15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav selv et tulipanarrangement: Sådan iscenesætter du forårsblomsterne på påskebordet!

Ingen anden blomst skærer sådan en fabelagtig figur på påskebordet som tulipanen. Stilfuldt arrangeret i en vase, individuelt draperet på bordet eller bundet til en buket: forårets herald kan iscenesættes på mange måder. Vi har allerede vist dig forskellige ideer til, hvordan du selv kan lave en forårsdekoration med tulipaner. I dagens artikel vil vi forklare dig, hvordan du selv kan lave et fjederlignende tulipanarrangement.

Lav selv et tulipanarrangement: Hvad skal du overveje, når du køber forårsblomster?

Arranger tulipaner i en gaveæske med blomsterskum

Siden den blev bragt til Europa fra Mellemøsten, har tulipanen været en af ​​de mest populære forårsblomster. Det pryder ikke kun haven og balkonen derhjemme, men ser også godt ud som en snitblomst på påskebordet. Så du virkelig kan nyde et arrangement med tulipaner i lang tid, bør du kun vælge friske blomster. Du kan genkende friske tulipaner ved deres faste stængler og blade. Det er bedst at købe blomsterne fra en specialiseret blomsterbutik eller havecenter. Afskårne blomster fra supermarkedet har en tendens til at visne hurtigere.

Hvis du allerede har tulipaner i din egen have, skal du vente, indtil blomsterne får den rigtige farve. Grønne blomster er for umodne og vil visne hurtigere.

Når du har hentet blomsterne hjem, skal du skære stænglerne på tværs med en skarp kniv. Dette sikrer, at kanalerne ikke beskadiges, og blomsterne forsynes med vand.

Det næste trin er at lave blomsterarrangementet. I artiklen giver vi dig flere ideer til, hvordan du kan fremtrylle en effektiv forårsdekoration.

Hvis du allerede har lavet blomsterarrangementet, hvor skal du så prale med det? Vælg et værelse, der ikke er for varmt. Spisestuen, der kun opvarmes under måltiderne, har vist sig at være ideel. Tulipanarrangementet bør maksimalt stå ved 18 grader Celsius natten over.

Lav selv et tulipanarrangement: Kål fungerer som en vase

Lav selv aftale med tulipaner Instruktioner

Der er en bred vifte af tulipaner til rådighed i disse dage. De fås i alle regnbuens farver og i forskellige former. De enkle tidlige tulipaner betragtes som ægte klassikere, mens Crispa -tulipaner er kendetegnet ved deres usædvanlige form og farvegradienter. I det næste arrangement kombineres de enkle tidlige tulipaner af sorten “Apricot Beauty” med Crispa -tulipaner af sorten “Lambada”. De to sorter kommer meget godt overens og danner et attraktivt ensemble. For selv at lave tulipanarrangementet har du brug for et hvidkålshoved, en kniv og en grøn blomstersvamp fra blomsterbutikken.

Tulipaner i blomsterarrangementer Ideer til arrangementer til foråret

Sådan laver du blomsterarrangementet: Skær først en fingertyk skive af på kålens stilkside, skær derefter i stilken med en kniv og fjern den. Skær blomstersvampen og læg den i den udhulede kål. Skær derefter tulipanernes stilke diagonalt med en skarp kniv og stik dem i svampen. Du kan vande blomsterne efter 2-3 dage, men meget sparsomt.

Lav selv aftaler med tulipaner og slik

Arranger tulipaner i vase med pasta og slik

Til det næste blomsterarrangement har du brug for en stor klart glas tekande eller en lille vase med en bred hals, slik efter eget valg (skumfiduser eller M&Frk. Du har stadig brug for en lille engangskop og grønt tilbehør eller andre blomster efter eget valg. Du skal naturligvis heller ikke glemme blomstersvampen. Sådan laver du blomsterdekorationer i lille format: Læg først engangskoppen i den store tekop. Udfyld området mellem begge beholdere med marshmallowkaninerne. Skær en blomstersvamp og kom den i engangskoppen. Derefter kan du forkorte og ordne blomsterne i overensstemmelse hermed.

