15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvad kan du lave med kastanjer? – 17 ideer til voksne og børn

Kastanjerne begynder at falde fra træet allerede i september og dækker jorden med et naturligt, brunt tæppe. I løbet af denne tid kan du planlægge en tur i naturen med børnene og samle masser af kastanjer til spændende kunsthåndværksprojekter i efteråret.

tinker med kastanjer dyr-familie-rede-efterårshåndværk

Men hvad kan du pille ved kastanjer? I denne artikel har vi samlet mange vidunderlige håndværksideer til børn og voksne, der bruger det populære naturmateriale til kreative projekter.

Lav efterårsdekorationer med kastanjer

tinker med kastanjer efterår-dekoration-naturlige-materialer-diy

Hvis du har samlet kastanjerne, mens de stadig er bløde, er det bedste at vente et par dage, før du starter håndværket. Fordel kastanjerne på et køkkenrulle, så de kan tørre hurtigere. Hvis de allerede er blevet hårdere, så er de klar til at lave forskellige dekorationer, dyr og hanner.

tinker med kastanjer efterårsdekoration-centerpiece-bord dekoration-stearinlys

Voksne kan bruge kastanjer til at lave en smuk efterårsdekoration til lejligheden, for eksempel i form af en krans, en krans eller en flot dekoration til bordet. Derudover kan alle andre materialer bruges til at gøre dekorationen original og unik. Kombinationen med andre naturmaterialer, såsom agern, efterårsblade, bøgetræer osv. Ser også vidunderlig ud i efterårsdekorationen til dit hjem.

Kastanje-tinker-med-børn-lav-din-egen-krans-efterårs-dekoration

Hvis du vil lave en dørkrans, en krans eller et midtpunkt til borddekorationen med kastanjer, kan du overveje to forskellige tilgange. Med den første variant kan du lime kastanjerne og de andre naturmaterialer sammen med den varme limpistol eller til en skabelon og lave den ønskede dekoration. I dette tilfælde kan de anvendte materialer ikke bruges til andre projekter.

kastanje-tinker-efterår-dekoration-diy-børn-krans

Med den anden variant til fremstilling af efterårsdekorationer med kastanjer bores der små huller i frugten. På denne måde kan smukke guirlander til væg- eller vinduesdekorationer let pilles. Du har stadig brug for en snor, som du træder gennem de huller, du har boret. Du kan bruge en rørrens som en nål for at gøre trådningen lettere. Hvis du vælger denne variant, kan du bruge kastanjerne til endnu et kunsthåndværksprojekt næste år.

Lav smukke blomster med kastanjer og blade + vejledning

Kastanjepynt til efteråret – de smukkeste ideer og masser af enkle gør -det -selv -instruktioner!

Lav søde kastanjedyr med disse 14 kreative håndværksideer til unge og gamle

Lav dyr ud af kastanjer

Kastanje-pille-med-børn-kastanje-dyr-sjove-pusle-ideer

Med kastanjer og andre naturlige materialer kan du skabe fantasifulde figurer og dyr, der er særligt populære hos børn. Tandstikker og tændstikker er nyttige til dette, især hvis du vil lave mere komplekse dyr med kastanjer. Disse er perfekte til at skabe ben og særlige funktioner hos nogle dyr.

Kastanje-pille-med-børn-sjove-dyr-tændstikker

Tændstikkerne og tandstikkerne er lettere at arbejde med, hvis du forborer hullerne til dem. En proptrækker er bedst til sådanne små huller. Det er bedst for forældre at påtage sig denne opgave, så børn ikke kommer til skade, mens de laver kunsthåndværk. De søde små mænd og dyr kan også sprænges op med ethvert materiale, såsom farverige muffinsforme, pomponer, googly øjne og stort set alt andet, du kan lide.

Kastanje-tinkering-med-børn-larve-modellering-ler-farvet

Du kan bruge kastanjer til at lave forskellige insekter og små dyr med dine børn. Ligesom en krans kan en lille larve laves af det populære naturmateriale. Men hvis du ikke vil bore kastanjer, kan modelleringsler bruges som bindemiddel. Forskellige farver og farverige farvekombinationer er fantastisk velegnede til dette. Børnene kan selvfølgelig også lave ansigter og ben af ​​polymer ler.

