner, spande og trækasser. Bare lad din kreativitet løbe frit!

DIY forårspynt til udvendig – dekorér stige

Byg din egen stige fra grene og dekorér med forsythia

En smukt dekoreret stige klipper en særlig god figur udendørs. Til foråret kan du pynte stigen med tidlige blomstrere i små krukker eller selv lave en holdbar dekoration med kunstig forsythia som på billedet ovenfor. Har du ikke en stige, der passer til sådan en dekoration? Så kan du selv bygge en af ​​grene og kviste. Så ser dekorationen endnu mere original ud.

Forårsdekoration til udendørs med forsythia

smuk forårspynt i udendørsområdet planter med stedmoderblomster og forsythia

Forsythias er klassiske forårsheralds og fortryller med deres smukke stjerneformede blomster i lyse gule. Uanset om det er ægte eller kunstigt, kan vidunderlige dekorationer til ydersiden laves med forsythia -grenene. Du kan f.eks. Putte kviste i en spand med stedmoderblomster eller lave en smuk dørkrans af dem. Selv arrangeret i et enkelt arrangement ser de gule forsythias godt ud og fylder udendørsområdet med en forårsstemning.

Forårsdekoration med forsythia til yderside

Plant gummistøvler

Plant gummistøvler og dekorér husets indgang om foråret

Hvor smukke disse blomstrende gummistøvler ser ud! Og de er super lette at efterligne. For eksempel kan du bruge dine gamle havestøvler eller gennemse genbrugsbutikker efter et par. Støvlerne kan også males som du vil, hvis deres farve på en eller anden måde ikke helt matcher din forårs udendørs dekoration. For eksempel ville gul som på billedet ovenfor være en god idé.

Hvis du vil have en dekoration uden megen vedligeholdelse, anbefaler vi at bruge kunstige blomster og grene. Disse kan let gemmes i støvlerne og arrangeres. Men hvis du vil plante støvlerne med rigtige blomster, bør du få passende jord og muligvis tænke på dræning.

Gør husets indgang til et blomstermarked

Opret et blomstermarked ved husindgangen som dekoration til foråret

Fejr ankomsten af ​​denne pragtfulde sæson ved at pynte dit indgangsparti med smukke forårsmotiver i landlig stil. Dekoreret med en blanding af blomster, trækar og andre elementer fra naturen, vil din husindgang se meget indbydende ud. Her er et par ideer til, hvordan du designer fjederdekorationen til ydersiden i landlig stil.

Opret forårspynt til udendørs i blomstermarkedet i landlig stil

Byg et stativ til blomster fra træplader (eller fra en palle), og sæt nogle krukker på det. Dekorer dem med kunstige blomster “til salg”. Læg derefter en trævogn på verandaen og arranger krukker, pottejord og haveredskaber på den. Du kan også lave en smuk blomsterkrans fra kunstige blomster og hænge den på husets væg. Tilføj et flot skilt for at tilføje prikken over i’et i indretningen.

Landlig forårspynt til udvendig gammel dørcykel med plantet kurv

Andre trægenstande som skamler, kasser, kasser og små borde er også velegnede til udendørs forårsdekorationer i landlig stil. Du kan bruge disse til at vise blomster, planter og andre dekorationer. Ting som gamle døre og skodder, som du ganske enkelt placerer løst ved siden af ​​døren og muligvis pynter med en krans, ser også meget flotte ud. En gammel cykel med en plantet kurv ville også se godt ud i sådan en dekoration.

Forårsdekoration til haven og altanen

Forårsdekoration udenfor på altanen tørresnor med vaser lavet af glas

Vores sidste par ideer er gode til at dekorere din have og altan. Den første går ud på at gøre nogle glas til vaser og hænge dem på tøjlinjen. For at gøre dette kan bøjler til hvert glas tinkeres med tråd og hænges direkte i snoren. Tøjpindene har en mere dekorativ funktion i denne dekorationside, da de ikke kan tåle glassene med vand alene. Men de tjener også til at holde de enkelte glas på plads, så de ikke glider.

Lav farverige urtepotter til udendørs af gamle dåser

Dekorer dåser med farverig decoupage ved hjælp af servieteknikken og plant dem som forårsdekorationer udenfor

Om foråret kan det være farverigt, og det samme er denne idé til dekorationen i det udendørs område. Det er også perfekt til alle upcycling -fans, da det gør gamle dåser til farverige gryder. Dette er de materialer, der skal bruges til dette projekt:

 • tomme dåser af enhver størrelse
 • Servietter med farverige mønstre
 • Rotorklipper (saks fungerer også) og måtten
 • Servietlim, f.eks. B. Mod Podge
 • Skumbørste
 • hvid spraymaling
 • Klar spray
 • Boremaskine med stålbor
 • små sten
 • jorden
 • planter

Krydr metaldåsen med servieteknikken

Inden du klæber servietterne på dåserne, skal du male dem hvide med spraymaling. Papirservietterne er meget tynde, og plantagerne vil se bedre ud med en hvid baggrund.

Skær derefter hver serviet i størrelsen på den dåse, der skal limes. Ved større doser skal du muligvis bruge mere end en serivette. Fjern derefter det øverste lag af den udskårne serviet.

Dæk nu hele dåsen med decoupagelim. Læg forsigtigt papirserviet på dåsen, og tryk den ned med skumbørsten. Pak serviet om dåsen, indtil den er helt dækket.

DIY forårspynt dekorere og plante gamle dåser på ydersiden

Når limen er tørret, males de dekorerede dåser med mindst 2 lag akryllak. Dette beskytter de udendørs plantemaskiner mod elementerne.

For at plante dåserne skal du først bore huller i bunden af ​​dåserne til dræning. Læg derefter et lag sten på jorden, fyld krukken med pottejord, og plant planterne.

Med de farverige krukker kan du oprette en blomstertrappe eller dekorere altangærdet.

Previous Post
Lav dine egne øreringe: enkle DIY -instruktioner og masser af moderigtig inspiration!
Next Post
Seje skolemorgenmadsideer til snacks samt tips og tricks til den perfekte brødkasse