Arranger blomsterarrangementet med tulipaner i et dekorativt fuglebur

Arranger blomsterarrangementet med tulipaner i buret dekorativt

En farverig dekoration til familiefesten i haven og et fantastisk blikfang i spisestuen: Det næste blomsterarrangement med tulipaner bringer vintage flair til bordet. Til denne DIY -idé har du brug for et metalfuglbur med den øverste del, der kan åbnes. Hvis det ønskes, kan du sprøjte dette med bronze- eller kobberspray. Læg derefter en lille plantekrukke eller en plastikbæger i midten af ​​buret i en neutral farve og fyld den med svampemasse. Kontroller, om blomstersvampen er fugtig, og hvis ikke, kan du hælde vand over den. Luk derefter fugleburet og begynd at stikke de enkelte blomster gennem espalieret. Så du kan oprette et omfangsrigt arrangement selv med et par blomster.

Blomsterarrangementer med tulipaner og påskeæg

Lav dit eget tulipanarrangement i en påskekurv med violer og påskeæg

Opret en vidunderlig fremvisning af blomster i en påskekurv. I det næste arrangement kombineres påskeliljer, iriser og tulipaner. Påskeæg giver det festlige ensemble sidste hånd. Du har brug for følgende materialer:

  • hårdkogte og farvede påskeæg
  • Styrofoam æg
  • Klistermærker med påskeharer
  • Pastelfarver og en flad pensel
  • grøn pintle wire og sekatører
  • en kurv lavet af flet, pilekviste eller rotting
  • Kunstgræs eller mos
  • Forårsblomster efter eget valg (påskeliljer, iriser og tulipaner passer godt sammen)
  • en blomstersvamp fra blomsterbutikken

Håndværksinstruktioner: Mal først styrofoamægene og dekorer dem med klistermærkerne. Skær derefter flere 15 cm lange stykker pintle wire med sekatørerne og stik den ene ende af hvert stykke tråd i et frigolitæg. Beklæd påskekurven med husholdningsfilm og læg en svamp på gulvet. Arranger derefter forårsblomsterne og drapér kunstgræs eller mos omkring dem. Til sidst lægges hårdkogte og malede påskeæg mellem blomsterne og lægger styrofoamæg indeni.

Blomsterarrangement med tulipaner i en skål

Sådan laver du blomsterarrangement med tulipaner selv

Vil du gerne selv lave et storslået blomsterarrangement med tulipaner, men desværre har du ikke en passende vase? Så kan du bruge en skål. Et trick kan hjælpe dig med at få arrangementet i den form, du ønsker. Læg et stykke blomsterskum eller fyld skålen med vand. Brug tape til at klæbe strimler vandret og lodret oven på hinanden, så der dannes et gitter på åbningen. Forkort blomsterne og lad din fantasi løbe vild, når du arrangerer dem.

Lav forårsdekorationer med tulipaner

Lav dit eget blomsterarrangement med tulipaner og påskeæg

Du har allerede selv lavet en charmerende forårsdekoration med tulipaner, men der er flere blomster tilbage? Så er den næste håndværksidé lige noget for dig. Du skal bruge flere lerkrukker lavet af terracotta med en diameter på ca. 6 cm, en te, serviet eller sorteringskasse, mos, hårdkogte påskeæg, en svamp og blomsterne. Læg først lergryderne i trækassens rum og udfyld hullerne med mos. Læg et stykke blomstersvamp i hver af flere lergryder og dæk det til med mos. Afkort blomsterstænglerne og læg en blomst i hver lerkrukke. Lad tre eller fire gryder stå tomme og vis farverige påskeæg der.