Kastanje-tinker-med-børn-diy-fugl-fjer-øjne

En anden idé, som voksne og børn kan lave af kastanjer, er forskellige fugle og insekter med vinger. Kroppen kan designes med kastanjer og materialer som papir eller filt er virkelig gode til at lave vingerne. Ægte fjer er også en god idé til dette.

Kastanje-tinker-pomponer-får-diy-dekoration-tandstikker

Disse små får præsenterer sig selv som en anden smuk idé til kunsthåndværk med kastanjer. Et hoved lavet af lille kastanje er parret med en hvid pompon som en krop. Den letteste måde at forme fårets ben på er med tandstikker.

kastanje-tinker-mus-tinker-ideer-børn-efterår-muslingeskaller-sommer

Selvom kastanjerne indsamles om efteråret, kan de også bruges til forskellige kunsthåndværksprojekter i hver sæson og til enhver lejlighed. Du kan kombinere det naturlige materiale med materialer fra sommeren, for eksempel til disse søde små mus. Her fungerer små muslingeskaller som ører, som fastgøres til kastanje med den varme lim.

kastanje-tinker-kastanje-mand-ansigter-maleri-sjov

Du behøver ikke nødvendigvis andre materialer og værktøjer til at lave kunsthåndværk med kastanjer. Kastanjetræets små frugter kan males og dekoreres med akrylmaling og pensler. Du og din kreativitet bestemmer, om sjove mænd eller dine yndlingsdyr.

Lav dekoration til Halloween med kastanjer

kastanje-tinker-efterår-halloween-krans-øje

Halloween er uden tvivl en af ​​de mest populære festivaler for unge og gamle i efteråret. Årets skræmmende nat kræver også en passende dekoration, som du også kan lave med kastanjer. Disse kan hurtigt og let forvandles til frygtelige øjne, græskar og vrede ansigter. Børnene kan selvfølgelig også deltage. Du kan gøre en dørkrans med øjenkugler super let, hvis du maler kastanjerne som øjne og derefter fastgør dem til en frigolitskrans.

kastanje-tinker-halloween-ideer-børn-dekoration

Kransen kan dekoreres med kastanjernes stikkende skaller eller med nogle efterårsblade. Selvfølgelig er ikke kun skræmmende øjne velegnede til dørkransen til Halloween. Med kastanjerne kan du også lave onde grimasser, spøgelser eller flagermus og integrere dem i dekorationen.

kastanje-tinker-efterår-halloween-græskar-maleri-piberenser

Græskar er uden tvivl de mest populære efterårs- og halloweenpynt. Ikke kun de rigtige frugter, men også andre materialer, der er dekoreret som græskar, er en glimrende idé til dekoration. Du kan også lave de populære efterårsmotiver med kastanjer. Du har også brug for orange akrylmaling, piberenser, en sort pen til grimasserne og om ønsket googly øjne og lim. Bare dypp kastanjerne i malingen, lad dem tørre godt og male på ansigterne. Lav derefter stænglerne fra en grøn rørrens og lim dem fast på toppen af ​​kastanje.

Udformning med kastanjer om vinteren

kastanje-tinker-efterår-vinter-vindue-dekoration-kastanje-dyr

Hvis du har nogle kastanjer til overs fra efterårspynten, kan du også bruge dem til en dejlig vinterdekoration. Med hvidmalede kastanjer kan du lave smukke snemænd, og deres originale farve er perfekt til at lave smukke rensdyr.

kastanje-tinker-børn-dyr-rensdyr-rudolf-jul

For at gøre Rudolf til det lille rensdyr har du brug for en kastanje, to tynde kviste, googly øjne og brunt papir til ørerne. Da Rudolf er kendt for sin røde næse, kan du male den på eller efterligne den med en lille, rød pompon.

Previous Post
Spis bevidst under COVID-19-pandemien
Next Post
HIIT træningsplan – fordele og gode træningsplaner til hjemmet på et øjeblik!