Arranger blomsterarrangementet med tulipaner i en plantekasse

Lav dine egne tulipanarrangementer i en trækasse, arranger forårsblomster på påskebordet

Hvis du vil have et naturligt ensemble, kan du vælge et blomsterarrangement med tulipaner og påskeliljer i en vinkasse til individuelle flasker eller i en plantekasse. Læg flere stykker blomstersvamp i æsken og anbring blomsterne så tæt på hinanden som muligt. Kombiner forskellige typer tulipaner, for eksempel Darwin med dobbelte tidlige tulipaner eller Fosteriana tulipaner med duftende Triumph tulipaner.

Lav dit eget tulipanarrangement: forårsblomster i reden

Lav selv forårspynt med tulipanarrangementer i kurven

Det næste arrangement viser også, at tulipaner er perfekte til at pynte påskebordet. Pænt iscenesat i en pilekrans, lav en farverig dekoration af ekstraklassen. Sådan laver du tulipanarrangementet selv: Læg en fletkrans på bordet og dæk den til med film, som du fastgør til pilekransen med tape.

Arranger tulipaner i en håndtaske

Tulipaner i propmasse i rottingkurven ved hoveddøren

Ring om foråret med en stilfuld forårsdekoration på hoveddøren! Læg flere stykker blomstersvamp i en flettet håndtaske og anbring tulipanerne med tilbehør fremstillet af eukalyptusgrene.

Forårsdekoration med tulipaner i børnesko

Lav dit eget tulipanarrangement, og brug det som en vase i støvler

Den perfekte DIY-idé i sidste øjeblik til familier med små børn: Læg en blomstersvamp i børnenes gummistøvler og forvandl dem til originale vaser. Sådan er tulipanerne særligt effektive.

Arrangement med tulipaner, hortensiaer og asparges

Arranger blomsterarrangementer med tulipaner og asparges og hortensiaer

Hvis din vase har ridser, eller du ikke kan finde et passende kar til et omfangsrigt blomsterarrangement, så er den næste idé lige noget for dig. Læg et stykke blomstersvamp på en tallerken og arranger blomsterne. Bind blomsterne sammen med håndværkstråd. Bind derefter aspargesene rundt om blomsterne, så de dækker blomstersvampen helt. Bind aspargesene med dekorative bånd.

Vintage skål med tulipaner, mos og hortensiaer

Arrangementer med tulipaner og hyacinter i stiklinger dækket af mos

Gule tulipaner og individuelle hvide hyacinter ser særligt godt ud i kompakte arrangementer. De kommer til sin ret i en vintage skål og bringer et strejf af romantik fra svundne tider ind i dine egne fire vægge.

Lav tulipanarrangementer af naturlige materialer

Arrangementer med tulipaner Ideer til bordpynt til foråret i kurven

Purister kan vælge en dekoration lavet af naturlige materialer. Hvide tusindfryd, tulipaner og hortensiaer ser godt ud i et kålhoved.

Arrangerer tulipaner pænt: Gode alternativer til blomsterarrangementer

Tulipaner i vase arrangerer ideer til forårsindretning

Det behøver ikke nødvendigvis at være et blomsterarrangement. Individuelle blomster kan lige så let iscenesættes i glas og vaser. For eksempel forkort blomsterstænglerne, bøj ​​dem derefter forsigtigt og læg dem på tværs i en glasskål. Trægrene og individuelle blomster giver arrangementet et ekstra spark. Hvide tulipaner er et rigtigt blikfang og kan effektivt iscenesættes som solister.

enkeltblomster tulipaner arrangerer forårsdekoration

Tulipaner er sande forudsigere af foråret, der indleder den varme årstid med deres fantastiske farver og blide duft. Især i påsken klipper de en god figur på festbordet og skaber en glad stemning. Hvis du selv vil lave et tulipanarrangement, kan du lade din kreativitet løbe løbsk. Uanset om det kun er med grønt tilbehør eller sammen med andre blomster, i vaser, i skåle og endda i planter: mulighederne er simpelthen uendelige!

Tulipaner i vase arrangerer ideer i hvidt

Previous Post
Lav dine egne øreringe: enkle DIY -instruktioner og masser af moderigtig inspiration!
Next Post
Seje skolemorgenmadsideer til snacks samt tips og tricks til den perfekte brødkasse